Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 16:49

ferni írta: Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták :lol:

Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Utálom, amikor családtagokat gyaláznak, csesztetnek, zaklatnak.
Az nem zseniális húzás volt MZP-től, hanem egy újabb lényéből fakadó féregség.

De ott van Jakab is a dominájával. Oké, kapják az ívet, megérdemlik, de a rohadt hiénáknak az kevés volt, elkezdték zaklatni a feleségét.

Aztán ott van a legordasabb gyűlöletkampány valaha, amit Vonával csináltak.
Zaklatták a feleségét, állandóan követték őt, telematricázták az autóját stb.
De, ami még ennél is alávalóbb, az az, hogy a kisfiát sem kímélték. Például drónnal vették, amikor trambulinozott az udvaron.

Ha MZP ki akarná szakítani a társadalmat ebből a szint alatti közbeszédből, politikai létből, akkor nem művelné azt, amit.
De ő nem akarja.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 16:47

nem tudom kerhetnenk e majd egy szavazast.
tavaly osszel mar volt, akkor azt hiszem 70-30-al hozta mzp, vajon a celegyenesben hogyan alakul a forum.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 16:44

Mi lesz itt a két hónap múlva esedékes választásokig… :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 16:36

Swineherd írta:
Ja, és nehogy már következmények nélkül kimondhasson bármit, mert ő őszinte!

Könyörgöm, ő miniszterelnök akar lenni, nem egy mezei állampolgár.
Bezzeg a Fidesz 12 éve bármit megtehet következmények nélkül. Bármit.
A miniszterelnök úr is bármit képes megtenni. Bármit.
Úgy fest ez nem baj, Magyarországon csak az a baj, ha valaki kimond bármit is, a tettek szabadok.

Érdekes felfogás azt kell mondjam.

Ha a Fidesznek nem volt minimum 20-30 olyan ügye (bőven keveset írtam) ami kiderült és normális esetben máshol már rég kormányváltás lenne, akkor egy se és ezek csak amikről tudunk :lol: Nem normális, amit eltűr a magyar nép.

Valahol elkezd kifolyni a szar a fideszből jön a média és elkezd valami totál mást nyomatni 0-24be, hogy azt felejtsük el kurva hamar és ez megy hosszú évek óta :lol: Diploma? Most behozták cserébe Bangónét. Az egész melegellenes propaganda is azért állt le, mert MZP lebuzizta Orbán fiát, hirtelen abba is hagyták :lol:

Az se volt szép, de működött és utólag megnézve zseniális húzás volt MZPtől.
Szerencsétlen Orbán Gáspár ennél nyíltabban ha akarná se tudná vállalni, hogy meleg, hát a szakdolgozatát arról írta, hogy A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai...

Erre Szájerbá pofátlanul benyújtja a meleg ellenes törvényeket, majd elkapják Brüsszelben, ahogy az 5.ről mászik le egy 30 fős melegorgiáról, élmény nézni azt a szivárványos pompom sapit meg a bőrdzsekit rajta :lol: :lol: :lol:

Ez Magyarország, inkább a saját fiát is megtagadja a hatalom kedvéért. Szép. De a legnagyobb gond, hogy MZP beszél, nem az, hogy tönkre van baszva az ország és nincsenek már határok, se erkölcsi, se anyagi, se semmi, még a családon is átgázolunk, ha kell. Persze ha nem buzi a gyereke azokat kitömjük, aki az, az elvonulhat a háttérbe és kuss a neve mostantól :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 16:14

BlancoMark írta: Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem
Így van, nem feltétlen. Már csak az ország helyzete miatt sem. Ha nyerne az ellenzék és gazdaságilag bele buknának a 4 évükbe, meg nekik kellene megszorításokat csinálni, akkor nekik addig annyi lenne, amíg Orbánt nem az utolsó útján fogják kísérni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 16:07

M1Ö írta:
BlancoMark írta:Meglátjuk
Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás. :) Amíg minden az övéké és megfélemlítéssel is több 100.000 szavatot nyernek, addig felejtsük el. Ha tisztán játszanának, akkor is fej-fej mellett vannak elvileg, a sok mutyival simán hozni fogják.
Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem. A NER és a mutyi összeomlana 2/3 nélkül, ráadásul kumma nehéz lenne a kormányzás a Fidesznek a sok osztogatás után. A 2/3 és a megkérdőjelezhetetlen hatalmuk tart rengeteg gazdasági (megélhetési) szereplőt az oldalukon. Ahogy ezek az emberek megérzik a vérszagot, ők lesznek az elsők akik kipozicionálják magukat a fideszes érdekszférából.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 16:00

BlancoMark írta:Meglátjuk
Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás. :) Amíg minden az övéké és megfélemlítéssel is több 100.000 szavatot nyernek, addig felejtsük el. Ha tisztán játszanának, akkor is fej-fej mellett vannak elvileg, a sok mutyival simán hozni fogják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 15:52

Swineherd írta:
ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.
Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó. :)

Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.

A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
Ha eltekintünk Feri ripacskodásától, és a hazugságaitól - amivel nyilván unfair előnybe került - a 2006-os vita kapcsán, és csakis Orbánra koncentrálunk, akkor sem fest túl jó képet Orbán szemszögéből amit ott produkált. Teljesen összeszarta magát, introvert testbeszéd, akadozó-remegő hang, egy vitában gyakorlatilag nem mert a vitapartnere szemébe nézni, hanem végig a kamerába makogott, fejben borzasztó lassú volt stb. El tudom képzelni, hogy nem csak politikai okai vannak, hogy nem áll ki, hanem az is, hogy kifejezetten traumatizálta az a nap.

Az ellenzék plakátkampánya ami a "gyávaságára' irányul jól illik az előző ciklusok negatív kampányaiba, viszont szerintem kifejezetten hatékony lehet felvenni a kesztyűt a Fidesz ellen a Fidesz saját módszereivel. Az már megint egy másik (morális) kérdés, hogy remélhetünk-e jobb országot/kormányzást, amikor az ellenzék ugyanolyan elvekkel eszközökkel kezd el kampányolni, mint ami ellen megalakult. Meglátjuk.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 15:38

ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.
Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó. :)

Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.

A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 6., vasárnap 15:29

Swineherd írta: Ron Werber honosította meg a gyűlöletkampányt Magyarországon, aztán jóval később felült erre a vonatra a Fidesz is, ezért igazolta le Finkelsteint.

Korábban Viktor is más volt ám, csak rájött, hogy itt nem működik az, hogy eredményeket tudsz felmutatni, van programod, ide az kell, amit a baloldal behozott a magyar politikába...

Gyurcsány ámokfutása a miniszterelnöki vitában meg arra volt jó, hogy ilyen nem lesz egy jó ideig hazánkban.
A ripacs Fletó hazudozásokkal teli előadását megelőzően azért normális keretek között lehetett vitázni Megyóval is, Hornnal is.
Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 15:22

gutihaz14 írta:
Egyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.
majdnem megerősíti azt mikor a diktátor elmegy vidékre és csak 70+ osok veszik körbe és a ferit patásördögözik mert látták azt a remek elkszúrtukat . milyen felmérés az
Azt is vedd figyelembe, hogy a nyugdíjas korosztály ér rá ilyenekre elmenni, megint oldaltól függetlenül.
Nekik ez egy napos program, készülődés, várakozás, stb.
Szóval abból se lehet kiindulni, hogy az ilyen fórumokon amiket hétköznap tartanak kik vannak ott.
Azért a 25-60 éves korosztály jó eséllyel dolgozik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 6., vasárnap 15:19

Egyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.
majdnem megerősíti azt mikor a diktátor elmegy vidékre és csak 70+ osok veszik körbe és a ferit patásördögözik mert látták azt a remek elkszúrtukat . milyen felmérés az
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 15:14

oroszisti írta: Olvasom a topikot, mert kivancsi vagyok a velemenyekre. Ugy gondolom, hogy nyitott vagyok es megertem aki nem
Szimpatizal, nem ert egyet az ellenzekkel. Viszont azt hogy emberek, hogyan kepesek a fideszt vedeni az elmult 12 ev utan. Csak azert mert esetleg alkalmatlan az ellenzek, miert kell a fidesz melle allni?
Valaki indokolja mar meg hogy mi szol a fidesz mellett, olyannyira hogy ez elmult 12 ev korrupciojaval, lopasaval es millio egy undorito dolgaval nem foglalkoztok?
Nagyon sokan haszonélvezői a rendszernek.
Itt most nem arra gondolok, akiket krumplival meg 10ezer forinttal megvettek.

Lehet nem szimpatizálnak a fidesszel, de az elmúlt 10 évben baromi sokan gazdagodtak meg, a semmiből, mert a rendszer ezt engedi kvázi, a korrupcióval, kiskapukkal.

Családok is érezhetik, hogy őket támogatja a kormány a csokkal, babaváróval, szja visszatérítéssel.
Azzal meg nem elítélhető módon nem foglalkoznak, hogy ez mit okoz a gazdaságban, az árakkal, stb.
De valószínűleg ha én is a kivételezettek részéhez tartoznék, nem kardoskodnék annyira ellenük.
Mondjuk nem is szavaznék rájuk, nincs olyan és nem is lesz, hogy én a fideszre, pláne OV vezette fideszre ikszeljek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 14:59

4 evvel ezelotti valasztason is voltak programok. Tobb tizoldalas programja volt a jobbiknak, momentumnak, meg ha jol emlekszem bokrosek partjanak is

De elm mindenkinek kellett lennie mert egy orvosi csoport lisztazta a top egeszsegugyi programokat. Momentume volt a legjobb, masodik a jobbik utolso pedig a fidesz (mert nekik az volt, hogy folytatjuk).

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. február 6., vasárnap 14:59

Olvasom a topikot, mert kivancsi vagyok a velemenyekre. Ugy gondolom, hogy nyitott vagyok es megertem aki nem
Szimpatizal, nem ert egyet az ellenzekkel. Viszont azt hogy emberek, hogyan kepesek a fideszt vedeni az elmult 12 ev utan. Csak azert mert esetleg alkalmatlan az ellenzek, miert kell a fidesz melle allni?
Valaki indokolja mar meg hogy mi szol a fidesz mellett, olyannyira hogy ez elmult 12 ev korrupciojaval, lopasaval es millio egy undorito dolgaval nem foglalkoztok?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 14:56

Ron Werber honosította meg a gyűlöletkampányt Magyarországon, aztán jóval később felült erre a vonatra a Fidesz is, ezért igazolta le Finkelsteint.

Korábban Viktor is más volt ám, csak rájött, hogy itt nem működik az, hogy eredményeket tudsz felmutatni, van programod, ide az kell, amit a baloldal behozott a magyar politikába...

Gyurcsány ámokfutása a miniszterelnöki vitában meg arra volt jó, hogy ilyen nem lesz egy jó ideig hazánkban.
A ripacs Fletó hazudozásokkal teli előadását megelőzően azért normális keretek között lehetett vitázni Megyóval is, Hornnal is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 6., vasárnap 14:42

Norbi90 írta:
reeed_ati írta:

Programmal nyert már valaki választást? :D
szomorú, itt németben nincs kiplakátolva minigyurcsány meg a fidesz ilyen olyan, kint vannak a képvisleok nevei és annyi, nemtudom otthon miért nem lehetne ezt így.
Tizenéve voltak programok, jelölti viták. Azóta átalakították a politikát. Akkor az volt a cél, hogy megmutasd milyen jó vagy, most az a cél, hogy megmutasd milyen rossz a másik. Lehet, hogy nem tudnak már semmi jót megmutatni magukból? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 14:19

petiamadridista írta: Hagyjad Swine, ez egy másik generation, internetkorszak van.
Amit írtál azt nagyon szépen (azthiszem) leirtam én is tegnap este minden negatív elhajlás nélkül.
10 upvote hogy Gyurcsány Feri nem is rossz.
Áhh.
Hagyjad ezt Swine, vasárnap van, kapcsolj ki, a nyugalmad érdekében. :D
MZP után szabadon :kalapos: , ha bebizonyítod, hogy hol mondtam olyat, hogy Gyurcsány nem is rossz, akkor kapsz tőlem 1 millió forintot. Ne ferdítsünk már, bőven elég a fidesztől... :mrgreen:

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 14:14

reeed_ati írta:
Norbi90 írta: most vagy én vagyok naív vagy szük látókörü, de egy választásnak nem arrol kellene szolnia, hogy kinek milyen programja van mit szeretne elérni, mik azok a hibák amiket felismer és korrigálná??
szomorú, itt németben nincs kiplakátolva minigyurcsány meg a fidesz ilyen olyan, kint vannak a képvisleok nevei és annyi, nemtudom otthon miért nem lehetne ezt így.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 6., vasárnap 14:02

Norbi90 írta: most vagy én vagyok naív vagy szük látókörü, de egy választásnak nem arrol kellene szolnia, hogy kinek milyen programja van mit szeretne elérni, mik azok a hibák amiket felismer és korrigálná??

Vissza: