Ha eltekintünk Feri ripacskodásától, és a hazugságaitól - amivel nyilván unfair előnybe került - a 2006-os vita kapcsán, és csakis Orbánra koncentrálunk, akkor sem fest túl jó képet Orbán szemszögéből amit ott produkált. Teljesen összeszarta magát, introvert testbeszéd, akadozó-remegő hang, egy vitában gyakorlatilag nem mert a vitapartnere szemébe nézni, hanem végig a kamerába makogott, fejben borzasztó lassú volt stb. El tudom képzelni, hogy nem csak politikai okai vannak, hogy nem áll ki, hanem az is, hogy kifejezetten traumatizálta az a nap.Swineherd írta:Már megint nem sikerült megérteni, amit írtam, tök jó.ateeemadrid írta: Azért az tök jó, hogy a Fidesz gyűlölködését, meg OV szánalmas menekülését a vita elől is rá lehet fogni a baloldalra. Igaziból bármi rosszat csinálhatnak, minden Gyurcsány meg a baloldal hibája gondolom, meg az elmúlt 8 évé.![]()
Azt írtam le csupán, hogy miként honosodott meg hazánkban ez a gyűlöletpolitika.
Finkelstein még rátett néhány lapáttal Werberhez képest.
Amit Vonával művelt a Fidesz médiája 2017-18-ban, azt nem nagyon lehet alulmúlni.
Amit a Fidesz eltanul, azt utána kimaxolja, négyzetre emeli.
A miniszterelnöki vita Gyurcsány ámokfutásáig normális mederben zajlott, ez tény.
Orbánban akkor megtört valami, ő már nem fog vitázni.
Az ellenzék plakátkampánya ami a "gyávaságára' irányul jól illik az előző ciklusok negatív kampányaiba, viszont szerintem kifejezetten hatékony lehet felvenni a kesztyűt a Fidesz ellen a Fidesz saját módszereivel. Az már megint egy másik (morális) kérdés, hogy remélhetünk-e jobb országot/kormányzást, amikor az ellenzék ugyanolyan elvekkel eszközökkel kezd el kampányolni, mint ami ellen megalakult. Meglátjuk.