Ettől még nyugodtan írd le a véleményed, tök jó sokféle politikai nézőpontot látni, de ne sértődj meg azon ha mások nem így gondolják. Lehet nem fogyatékosok ők sem (meg te sem)

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 6., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 17:20
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 17:17
hatalmas dühöt érzékelek bened, valamiért nagyon a begyedbe van mzp, gyurcsányt megértem , de kettős mércét érzékelek, mzp aztmondta orbán fiára hogy meleg, ami mellesleg igaz is. mzp feleségét konkrétan felelossé tették csecsemők haláláért, legyilkosozták!!!! érted? meleg vs gyilkos. azé na. nyugodj meg mostmár .Swineherd írta:Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Érdekes, hogy a sokkal magasabb erkölcsi nívón lévő Vona nem gyalázkodott visszafelé, amikor a narancsmédia buzizta ő, megpróbálta összeteriblekkezni, zaklatta a feleségét és a kisfiát.
Mondhatta volna, hogy: Lebuziztatok, igen? Hát, van egy rossz hírem, az nem én vagyok, hanem a bálványotok fia.
Nem tette.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 17:16
Minden írásodból az jön le, hogyha Vona nem nyerhetett, akkor más se verje meg a Fideszt.Swineherd írta:Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Érdekes, hogy a sokkal magasabb erkölcsi nívón lévő Vona nem gyalázkodott visszafelé, amikor a narancsmédia buzizta ő, megpróbálta összeteriblekkezni, zaklatta a feleségét és a kisfiát.
Mondhatta volna, hogy: Lebuziztatok, igen? Hát, van egy rossz hírem, az nem én vagyok, hanem a bálványotok fia.
Nem tette.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 17:15
Sokra is ment a Jobbik, azzal hogy kussba maradt Vona.Swineherd írta:Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Nem tette.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 17:12
Értem, akkor neki lehet buzizni Orbán fiát. Fel van rá jogosítva.Norbi90 írta: mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 17:08
Látom a kommentem elejére nem sikerült reagálniSwineherd írta:Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.
De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.
Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.
Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 17:05
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.Swineherd írta:Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.
De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.
Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.
Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 16:49
Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 16:36
Bezzeg a Fidesz 12 éve bármit megtehet következmények nélkül. Bármit.Swineherd írta:
Ja, és nehogy már következmények nélkül kimondhasson bármit, mert ő őszinte!
Könyörgöm, ő miniszterelnök akar lenni, nem egy mezei állampolgár.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 16:14
Így van, nem feltétlen. Már csak az ország helyzete miatt sem. Ha nyerne az ellenzék és gazdaságilag bele buknának a 4 évükbe, meg nekik kellene megszorításokat csinálni, akkor nekik addig annyi lenne, amíg Orbánt nem az utolsó útján fogják kísérni.BlancoMark írta: Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 16:07
Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem. A NER és a mutyi összeomlana 2/3 nélkül, ráadásul kumma nehéz lenne a kormányzás a Fidesznek a sok osztogatás után. A 2/3 és a megkérdőjelezhetetlen hatalmuk tart rengeteg gazdasági (megélhetési) szereplőt az oldalukon. Ahogy ezek az emberek megérzik a vérszagot, ők lesznek az elsők akik kipozicionálják magukat a fideszes érdekszférából.M1Ö írta:Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás.BlancoMark írta:MeglátjukAmíg minden az övéké és megfélemlítéssel is több 100.000 szavatot nyernek, addig felejtsük el. Ha tisztán játszanának, akkor is fej-fej mellett vannak elvileg, a sok mutyival simán hozni fogják.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 16:00
Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás.BlancoMark írta:Meglátjuk
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 15:52
Ha eltekintünk Feri ripacskodásától, és a hazugságaitól - amivel nyilván unfair előnybe került - a 2006-os vita kapcsán, és csakis Orbánra koncentrálunk, akkor sem fest túl jó képet Orbán szemszögéből amit ott produkált. Teljesen összeszarta magát, introvert testbeszéd, akadozó-remegő hang, egy vitában gyakorlatilag nem mert a vitapartnere szemébe nézni, hanem végig a kamerába makogott, fejben borzasztó lassú volt stb. El tudom képzelni, hogy nem csak politikai okai vannak, hogy nem áll ki, hanem az is, hogy kifejezetten traumatizálta az a nap.Swineherd írta:Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó.ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.![]()
Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.
A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 15:38
Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó.ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 6., vasárnap 15:29
Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.Swineherd írta: Ron Werber honosította meg a gyűlöletkampányt Magyarországon, aztán jóval később felült erre a vonatra a Fidesz is, ezért igazolta le Finkelsteint.
Korábban Viktor is más volt ám, csak rájött, hogy itt nem működik az, hogy eredményeket tudsz felmutatni, van programod, ide az kell, amit a baloldal behozott a magyar politikába...
Gyurcsány ámokfutása a miniszterelnöki vitában meg arra volt jó, hogy ilyen nem lesz egy jó ideig hazánkban.
A ripacs Fletó hazudozásokkal teli előadását megelőzően azért normális keretek között lehetett vitázni Megyóval is, Hornnal is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 15:22
Azt is vedd figyelembe, hogy a nyugdíjas korosztály ér rá ilyenekre elmenni, megint oldaltól függetlenül.gutihaz14 írta:majdnem megerősíti azt mikor a diktátor elmegy vidékre és csak 70+ osok veszik körbe és a ferit patásördögözik mert látták azt a remek elkszúrtukat . milyen felmérés azEgyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 6., vasárnap 15:19
majdnem megerősíti azt mikor a diktátor elmegy vidékre és csak 70+ osok veszik körbe és a ferit patásördögözik mert látták azt a remek elkszúrtukat . milyen felmérés azEgyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem