Látom a kommentem elejére nem sikerült reagálniSwineherd írta:Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták![]()
Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.
De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.
Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.
Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
Az nem baj, ha az LMBTQ vagy hogy hívják azt közösséget összemossák a pedofilokkal, hányinger volt az egész amit művelt akkor a kormány, hiába egyáltalán nem érint a dolog, még csak ismerni se ismerek olyan embert, aki a közösség tagja, de sajnos odáig jutott a dolog, hogy ha itt finomkodsz semmit nem érsz el.
Fideszes propagandát lehetetlen megállítani, MZPnek sikerült. Nincs más esély ezek ellen sajnos, csak ha felveszed a kesztyűt, maszatolással jön a kövi kétharmad, ez tény. Erről írtam korábban, máshogy nem jut át az ember a narancsködön, esélye sincs, mert kellenek a fideszes szavazók is az ellenzéknek
Gáspár vs LMBTQ társadalom, aminek Gazsi is a tagja.
Ez áll egymással szemben, ebből is az lett kihozva, hogy az MZP a fasz, mert Gáspárt felhozta, amivel megmentette a többtízezreket, lehet százezreket ettől a szenny propagandától. Persze, kérdéses a módszer, de ha szembeállítod az adott személyt vs egy közösséget, aminek az adott személy is a tagja nincs kérdés sztem, hogy amit tett MZP az jó.
mzp feleségét a fidesz kezdte ki, konkrétan legyilkosozták....ok és okozat.
Az is egy vicces sztori