Swineherd írta:
ferni írta:
Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták
Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.
De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.
Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.
Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
Látom a kommentem elejére nem sikerült reagálni
Az nem baj, ha az LMBTQ vagy hogy hívják azt közösséget összemossák a pedofilokkal, hányinger volt az egész amit művelt akkor a kormány, hiába egyáltalán nem érint a dolog, még csak ismerni se ismerek olyan embert, aki a közösség tagja, de sajnos odáig jutott a dolog, hogy ha itt finomkodsz semmit nem érsz el.
Fideszes propagandát lehetetlen megállítani, MZPnek sikerült. Nincs más esély ezek ellen sajnos, csak ha felveszed a kesztyűt, maszatolással jön a kövi kétharmad, ez tény. Erről írtam korábban, máshogy nem jut át az ember a narancsködön, esélye sincs, mert kellenek a fideszes szavazók is az ellenzéknek
Gáspár vs LMBTQ társadalom, aminek Gazsi is a tagja.
Ez áll egymással szemben, ebből is az lett kihozva, hogy az MZP a fasz, mert Gáspárt felhozta, amivel megmentette a többtízezreket, lehet százezreket ettől a szenny propagandától. Persze, kérdéses a módszer, de ha szembeállítod az adott személyt vs egy közösséget, aminek az adott személy is a tagja nincs kérdés sztem, hogy amit tett MZP az jó.
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Az is egy vicces sztori

Még segített is a kormánynak kidolgozni ezt az egész rendszert, majd teljesen ellehetetlenítették egyből, ahogy MZP politikusnak állt