Így van, nem feltétlen. Már csak az ország helyzete miatt sem. Ha nyerne az ellenzék és gazdaságilag bele buknának a 4 évükbe, meg nekik kellene megszorításokat csinálni, akkor nekik addig annyi lenne, amíg Orbánt nem az utolsó útján fogják kísérni.BlancoMark írta: Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem

Politika
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Ez sem lenne egetrengető probléma ellenzéki szempontból szerintem. A NER és a mutyi összeomlana 2/3 nélkül, ráadásul kumma nehéz lenne a kormányzás a Fidesznek a sok osztogatás után. A 2/3 és a megkérdőjelezhetetlen hatalmuk tart rengeteg gazdasági (megélhetési) szereplőt az oldalukon. Ahogy ezek az emberek megérzik a vérszagot, ők lesznek az elsők akik kipozicionálják magukat a fideszes érdekszférából.M1Ö írta:Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás.BlancoMark írta:MeglátjukAmíg minden az övéké és megfélemlítéssel is több 100.000 szavatot nyernek, addig felejtsük el. Ha tisztán játszanának, akkor is fej-fej mellett vannak elvileg, a sok mutyival simán hozni fogják.
- M1Ö
Illetve nem látjuk. Ne legyünk naívak, nem lesz kormányváltás.BlancoMark írta:Meglátjuk

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Ha eltekintünk Feri ripacskodásától, és a hazugságaitól - amivel nyilván unfair előnybe került - a 2006-os vita kapcsán, és csakis Orbánra koncentrálunk, akkor sem fest túl jó képet Orbán szemszögéből amit ott produkált. Teljesen összeszarta magát, introvert testbeszéd, akadozó-remegő hang, egy vitában gyakorlatilag nem mert a vitapartnere szemébe nézni, hanem végig a kamerába makogott, fejben borzasztó lassú volt stb. El tudom képzelni, hogy nem csak politikai okai vannak, hogy nem áll ki, hanem az is, hogy kifejezetten traumatizálta az a nap.Swineherd írta:Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó.ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.![]()
Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.
A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
Az ellenzék plakátkampánya ami a "gyávaságára' irányul jól illik az előző ciklusok negatív kampányaiba, viszont szerintem kifejezetten hatékony lehet felvenni a kesztyűt a Fidesz ellen a Fidesz saját módszereivel. Az már megint egy másik (morális) kérdés, hogy remélhetünk-e jobb országot/kormányzást, amikor az ellenzék ugyanolyan elvekkel eszközökkel kezd el kampányolni, mint ami ellen megalakult. Meglátjuk.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó.ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.

Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.
A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ateeemadrid
Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.Swineherd írta: Ron Werber honosította meg a gyűlöletkampányt Magyarországon, aztán jóval később felült erre a vonatra a Fidesz is, ezért igazolta le Finkelsteint.
Korábban Viktor is más volt ám, csak rájött, hogy itt nem működik az, hogy eredményeket tudsz felmutatni, van programod, ide az kell, amit a baloldal behozott a magyar politikába...
Gyurcsány ámokfutása a miniszterelnöki vitában meg arra volt jó, hogy ilyen nem lesz egy jó ideig hazánkban.
A ripacs Fletó hazudozásokkal teli előadását megelőzően azért normális keretek között lehetett vitázni Megyóval is, Hornnal is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azt is vedd figyelembe, hogy a nyugdíjas korosztály ér rá ilyenekre elmenni, megint oldaltól függetlenül.gutihaz14 írta:majdnem megerősíti azt mikor a diktátor elmegy vidékre és csak 70+ osok veszik körbe és a ferit patásördögözik mert látták azt a remek elkszúrtukat . milyen felmérés azEgyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.
Nekik ez egy napos program, készülődés, várakozás, stb.
Szóval abból se lehet kiindulni, hogy az ilyen fórumokon amiket hétköznap tartanak kik vannak ott.
Azért a 25-60 éves korosztály jó eséllyel dolgozik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
majdnem megerősíti azt mikor a diktátor elmegy vidékre és csak 70+ osok veszik körbe és a ferit patásördögözik mert látták azt a remek elkszúrtukat . milyen felmérés azEgyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nagyon sokan haszonélvezői a rendszernek.oroszisti írta: Olvasom a topikot, mert kivancsi vagyok a velemenyekre. Ugy gondolom, hogy nyitott vagyok es megertem aki nem
Szimpatizal, nem ert egyet az ellenzekkel. Viszont azt hogy emberek, hogyan kepesek a fideszt vedeni az elmult 12 ev utan. Csak azert mert esetleg alkalmatlan az ellenzek, miert kell a fidesz melle allni?
Valaki indokolja mar meg hogy mi szol a fidesz mellett, olyannyira hogy ez elmult 12 ev korrupciojaval, lopasaval es millio egy undorito dolgaval nem foglalkoztok?
Itt most nem arra gondolok, akiket krumplival meg 10ezer forinttal megvettek.
Lehet nem szimpatizálnak a fidesszel, de az elmúlt 10 évben baromi sokan gazdagodtak meg, a semmiből, mert a rendszer ezt engedi kvázi, a korrupcióval, kiskapukkal.
Családok is érezhetik, hogy őket támogatja a kormány a csokkal, babaváróval, szja visszatérítéssel.
Azzal meg nem elítélhető módon nem foglalkoznak, hogy ez mit okoz a gazdaságban, az árakkal, stb.
De valószínűleg ha én is a kivételezettek részéhez tartoznék, nem kardoskodnék annyira ellenük.
Mondjuk nem is szavaznék rájuk, nincs olyan és nem is lesz, hogy én a fideszre, pláne OV vezette fideszre ikszeljek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
4 evvel ezelotti valasztason is voltak programok. Tobb tizoldalas programja volt a jobbiknak, momentumnak, meg ha jol emlekszem bokrosek partjanak is
De elm mindenkinek kellett lennie mert egy orvosi csoport lisztazta a top egeszsegugyi programokat. Momentume volt a legjobb, masodik a jobbik utolso pedig a fidesz (mert nekik az volt, hogy folytatjuk).
De elm mindenkinek kellett lennie mert egy orvosi csoport lisztazta a top egeszsegugyi programokat. Momentume volt a legjobb, masodik a jobbik utolso pedig a fidesz (mert nekik az volt, hogy folytatjuk).
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Olvasom a topikot, mert kivancsi vagyok a velemenyekre. Ugy gondolom, hogy nyitott vagyok es megertem aki nem
Szimpatizal, nem ert egyet az ellenzekkel. Viszont azt hogy emberek, hogyan kepesek a fideszt vedeni az elmult 12 ev utan. Csak azert mert esetleg alkalmatlan az ellenzek, miert kell a fidesz melle allni?
Valaki indokolja mar meg hogy mi szol a fidesz mellett, olyannyira hogy ez elmult 12 ev korrupciojaval, lopasaval es millio egy undorito dolgaval nem foglalkoztok?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Ron Werber honosította meg a gyűlöletkampányt Magyarországon, aztán jóval később felült erre a vonatra a Fidesz is, ezért igazolta le Finkelsteint.
Korábban Viktor is más volt ám, csak rájött, hogy itt nem működik az, hogy eredményeket tudsz felmutatni, van programod, ide az kell, amit a baloldal behozott a magyar politikába...
Gyurcsány ámokfutása a miniszterelnöki vitában meg arra volt jó, hogy ilyen nem lesz egy jó ideig hazánkban.
A ripacs Fletó hazudozásokkal teli előadását megelőzően azért normális keretek között lehetett vitázni Megyóval is, Hornnal is.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Tizenéve voltak programok, jelölti viták. Azóta átalakították a politikát. Akkor az volt a cél, hogy megmutasd milyen jó vagy, most az a cél, hogy megmutasd milyen rossz a másik. Lehet, hogy nem tudnak már semmi jót megmutatni magukból?Norbi90 írta:szomorú, itt németben nincs kiplakátolva minigyurcsány meg a fidesz ilyen olyan, kint vannak a képvisleok nevei és annyi, nemtudom otthon miért nem lehetne ezt így.reeed_ati írta:
Programmal nyert már valaki választást?![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
MZP után szabadonpetiamadridista írta: Hagyjad Swine, ez egy másik generation, internetkorszak van.
Amit írtál azt nagyon szépen (azthiszem) leirtam én is tegnap este minden negatív elhajlás nélkül.
10 upvote hogy Gyurcsány Feri nem is rossz.
Áhh.
Hagyjad ezt Swine, vasárnap van, kapcsolj ki, a nyugalmad érdekében.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
szomorú, itt németben nincs kiplakátolva minigyurcsány meg a fidesz ilyen olyan, kint vannak a képvisleok nevei és annyi, nemtudom otthon miért nem lehetne ezt így.reeed_ati írta:Programmal nyert már valaki választást?Norbi90 írta: most vagy én vagyok naív vagy szük látókörü, de egy választásnak nem arrol kellene szolnia, hogy kinek milyen programja van mit szeretne elérni, mik azok a hibák amiket felismer és korrigálná??![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Programmal nyert már valaki választást?Norbi90 írta: most vagy én vagyok naív vagy szük látókörü, de egy választásnak nem arrol kellene szolnia, hogy kinek milyen programja van mit szeretne elérni, mik azok a hibák amiket felismer és korrigálná??

-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
most vagy én vagyok naív vagy szük látókörü, de egy választásnak nem arrol kellene szolnia, hogy kinek milyen programja van mit szeretne elérni, mik azok a hibák amiket felismer és korrigálná, neadjisten ki tud nagyobbat mondani? komolyan igy kell választásokra készulni, hogy már alpári lealacsonyodott stilusban a masikat lejáratja, meg ki tud nagyobb hazugságokat a masikrol állitani, meg verekednek az emberek? hát ezmiez könyörgöm,lentebb irta valaki hogy tényleg életem lassan felénél még midnig orbán meg gyurcsány a két alternativa, egyáltalán ez a politika is nincs már egy kicsit tultolva? sok ingyenélő elkell őket tartani adofizetoi pénzekbol lassan több a nyakkendős mint a melos az orszagban ezsem megáll.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Ráadásul nem nagyon akarta senki, hogy KG lépjen vissza. Telex is live feed-ben hozta a KG-s megmozdulásokat, MZP gyűlését meg kirakták valamikor este 11kor, ezen röhögtem.kodo írta:Nem az volt a meglepetes, hanem hogy a 3-ba befert nulla parttamogatassal.Swineherd írta:
Hol írtam, hogy baj, hogy ezt csinálták?
Annyit írtam, hogy Karácsony visszalépése volt a meglepetés, nem MZP győzelme.
Borítékolható volt onnantól, hogy Pumukli visszalépett.
De elfogadom, hogy te kinézted ezt a Gergőből.

Kis esély, meg nem biztos, hogy bejön egyáltalán, de szerintem ezt nem szabad veszni hagyni. Demokrácia van állítólag, el lehet őket is zavarni majd a következő választáson, ha úgy alakul...
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Persze az első kör eredményei után már én is okos lettem volna.Swineherd írta:Hol írtam, hogy baj, hogy ezt csinálták?Puding írta: Nem tudom miért gond, hogy azt csinálták, amivel a legtöbb esélyük lehet nyerni a választáson.
De korábban még a top3-ba sem várta senki MZP-t.
Mindenki a paprikajancsi jakabot várta, minimum a 3. helyre.
Szóval bőven meglepetés volt ez.
Az is alátámasztja ezt, hogy a fidesz sem készült erre, mert karigerit próbálták lejáratni.
Fidesznek ugye a dobrev győzelem lett volna a cél, ellenük a legkönnyebb kampányolni, ezt azért eléggé keresztbe húzta a polgi.
Nem az volt a meglepetes, hanem hogy a 3-ba befert nulla parttamogatassal.Swineherd írta:Hol írtam, hogy baj, hogy ezt csinálták?Puding írta: Nem tudom miért gond, hogy azt csinálták, amivel a legtöbb esélyük lehet nyerni a választáson.
De elfogadom, hogy te kinézted ezt a Gergőből.