Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Politika

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. február 6., vasárnap 17:31

Mondjuk Vonat nem tudom miert kene felhozni peldakent.. Alapvetoen egy ertelmes palinak tartom, de mindegy volt neki is, csak hatalmon legyen. Ha nem igy lett volna, nem lett volna a nagy identitas valtozas a jobbiknal…
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. február 6., vasárnap 17:29

Dumában mindenki nagyon erős, bár a kormànypárti oldalon nagyobb a tüzérség, meg a muníció.

Tettekben megnéznék mást. 12 év után.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 6., vasárnap 17:26

Amúgy ez a dislike dolog miért van ennyire a bögyödben hogy folyamatosan fel kell hoznod azt nem értem. Pont erre van a funkció, láthatod hogy attól hogy valakinek nincs kedve ebben a stílusban leállni vitatkozni, még nem ért egyet.

Ettől még nyugodtan írd le a véleményed, tök jó sokféle politikai nézőpontot látni, de ne sértődj meg azon ha mások nem így gondolják. Lehet nem fogyatékosok ők sem (meg te sem) :)

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 17:20

Igen, Vonának, meg amúgy Schiffernek is megfeküdte a gyomrát az, ami politika címszó alatt zajlik.

Állandóan arról papol a diszlájkoló libsi siserehad, hogy MZP, na majd, na majd ő, ő változtat azon, amit Orbán és Gyurcsány elültetett a magyar társadalomban.
Ő majd kigyomlálja.

Aztán meg jön az érv, hogy csak így lehet, családtagokat lebuzizni, ahogyan a pszichopata MZP csinálja.

Nagy változás lesz így, az biztos.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 17:17

Swineherd írta:
Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.

Érdekes, hogy a sokkal magasabb erkölcsi nívón lévő Vona nem gyalázkodott visszafelé, amikor a narancsmédia buzizta ő, megpróbálta összeteriblekkezni, zaklatta a feleségét és a kisfiát.

Mondhatta volna, hogy: Lebuziztatok, igen? Hát, van egy rossz hírem, az nem én vagyok, hanem a bálványotok fia.

Nem tette.
hatalmas dühöt érzékelek bened, valamiért nagyon a begyedbe van mzp, gyurcsányt megértem , de kettős mércét érzékelek, mzp aztmondta orbán fiára hogy meleg, ami mellesleg igaz is. mzp feleségét konkrétan felelossé tették csecsemők haláláért, legyilkosozták!!!! érted? meleg vs gyilkos. azé na. nyugodj meg mostmár .

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 17:16

Swineherd írta:
Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.

Érdekes, hogy a sokkal magasabb erkölcsi nívón lévő Vona nem gyalázkodott visszafelé, amikor a narancsmédia buzizta ő, megpróbálta összeteriblekkezni, zaklatta a feleségét és a kisfiát.

Mondhatta volna, hogy: Lebuziztatok, igen? Hát, van egy rossz hírem, az nem én vagyok, hanem a bálványotok fia.

Nem tette.
Minden írásodból az jön le, hogyha Vona nem nyerhetett, akkor más se verje meg a Fideszt.

Nekem sincs ínyemre az, amit MZP az előválasztás óta csinál, de sokkal jobb, mint amit a másik oldalon látok. Ennyi a lényeg. 4 év múlva lehet újraválasztani, ha nem tetszik a dolog.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 17:15

Swineherd írta:

Nem tette.
Sokra is ment a Jobbik, azzal hogy kussba maradt Vona.
Teljesen megbuktak, Vona lelépett, ahogy azt megígérte, ma meg már Gyurcsány csicskásai Jakabbal az élen. Szép karrier :lol:

Lehet MZPnek is ezt kellett volna csinálnia, tuti recept a sikerhez :lol:

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 17:12

Nem tette.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 17:08

Swineherd írta:
ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták :lol:

Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.

De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.

Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.

Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
Látom a kommentem elejére nem sikerült reagálni :lol:

Az nem baj, ha az LMBTQ vagy hogy hívják azt közösséget összemossák a pedofilokkal, hányinger volt az egész amit művelt akkor a kormány, hiába egyáltalán nem érint a dolog, még csak ismerni se ismerek olyan embert, aki a közösség tagja, de sajnos odáig jutott a dolog, hogy ha itt finomkodsz semmit nem érsz el.
Fideszes propagandát lehetetlen megállítani, MZPnek sikerült. Nincs más esély ezek ellen sajnos, csak ha felveszed a kesztyűt, maszatolással jön a kövi kétharmad, ez tény. Erről írtam korábban, máshogy nem jut át az ember a narancsködön, esélye sincs, mert kellenek a fideszes szavazók is az ellenzéknek

Gáspár vs LMBTQ társadalom, aminek Gazsi is a tagja.

Ez áll egymással szemben, ebből is az lett kihozva, hogy az MZP a fasz, mert Gáspárt felhozta, amivel megmentette a többtízezreket, lehet százezreket ettől a szenny propagandától. Persze, kérdéses a módszer, de ha szembeállítod az adott személyt vs egy közösséget, aminek az adott személy is a tagja nincs kérdés sztem, hogy amit tett MZP az jó.
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.

Az is egy vicces sztori :lol: Még segített is a kormánynak kidolgozni ezt az egész rendszert, majd teljesen ellehetetlenítették egyből, ahogy MZP politikusnak állt :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 6., vasárnap 17:12-kor.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 17:05

Swineherd írta:
ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták :lol:

De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.

De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.

Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 16:49

De ő nem akarja.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 16:47

nem tudom kerhetnenk e majd egy szavazast.
tavaly osszel mar volt, akkor azt hiszem 70-30-al hozta mzp, vajon a celegyenesben hogyan alakul a forum.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 16:44

Mi lesz itt a két hónap múlva esedékes választásokig… :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 16:36

Swineherd írta:
Ja, és nehogy már következmények nélkül kimondhasson bármit, mert ő őszinte!

Könyörgöm, ő miniszterelnök akar lenni, nem egy mezei állampolgár.
Bezzeg a Fidesz 12 éve bármit megtehet következmények nélkül. Bármit.
A miniszterelnök úr is bármit képes megtenni. Bármit.
Úgy fest ez nem baj, Magyarországon csak az a baj, ha valaki kimond bármit is, a tettek szabadok.

Érdekes felfogás azt kell mondjam.

Ha a Fidesznek nem volt minimum 20-30 olyan ügye (bőven keveset írtam) ami kiderült és normális esetben máshol már rég kormányváltás lenne, akkor egy se és ezek csak amikről tudunk :lol: Nem normális, amit eltűr a magyar nép.

Valahol elkezd kifolyni a szar a fideszből jön a média és elkezd valami totál mást nyomatni 0-24be, hogy azt felejtsük el kurva hamar és ez megy hosszú évek óta :lol: Diploma? Most behozták cserébe Bangónét. Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták :lol:

Szerencsétlen Orbán Gáspár ennél nyíltabban ha akarná se tudná vállalni, hogy meleg, hát a szakdolgozatát arról írta, hogy A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai...

Erre Szájerbá pofátlanul benyújtja a meleg ellenes törvényeket, majd elkapják Brüsszelben, ahogy az 5.ről mászik le egy 30 fős melegorgiáról, élmény nézni azt a szivárványos pompom sapit meg a bőrdzsekit rajta :lol: :lol: :lol:

Ez Magyarország, inkább a saját fiát is megtagadja a hatalom kedvéért. Szép. De a legnagyobb gond, hogy MZP beszél, nem az, hogy tönkre van baszva az ország és nincsenek már határok, se erkölcsi, se anyagi, se semmi, még a családon is átgázolunk, ha kell. Persze ha nem buzi a gyereke azokat kitömjük, aki az, az elvonulhat a háttérbe és kuss a neve mostantól :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 16:14

BlancoMark írta: Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem
Így van, nem feltétlen. Már csak az ország helyzete miatt sem. Ha nyerne az ellenzék és gazdaságilag bele buknának a 4 évükbe, meg nekik kellene megszorításokat csinálni, akkor nekik addig annyi lenne, amíg Orbánt nem az utolsó útján fogják kísérni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 16:07

M1Ö írta:
BlancoMark írta:Meglátjuk
Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás. :) Amíg minden az övéké és megfélemlítéssel is több 100.000 szavatot nyernek, addig felejtsük el. Ha tisztán játszanának, akkor is fej-fej mellett vannak elvileg, a sok mutyival simán hozni fogják.
Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem. A NER és a mutyi összeomlana 2/3 nélkül, ráadásul kumma nehéz lenne a kormányzás a Fidesznek a sok osztogatás után. A 2/3 és a megkérdőjelezhetetlen hatalmuk tart rengeteg gazdasági (megélhetési) szereplőt az oldalukon. Ahogy ezek az emberek megérzik a vérszagot, ők lesznek az elsők akik kipozicionálják magukat a fideszes érdekszférából.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 16:00

BlancoMark írta:Meglátjuk
Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás. :) Amíg minden az övéké és megfélemlítéssel is több 100.000 szavatot nyernek, addig felejtsük el. Ha tisztán játszanának, akkor is fej-fej mellett vannak elvileg, a sok mutyival simán hozni fogják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 15:52

Swineherd írta:
ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.
Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó. :)

Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.

A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
Ha eltekintünk Feri ripacskodásától, és a hazugságaitól - amivel nyilván unfair előnybe került - a 2006-os vita kapcsán, és csakis Orbánra koncentrálunk, akkor sem fest túl jó képet Orbán szemszögéből amit ott produkált. Teljesen összeszarta magát, introvert testbeszéd, akadozó-remegő hang, egy vitában gyakorlatilag nem mert a vitapartnere szemébe nézni, hanem végig a kamerába makogott, fejben borzasztó lassú volt stb. El tudom képzelni, hogy nem csak politikai okai vannak, hogy nem áll ki, hanem az is, hogy kifejezetten traumatizálta az a nap.

Az ellenzék plakátkampánya ami a "gyávaságára' irányul jól illik az előző ciklusok negatív kampányaiba, viszont szerintem kifejezetten hatékony lehet felvenni a kesztyűt a Fidesz ellen a Fidesz saját módszereivel. Az már megint egy másik (morális) kérdés, hogy remélhetünk-e jobb országot/kormányzást, amikor az ellenzék ugyanolyan elvekkel eszközökkel kezd el kampányolni, mint ami ellen megalakult. Meglátjuk.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 15:38

ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.
Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó. :)

Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.

A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 6., vasárnap 15:29

Swineherd írta: Ron Werber honosította meg a gyűlöletkampányt Magyarországon, aztán jóval később felült erre a vonatra a Fidesz is, ezért igazolta le Finkelsteint.

Korábban Viktor is más volt ám, csak rájött, hogy itt nem működik az, hogy eredményeket tudsz felmutatni, van programod, ide az kell, amit a baloldal behozott a magyar politikába...

Gyurcsány ámokfutása a miniszterelnöki vitában meg arra volt jó, hogy ilyen nem lesz egy jó ideig hazánkban.
A ripacs Fletó hazudozásokkal teli előadását megelőzően azért normális keretek között lehetett vitázni Megyóval is, Hornnal is.
Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.

Vissza: