Orban fia homokos. Orbán Gáspár. Ez tèny.illgner írta:
Aztán te ezt honnan a bánatból tudod, hogy Orbán fia homokos? Neked elmondta, láttál róla felvételeket? Bevallom, én ilyenről nem tudok, és abszolút nem is érdekel.
Számomra egészen megdöbbentő, hogy egy ilyen alak akar miniszterelnök lenni, aki nyilvánosan buziz le embereket, akit egy kocsmából is pár perc múlva páros lábbal rúgnának ki, mert az elemi társalgási normákkal sincs tisztában. És hogy az ellenzéknek ez a nyomorult a miniszterelnök-jelöltje, az minden elmond róluk. Nem az országról, hanem erről a hitvány, ócska, baloldali ellenzékről.

Politika
-
Re: Politika
Mondjuk tőlem tartalom miatt nem kaptál dislikeot - stílus miatt már igen. Ha már MZPben azt kritizálod hogyan nyilvánul meg, lehet ezt kiszélesítheted esetleg magadra is?

-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
onnan tudom ahonnan a fidesz tudja hogy mzp felesége gyilkos, jakabnak kurvái vannak stb, mint mondtam már, lemelegezte, nem aztmondta BUZI hanem hogy meleg, de orbán jobb, hazudozik brusszelbe, hazudozik otthon, aztán mást ad elő mert a sok fidesz bérenc magyarul se tud nemhogy angolul/németül hogy olvasson külföldi oldalakat is. az jobb, lassan ott tartunk hogy a mérhetetlen lopás, gusztustalan lejárato kampányok, több milliárd közpénz propagandára , völner ,borkai szajer jobb mint mzp csori aki lemelegezte a drmin elnök fiát, szép egy sütemények vagytok......vagy ittvan a voksturizmus, családom egyik fele ukrán, járok ki, hát egész meredek sztorikat hallok elsőkézből, de szerintem ha lordgabit kérdezitek, és akar nyilatkozni ő is tudna ehhez egykét mondatot hozzátenni.illgner írta:Aztán te ezt honnan a bánatból tudod, hogy Orbán fia homokos? Neked elmondta, láttál róla felvételeket? Bevallom, én ilyenről nem tudok, és abszolút nem is érdekel.Norbi90 írta:
hatalmas dühöt érzékelek bened, valamiért nagyon a begyedbe van mzp, gyurcsányt megértem , de kettős mércét érzékelek, mzp aztmondta orbán fiára hogy meleg, ami mellesleg igaz is. mzp feleségét konkrétan felelossé tették csecsemők haláláért, legyilkosozták!!!! érted? meleg vs gyilkos. azé na. nyugodj meg mostmár .
Számomra egészen megdöbbentő, hogy egy ilyen alak akar miniszterelnök lenni, aki nyilvánosan buziz le embereket, akit egy kocsmából is pár perc múlva páros lábbal rúgnának ki, mert az elemi társalgási normákkal sincs tisztában. És hogy az ellenzéknek ez a nyomorult a miniszterelnök-jelöltje, az minden elmond róluk. Nem az országról, hanem erről a hitvány, ócska, baloldali ellenzékről.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Őt nem is fogod, ha győznek, akkor sem.Dupla D írta: MZP-t én még nem láttam kormányozni
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Aztán te ezt honnan a bánatból tudod, hogy Orbán fia homokos? Neked elmondta, láttál róla felvételeket? Bevallom, én ilyenről nem tudok, és abszolút nem is érdekel.Norbi90 írta:
hatalmas dühöt érzékelek bened, valamiért nagyon a begyedbe van mzp, gyurcsányt megértem , de kettős mércét érzékelek, mzp aztmondta orbán fiára hogy meleg, ami mellesleg igaz is. mzp feleségét konkrétan felelossé tették csecsemők haláláért, legyilkosozták!!!! érted? meleg vs gyilkos. azé na. nyugodj meg mostmár .
Összeborulástól senki sincs elragadtatva, de nem tudsz olyan forgatókönyvet felvázolni, ami reális és rosszabb lenne, mint most.
Plusz kaptak emellé az emberek egy MZPt zászlóvivőnek, aki talán nem fogja hagyni, hogy ez az összeborulás katasztrófához vezessen.
És ennyi már elég az embereknek, akkora a trágya itthon.
Egyetlen egy kibaszott emberben bízik az ország reméljük fele, ide jutottunk ezzel a csodás bal- és jobboldallal. Ennyi van jelenleg és ennél nem volt jobb opció az elmúlt 12 évben és szerintem nem is lesz sokáig.
Egy polgármester, aki kissé flúgos néha, de helyén van a szíve meg az esze és nem érdekli ez a baljobbos dolog és nyílt jobboldali keresztény emberként vezeti a baloldalt
Ennél nagyobb fricska nem is létezhet a balosoknak sem és a fidesznek sem, ha megnyerné.
Plusz kaptak emellé az emberek egy MZPt zászlóvivőnek, aki talán nem fogja hagyni, hogy ez az összeborulás katasztrófához vezessen.
És ennyi már elég az embereknek, akkora a trágya itthon.
Egyetlen egy kibaszott emberben bízik az ország reméljük fele, ide jutottunk ezzel a csodás bal- és jobboldallal. Ennyi van jelenleg és ennél nem volt jobb opció az elmúlt 12 évben és szerintem nem is lesz sokáig.
Egy polgármester, aki kissé flúgos néha, de helyén van a szíve meg az esze és nem érdekli ez a baljobbos dolog és nyílt jobboldali keresztény emberként vezeti a baloldalt

Ennél nagyobb fricska nem is létezhet a balosoknak sem és a fidesznek sem, ha megnyerné.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 6., vasárnap 17:43-kor.
- Swineherd
Fogyatékosozni az idol szokott.Halfkey írta: Amúgy ez a dislike dolog miért van ennyire a bögyödben hogy folyamatosan fel kell hoznod azt nem értem. Pont erre van a funkció, láthatod hogy attól hogy valakinek nincs kedve ebben a stílusban leállni vitatkozni, még nem ért egyet.
Ettől még nyugodtan írd le a véleményed, tök jó sokféle politikai nézőpontot látni, de ne sértődj meg azon ha mások nem így gondolják. Lehet nem fogyatékosok ők sem (meg te sem)![]()
Szerintem meg sokkal több olyan van a fórumon, akik mondjuk enyhén szólva nincsenek elragadtatva az összeborulástól, mint amennyi megnyilvánul.
Csak én fölvállalom a konfliktust, más meg nem akar konfrontálódni.
A diszlájkokat azért hozom fel, mert mutatja, miért nem akarnak.

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A lényeg itt az, hogy egy adott személy/oldal hogyan kormányoz. Ha csak a gyűlölet témára hegyezzük ki a dolgot, akkor ebben a Fidesz verhetetlen volt az utóbbi kb. 7 évben. Az ember hülyének nézését és az uszítást kimaxolták, mert bejött nekik.
MZP-t én még nem láttam kormányozni, de az amit az előválasztásig láttam és hallottam tőle meggyőző volt annyira, hogy megkapja tőlem az esélyt, pedig hozzáteszem engem piszkosul zavar, hogy Orbán-ellenességre van helyezve a hangsúly az előválasztás óta, pedig nem emiatt választották meg jelöltnek az emberek. Nem tudom melyik idióta párt nyomja a bullshitet a fülébe.
Szép kampányt nem kell várni szerintem. 4 éve is gusztustalanul ment a dolog, de ez most mindent felül fog múlni. Április 4-étől, viszont azt várom, hogy arról legyen szó, mit kell tenni az országban az egymásra mutogatás helyett.
MZP-t én még nem láttam kormányozni, de az amit az előválasztásig láttam és hallottam tőle meggyőző volt annyira, hogy megkapja tőlem az esélyt, pedig hozzáteszem engem piszkosul zavar, hogy Orbán-ellenességre van helyezve a hangsúly az előválasztás óta, pedig nem emiatt választották meg jelöltnek az emberek. Nem tudom melyik idióta párt nyomja a bullshitet a fülébe.
Szép kampányt nem kell várni szerintem. 4 éve is gusztustalanul ment a dolog, de ez most mindent felül fog múlni. Április 4-étől, viszont azt várom, hogy arról legyen szó, mit kell tenni az országban az egymásra mutogatás helyett.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Mondjuk Vonat nem tudom miert kene felhozni peldakent.. Alapvetoen egy ertelmes palinak tartom, de mindegy volt neki is, csak hatalmon legyen. Ha nem igy lett volna, nem lett volna a nagy identitas valtozas a jobbiknal…
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dumában mindenki nagyon erős, bár a kormànypárti oldalon nagyobb a tüzérség, meg a muníció.
Tettekben megnéznék mást. 12 év után.
Tettekben megnéznék mást. 12 év után.
Amúgy ez a dislike dolog miért van ennyire a bögyödben hogy folyamatosan fel kell hoznod azt nem értem. Pont erre van a funkció, láthatod hogy attól hogy valakinek nincs kedve ebben a stílusban leállni vitatkozni, még nem ért egyet.
Ettől még nyugodtan írd le a véleményed, tök jó sokféle politikai nézőpontot látni, de ne sértődj meg azon ha mások nem így gondolják. Lehet nem fogyatékosok ők sem (meg te sem)
Ettől még nyugodtan írd le a véleményed, tök jó sokféle politikai nézőpontot látni, de ne sértődj meg azon ha mások nem így gondolják. Lehet nem fogyatékosok ők sem (meg te sem)

- Swineherd
Igen, Vonának, meg amúgy Schiffernek is megfeküdte a gyomrát az, ami politika címszó alatt zajlik.
Állandóan arról papol a diszlájkoló libsi siserehad, hogy MZP, na majd, na majd ő, ő változtat azon, amit Orbán és Gyurcsány elültetett a magyar társadalomban.
Ő majd kigyomlálja.
Aztán meg jön az érv, hogy csak így lehet, családtagokat lebuzizni, ahogyan a pszichopata MZP csinálja.
Nagy változás lesz így, az biztos.
Állandóan arról papol a diszlájkoló libsi siserehad, hogy MZP, na majd, na majd ő, ő változtat azon, amit Orbán és Gyurcsány elültetett a magyar társadalomban.
Ő majd kigyomlálja.
Aztán meg jön az érv, hogy csak így lehet, családtagokat lebuzizni, ahogyan a pszichopata MZP csinálja.
Nagy változás lesz így, az biztos.
-
hatalmas dühöt érzékelek bened, valamiért nagyon a begyedbe van mzp, gyurcsányt megértem , de kettős mércét érzékelek, mzp aztmondta orbán fiára hogy meleg, ami mellesleg igaz is. mzp feleségét konkrétan felelossé tették csecsemők haláláért, legyilkosozták!!!! érted? meleg vs gyilkos. azé na. nyugodj meg mostmár .Swineherd írta:Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Érdekes, hogy a sokkal magasabb erkölcsi nívón lévő Vona nem gyalázkodott visszafelé, amikor a narancsmédia buzizta ő, megpróbálta összeteriblekkezni, zaklatta a feleségét és a kisfiát.
Mondhatta volna, hogy: Lebuziztatok, igen? Hát, van egy rossz hírem, az nem én vagyok, hanem a bálványotok fia.
Nem tette.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Minden írásodból az jön le, hogyha Vona nem nyerhetett, akkor más se verje meg a Fideszt.Swineherd írta:Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Érdekes, hogy a sokkal magasabb erkölcsi nívón lévő Vona nem gyalázkodott visszafelé, amikor a narancsmédia buzizta ő, megpróbálta összeteriblekkezni, zaklatta a feleségét és a kisfiát.
Mondhatta volna, hogy: Lebuziztatok, igen? Hát, van egy rossz hírem, az nem én vagyok, hanem a bálványotok fia.
Nem tette.
Nekem sincs ínyemre az, amit MZP az előválasztás óta csinál, de sokkal jobb, mint amit a másik oldalon látok. Ennyi a lényeg. 4 év múlva lehet újraválasztani, ha nem tetszik a dolog.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Sokra is ment a Jobbik, azzal hogy kussba maradt Vona.Swineherd írta:Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Nem tette.
Teljesen megbuktak, Vona lelépett, ahogy azt megígérte, ma meg már Gyurcsány csicskásai Jakabbal az élen. Szép karrier

Lehet MZPnek is ezt kellett volna csinálnia, tuti recept a sikerhez

- Swineherd
Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Nem tette.
Látom a kommentem elejére nem sikerült reagálniSwineherd írta:Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.
De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.
Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.
Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.

Az nem baj, ha az LMBTQ vagy hogy hívják azt közösséget összemossák a pedofilokkal, hányinger volt az egész amit művelt akkor a kormány, hiába egyáltalán nem érint a dolog, még csak ismerni se ismerek olyan embert, aki a közösség tagja, de sajnos odáig jutott a dolog, hogy ha itt finomkodsz semmit nem érsz el.
Fideszes propagandát lehetetlen megállítani, MZPnek sikerült. Nincs más esély ezek ellen sajnos, csak ha felveszed a kesztyűt, maszatolással jön a kövi kétharmad, ez tény. Erről írtam korábban, máshogy nem jut át az ember a narancsködön, esélye sincs, mert kellenek a fideszes szavazók is az ellenzéknek
Gáspár vs LMBTQ társadalom, aminek Gazsi is a tagja.
Ez áll egymással szemben, ebből is az lett kihozva, hogy az MZP a fasz, mert Gáspárt felhozta, amivel megmentette a többtízezreket, lehet százezreket ettől a szenny propagandától. Persze, kérdéses a módszer, de ha szembeállítod az adott személyt vs egy közösséget, aminek az adott személy is a tagja nincs kérdés sztem, hogy amit tett MZP az jó.
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Az is egy vicces sztori

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 6., vasárnap 17:12-kor.
-
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.Swineherd írta:Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.
Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
- Swineherd
Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
De ő nem akarja.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom kerhetnenk e majd egy szavazast.
tavaly osszel mar volt, akkor azt hiszem 70-30-al hozta mzp, vajon a celegyenesben hogyan alakul a forum.
tavaly osszel mar volt, akkor azt hiszem 70-30-al hozta mzp, vajon a celegyenesben hogyan alakul a forum.