illgner írta:
Látom, nem sikerült megértened, amit írtam. Mindkét oldal sajtója csinálja a maga dolgát, a fideszes média gyalázza az ellenzék politikusait, az ellenzék meg a kormánypártiakat, eddig ez rendben is van, hiszen mind a kettőt ezért fizetik. De nem tudok róla, hogy annak idején Horn Gyula, vagy akár még Gyurcsány is ilyen ocsmány stílusban gyalázott volna embereket, egy kocsmai kötekedő szintjén beszélt volna, mint Márki. Gondolkodjatok már, mi lenne, ha ez az ember véletlenül miniszterelnökké válna. Persze nem lesz az, mert annyira Gyurcsány sem hülye, hogy ha esetleg meglesz a többségük, akkor támogasson egy ilyen elmebeteget.
Ez valóban újításnak nevezhető, kampányidőszakban még senki nem ostobázott a jelöltek közül. Kiváncsi leszek hogyan jutalmazza ezt a népesség a szavazáson, de szerintem nem lesz jó vége MZP szemszögéből. Se az ellenfeleit, sem a népesség egyik másik rétegét se kéne neki sértegetni, ha előbbivel vitázni szeretne, utóbbinak pedig a szavazatára tart igényt. Az biztos hogy nagyon imponálnak a szavai a kormányt leváltani akarók körében, de nem őket kéne megnyernie, mert ők már meg vannak győzve. Hanem a bizonytalan szavazókat, ott pedig szerintem nem csengenek jól MZP szavai. Legalábbis én így gondolom, de szűk 2 hónap és kiderül.