Puding írta:
petiamadridista írta:
Hagyjad Swine, ez egy másik generation, internetkorszak van.
Amit írtál azt nagyon szépen (azthiszem) leirtam én is tegnap este minden negatív elhajlás nélkül.
10 upvote hogy Gyurcsány Feri nem is rossz.
Áhh.
Hagyjad ezt Swine, vasárnap van, kapcsolj ki, a nyugalmad érdekében.
Bár "internetkorszak" lenne, mert akkor se Gyurcsány se Orbán nem kerülne a hatalom közelébe. (nevetséges és szánalmas, hogy 2022-ben ennek kell témának lennie) Sajnos javarészt az idős szekták tartják őket hatalmon...
Szerinted melyiket lett volna egyszerűbb kiírni a műsorból ??
GYF-nek ha 4 éve 1 százalékkal kevesebb van, akkor már nincs bent a parlamentben. Többre ment volna az akkori ellenzék, ha azt a szaros 1 százalékot próbalja meg eszedni, nem a 45 százalekos fideszt 20 százalékkal lenyomni, akkor most sokkal egyszerűbb lenne a paletta.
GYF nem lehetne már politikus, hozzá mérve minden védhető. Tegnap leírtam h miért.
A nyuggerek általában a kormányra szavaznak, esetleg ha nagy a család akkor a családtagok érdekében választhatnak. Az unoka bullshitjei már 2 generációval odébb vannak, azt már nem értik. Valszeg mi se fogjuk érteni majd a mi unokáink dolgát. Ez így volt 20 éve is amikor az MSZP volt.
Egyébként a felmerések szerint a legidősebb bázisa a DKnak van, utána Mszp, aztán fidesz, ahol az átlag 45-50 között van. A másik kettőnél 60 körül.
Kb 2 hónapos felmérés.