Az irányít, akinek a legnagyobb frakciója van.kodo írta: Aki meg azt hiszi majd o irányít az a Orbanbol meg a Fideszből indul ki, ott divat ez.
Ez egy száraz tény.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 12:51
Az irányít, akinek a legnagyobb frakciója van.kodo írta: Aki meg azt hiszi majd o irányít az a Orbanbol meg a Fideszből indul ki, ott divat ez.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 12:50
A DK szavazatai nélkül végig tudnak majd bármit is vinni a parlamenten? Naugye.kodo írta: Amúgy a fideszeseken kívül senki sem foglalkozik Gyurcsánnyal.
En például pont leszarom, de a fidesz szavazókat eszméletlenül triggereli fleto. Aki meg azt hiszi majd o irányít az a Orbanbol meg a Fideszből indul ki, ott divat ez.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 12:49
A haladárok kifogásolják, hogy a Fidesz szembeállít társadalmi csoportokat, árokásó stb, viszont, azt már nem, hogy ez a félnótás beleállt már mindenkibe, megsértett már gyakorlatilag mindenkit.kierkegaard írta: Engem szemely szerint nem erdekel ki milyen szot hasznal. Felolem orban mondhatja, hogy a magyar lakossag nagy szazaleka budos proli aki igenytelen magara es a kornyezetere (fikcio). Nekem mindegy mit gondol, mit mond..ha az amit csinal abban van jo szandek is. De erosen patologias eset ahogy a tobbi szemely aki atgazol masokon.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 6., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. február 6., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 12:41
Jo maradjunk annyiban, hogy a pszichopata szo jelenteset nem tudod es azt sem, hogy milyen komoly szemelyisegzavar van mogotte.Swineherd írta: Lelketlenül használ kegyeletsértő kifejezéseket.
*Megtizedelődtek, pusztulnak.
Akinek nincs lelke, az pszichopata.
Ja, és nehogy már következmények nélkül kimondhasson bármit, mert ő őszinte!
Könyörgöm, ő miniszterelnök akar lenni, nem egy mezei állampolgár.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 6., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 12:26
MZP a videóban: én nem hiszem, hogy megsértettem volna bárkit, hiszen semmilyen ÖRÖM nem hangzott el afölött, hogy bárki meghalt................................elmondtam neki, hogy mennyivel jobban ÖRÜLTEM volna, hogy ha esetleg arról beszél, hogy a fidesz hogyan pusztítja el a nyugdíjasokatSwineherd írta:Na, az ATV-ben mondta, hogy a Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat, nem értette, hogy ez a kifejezésmód miért gond, majd azt mondja, hogy pusztulnak a magyarok.kierkegaard írta: Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.
Nem érti, mi ezzel a gond, csak stílusbeli problémát lát: "Akkor nekünk az a feladatunk, hogy stílusvitát folytassunk?"
Klasszikus pszichopata.
Nem is értem, hogy mit lát benne Puzsér, aki gyűlöli a pszichopatákat.
Telex is lehozta, az ATV-s felvétel is megnézhető: itt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 6., vasárnap 12:22
BlancoMark írta:Miert ne lehetne helyre igazitani a sajat nagymamadat ha valotlansagokat allit? Persze ertem en, hogy a megfogalalmazason rugozol, de ez pont olyan mint amit a ket tabor propagandaja csinal. Megy a rugozas kiragadott szavakon, mondatt toredekeken, a tenyleges vita pedig elsikkad.füst írta: Értem, semmi gond. Én még soha nem tettem helyre a saját nagymamámat, másét pedig sose vérnyuggereztem le. Valószínűleg rosszul neveltek.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 12:17
Pszichopata az inkabb az orban es a gyurcsany felek. Marky zay azert nem pszichopata mert o nem allitja be magat cukikának. Ő hasznalja a magyar nyelv szavait. Nyugodtan rakja fel a kezet az aki nem fogyatekosozott, parasztozott, buzizott akar magaban, akar hangosan. Mert en mindegyiket megtettem mar mergemben.Swineherd írta:
Na, az ATV-ben mondta, hogy a Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat, nem értette, hogy ez a kifejezésmód miért gond, majd azt mondja, hogy pusztulnak a magyarok.
Nem érti, mi ezzel a gond, csak stílusbeli problémát lát: "Akkor nekünk az a feladatunk, hogy stílusvitát folytassunk?"
Klasszikus pszichopata.
Nem is értem, hogy mit lát benne Puzsér, aki gyűlöli a pszichopatákat.
Telex is lehozta, az ATV-s felvétel is megnézhető: itt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 12:13
Miert ne lehetne helyre igazitani a sajat nagymamadat ha valotlansagokat allit? Persze ertem en, hogy a megfogalalmazason rugozol, de ez pont olyan mint amit a ket tabor propagandaja csinal. Megy a rugozas kiragadott szavakon, mondatt toredekeken, a tenyleges vita pedig elsikkad.füst írta: Értem, semmi gond. Én még soha nem tettem helyre a saját nagymamámat, másét pedig sose vérnyuggereztem le. Valószínűleg rosszul neveltek.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 11:58
jól tetted.füst írta: Értem, semmi gond. Én még soha nem tettem helyre a saját nagymamámat, másét pedig sose vérnyuggereztem le. Valószínűleg rosszul neveltek.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 11:50
Na, az ATV-ben mondta, hogy a Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat, nem értette, hogy ez a kifejezésmód miért gond, majd azt mondja, hogy pusztulnak a magyarok.kierkegaard írta: Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 6., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 6., vasárnap 11:26
Ezzel én is így vagyok. Egyébként én sajnálom őket, hogy idáig jutottak öregkorukra. Teljesen megvezették őket a propagandával. (legyen az dk, vagy fidesz, nálam ez ugyanaz) Sajnálom akiknek csak ez maradt, mert annyi szép dolog van a világban amivel lehetne foglalkozni öregkorban is... helyette a gyűlölködésre basszák el az időt amit kaptak. Szomorú, tényleg csak sajnálni tudom ezeket az embereket.füst írta: Hát nem tudom én azért mellőzném a söpredék, vérnyuggerek és társai kifejezéseket. Állítólag nem szeretitek a gyűlölködést.
A saját embertársaitokról van szó, adott esetben akár egymás felmenőiről is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 6., vasárnap 11:15
Ahogy már nagyon sokszor leírtam, nem vagyok baloldali ember. Soha nem szavaztam a baloldalra, de a Fideszre sem. Fiatalon jobb szélre, mára inkább középre húzok, mert rohadtul nincs értelme ennek a jobb-bal hazudozásnak. Érdekes tény, mikor tesómmal politizálunk, általában én vagyok a ""Fideszes"" oldalonfüst írta: Hát nem tudom én azért mellőzném a söpredék, vérnyuggerek és társai kifejezéseket. Állítólag nem szeretitek a gyűlölködést.
A saját embertársaitokról van szó, adott esetben akár egymás felmenőiről is.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 6., vasárnap 11:04
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem