de egyébként ez itt (is) változó, van olyan, hogy folyamatosan korrekt, vagy barcát elismerő vélemények vannak, máskor meg kis túlzással a kicsi thiago messinek is kiküldenétek pepét bébiszitterkedni.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 0:54
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 0:42
inkább ez.'shutterisland írta:vagy kevésbé nyernek hangszórót.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 0:25
HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 0:18
Ez egy kicsit meredek, nem gondolod?R.M.C.F írta:Egy éve már nem mentem át az EB-ra,mert egysejtűek gyülekezete,de ma nem tudom miért,egy isteni sugallat révén egy oldalt átolvastam.......az a sok buta,ostoba primitiv kis hernyó....hát nincsen egy olyan alak ott,aki szóvá teszi a beteg,eltorzult kis világukat? Nincsen olyan barca drukker,aki azt mondja...állj,ne ferditsünk,ne torzitsunk,ne legyünk ostobák?
Valaki segitsen már...legyetek emberek,akik sportemberek,akik tisztelik a másikat,akik nem hazug kis piti világban élnek,hanem átlátják ezt a játékot. Szörnyű lehet az ottlét,az a beteg kis világ,ahol a real köpködése,a játékosai kulázása elfogadott,elvárt és tetszetős dolog.
Bocs,pár évvel ezelőtt volt egy,aki a betisnek is drukkolt a barca mellett,na ő felvette velük néha a mókát,szerintem már kiutálták....szégyen ez az egész alakulat.
2006 óta volt egy kis pötsöm korszakuk....jobbak voltak....de kezelni nem tudják.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 18:35
Ne fogd vissza magad.....mert nem hagyja magát az ember és legszívesebben képen törölné...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 18:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. november 2., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 18:07
Mindettől függetlenül ez egy madridista fórum, egy real vs barca topik, ahová az ember beírhatja a véleményét, sőt pont ezért lett kitalálva. És továbbra is, egyetlen egy ember nem volt, aki nem ismerte volna el Neymar tudását, tehetségét, jó játékát... Nem tudom minek ellenezni azokat a dolgokat, amiket megfogalmazunk itt legtöbben, holott pont azon a helyen vagyunk, ahol ezt leírhatjuk. De te akkor tartsd meg magadnak a véleményed és ne fórumozz, hiszen nem azért van, nem???morientes írta:Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 17:59
Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...olyan meddő és értelmetlen olyasvalakivel vitázni,aki eldöntötte hogy ez fasza,emez nem,mint kontrázva kerekezni a himalájára...így van,nyafogjunk,bosszankodjunk,nap mint nap,hogy minket mindenki bánt,lenéz és savaz,ha ne aggy isten néha-néha nem,de akkor is...mer harcolunk...hol is hallottam már ezt???Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 17:47
Alapvetően lexarnám.....de tolakodnak az ember képébe,a héten bejött a céghez két romaforma fazon olyan 25-28 évesek lehettek....az asztalomnál egy nagy madrid poszter,erre rámutat és hangosan : EEEZZZ MEEGGG MIIII?
Hihetetlen, amit tolnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 17:23
Vagy, amikor azt hozzák fel, hogy mióta nem nyertünk már BL-t...R.M.C.F írta:Aranyom,akkor a ti történelmetek,úgy ánblokk,eléggé szegényes. Még mindig zavar kicsit engem az,ha valaki azt hiszi,ez a barca ami 2006-2011 között volt. Mert nem. A barca az ami 100 éve van.Piqué: “Az emberek hozzászoktak a jó játékhoz. Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de képzeljék csak el, ha az utóbbi 5 év során mi is csak egy bajnokságot meg egy kupát nyertünk volna, mint a Madrid. Ha mi ennyi ideig nem nyerünk se BL-t, se bajnokságot, a szezonunk szegényesnek nevezhető” – nyilatkozta a katalánok középhátvédje a tegnapi mérkőzésüket követően.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 17:19
Aranyom,akkor a ti történelmetek,úgy ánblokk,eléggé szegényes. Még mindig zavar kicsit engem az,ha valaki azt hiszi,ez a barca ami 2006-2011 között volt. Mert nem. A barca az ami 100 éve van.Piqué: “Az emberek hozzászoktak a jó játékhoz. Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de képzeljék csak el, ha az utóbbi 5 év során mi is csak egy bajnokságot meg egy kupát nyertünk volna, mint a Madrid. Ha mi ennyi ideig nem nyerünk se BL-t, se bajnokságot, a szezonunk szegényesnek nevezhető” – nyilatkozta a katalánok középhátvédje a tegnapi mérkőzésüket követően.
Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
Ezzel pedig egyik rajongója sem vitatkozhat
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 2., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 2., szombat 17:07
Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizikmorientes írta:De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.Pedig sokan gúnyosan röhögtek rajta,előre gúnyolódva,hogy hogy fog majd beégni europaba az a bohóc...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 2., szombat 16:59
jaj de szerettem mikor szó volt arról hogy Neymar madridba igazol,a szurkerek odavoltak,hogy a következő 10év nagyfutballistája a mienk.Legyen 15,mindegy...
De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 16:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 2., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 2., szombat 15:12
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem