Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

kierkegaard

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 12:56

Swineherd írta:

A haladárok kifogásolják, hogy a Fidesz szembeállít társadalmi csoportokat, árokásó stb, viszont, azt már nem, hogy ez a félnótás beleállt már mindenkibe, megsértett már gyakorlatilag mindenkit.
Nem ásóval nyomja az ember, hanem markolóval...
Pszichologusnak tanulok, mashogy latjuk.
A szavait kiforgatjak direkt vagy kiszinezik ahogy az origo tette.
A masik, hogy megserteni csak azt lehet ami magara veszi illetve a sajat erzeseirt mindenki maga felel. Ha en elolvasom a kommentjeidet es felidegesitem magam rajta az csak is az en hibam es dolgom van onmagammal.

Tovabbra is. Marky elkepzelesei jok, egyertelmuen nem fidesz es nem is dk parti (maskulonben nem tamadnak mindket oldalrol). Hodmezovasarhelyen egesz jo dolgokat is csinalt. Egy probat meger. Az, hogy mit akarnak a szamba adni az nem erdekel.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 12:51

kodo írta: Aki meg azt hiszi majd o irányít az a Orbanbol meg a Fideszből indul ki, ott divat ez.
Az irányít, akinek a legnagyobb frakciója van.
Ez egy száraz tény.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 12:50

kodo írta: Amúgy a fideszeseken kívül senki sem foglalkozik Gyurcsánnyal.

En például pont leszarom, de a fidesz szavazókat eszméletlenül triggereli fleto. Aki meg azt hiszi majd o irányít az a Orbanbol meg a Fideszből indul ki, ott divat ez.
A DK szavazatai nélkül végig tudnak majd bármit is vinni a parlamenten? Naugye. :coffee:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 12:49

kierkegaard írta: Engem szemely szerint nem erdekel ki milyen szot hasznal. Felolem orban mondhatja, hogy a magyar lakossag nagy szazaleka budos proli aki igenytelen magara es a kornyezetere (fikcio). Nekem mindegy mit gondol, mit mond..ha az amit csinal abban van jo szandek is. De erosen patologias eset ahogy a tobbi szemely aki atgazol masokon.
A haladárok kifogásolják, hogy a Fidesz szembeállít társadalmi csoportokat, árokásó stb, viszont, azt már nem, hogy ez a félnótás beleállt már mindenkibe, megsértett már gyakorlatilag mindenkit.
Nem ásóval nyomja az ember, hanem markolóval...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 6., vasárnap 12:47

Amúgy a fideszeseken kívül senki sem foglalkozik Gyurcsánnyal.

En például pont leszarom, de a fidesz szavazókat eszméletlenül triggereli fleto. Aki meg azt hiszi majd o irányít az a Orbanbol meg a Fideszből indul ki, ott divat ez.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. február 6., vasárnap 12:44

Hagyjad Swine, ez egy másik generation, internetkorszak van.
Amit írtál azt nagyon szépen (azthiszem) leirtam én is tegnap este minden negatív elhajlás nélkül.
10 upvote hogy Gyurcsány Feri nem is rossz.
Áhh.
Hagyjad ezt Swine, vasárnap van, kapcsolj ki, a nyugalmad érdekében. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 12:41

ez az atv-s no akarmikor benn volt nala mzp, mindig provokalta meg bele allt, a gesztusain lehet mindent erezni.
jo pelda, hogy egy alapvetoen szep not mennyire elcsunyit a gyulolet. :mrgreen:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 12:41

Swineherd írta: Lelketlenül használ kegyeletsértő kifejezéseket.

*Megtizedelődtek, pusztulnak.

Akinek nincs lelke, az pszichopata.

Ja, és nehogy már következmények nélkül kimondhasson bármit, mert ő őszinte!

Könyörgöm, ő miniszterelnök akar lenni, nem egy mezei állampolgár.
Jo maradjunk annyiban, hogy a pszichopata szo jelenteset nem tudod es azt sem, hogy milyen komoly szemelyisegzavar van mogotte.

Engem szemely szerint nem erdekel ki milyen szot hasznal. Felolem orban mondhatja, hogy a magyar lakossag nagy szazaleka budos proli aki igenytelen magara es a kornyezetere (fikcio). Nekem mindegy mit gondol, mit mond..ha az amit csinal abban van jo szandek is. De erosen patologias eset ahogy a tobbi szemely aki atgazol masokon.
Mindenesetre az is erdekes, hogy marky zay szavain lehet lovagolni de az origo kitalaciojan nem. Szoval tisztabbnak tartjak a hazugsagot az oszintesegnel. Igy mar ertem, hogyan lehet azonosulni a jelenlegi kormannyal vagy epp az mszp, dk packal.

Ha hodmezovasarhely romokban allna es semmi innovaciot nem hozott volna be akkor azt mondanam, hogy ez egy kokler..de sajnos ezt mèg nem bizonyitotta.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 6., vasárnap 12:41

Mondjuk én azt mondom, inkább legyen valaki nyersen őszinte, mint jó-modorral hazug. :)

Persze értem én Swine érveit is, át lehetne ezeket gondolni, mielőtt kimondja és akkor nem kéne elnézést kérni minden másnap.
De szerintem ezen direkt nem változtatnak, hogy ezzel is azt mutassák, hogy ez a pali most más mint a többi. Valahol úgy is tartják, hogy pont ezért sikerült meglepetést okoznia az előválasztásokon..
Szerintem nem lenne ezzel nagy gond, finomhangolni kéne..

Nálam továbbra sem ő a probléma az összefogásban. :hmmm:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 12:26

Swineherd írta:
kierkegaard írta: Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.
Na, az ATV-ben mondta, hogy a Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat, nem értette, hogy ez a kifejezésmód miért gond, majd azt mondja, hogy pusztulnak a magyarok.

Nem érti, mi ezzel a gond, csak stílusbeli problémát lát: "Akkor nekünk az a feladatunk, hogy stílusvitát folytassunk?"

Klasszikus pszichopata.
Nem is értem, hogy mit lát benne Puzsér, aki gyűlöli a pszichopatákat.

Telex is lehozta, az ATV-s felvétel is megnézhető: itt.
MZP a videóban: én nem hiszem, hogy megsértettem volna bárkit, hiszen semmilyen ÖRÖM nem hangzott el afölött, hogy bárki meghalt................................elmondtam neki, hogy mennyivel jobban ÖRÜLTEM volna, hogy ha esetleg arról beszél, hogy a fidesz hogyan pusztítja el a nyugdíjasokat

:shutup:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 6., vasárnap 12:22

BlancoMark írta:
füst írta: Értem, semmi gond. Én még soha nem tettem helyre a saját nagymamámat, másét pedig sose vérnyuggereztem le. Valószínűleg rosszul neveltek.
Miert ne lehetne helyre igazitani a sajat nagymamadat ha valotlansagokat allit? Persze ertem en, hogy a megfogalalmazason rugozol, de ez pont olyan mint amit a ket tabor propagandaja csinal. Megy a rugozas kiragadott szavakon, mondatt toredekeken, a tenyleges vita pedig elsikkad.

Akartam is írni, hogy hova ez a nagy érzékenység. A tisztelet és a hülyeség sem korfüggő, az egyiket ki kell érdemelni, a másik ellen tenni is lehet, csak magunkba kell nézni..

Ahogy a vénbácsi a végén ugyanúgy egy agymosott idióta, mintha ha egy 20-25 éves kölyök mondaná..
A rendszer, amelyik ilyen birkává tudja tenni egyik-másik oldal híveit, illetve aki vallásosan ebben éli ki magát, az a nem jó..

De persze sosem küldeném el a nagymamámat a búsba ugyanabban a stílusban, mint az öregasszonyt/vénembert a lidl-ben, amikor hatodszorra is a derekamba tolja a qva kocsiját :D

De az öreggel is lehet nem egyet érteni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 12:21

Lelketlenül használ kegyeletsértő kifejezéseket.

*Megtizedelődtek, pusztulnak.

Akinek nincs lelke, az pszichopata.

Ja, és nehogy már következmények nélkül kimondhasson bármit, mert ő őszinte!

Könyörgöm, ő miniszterelnök akar lenni, nem egy mezei állampolgár.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 12:17

Swineherd írta:

Na, az ATV-ben mondta, hogy a Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat, nem értette, hogy ez a kifejezésmód miért gond, majd azt mondja, hogy pusztulnak a magyarok.

Nem érti, mi ezzel a gond, csak stílusbeli problémát lát: "Akkor nekünk az a feladatunk, hogy stílusvitát folytassunk?"

Klasszikus pszichopata.

Pszichopata az inkabb az orban es a gyurcsany felek. Marky zay azert nem pszichopata mert o nem allitja be magat cukikának. Ő hasznalja a magyar nyelv szavait. Nyugodtan rakja fel a kezet az aki nem fogyatekosozott, parasztozott, buzizott akar magaban, akar hangosan. Mert en mindegyiket megtettem mar mergemben.
Az, hogy o nyiltan hasznal ilyen szsvakat csak megosszintebbe teszi. A pszichopata jellemzoje az, hogy a kulvilagnak joarc, azon belul pedig egy bantalmazo fasz. Na a ket nagyfeju a haverjaival egyutt pont kimeriti. Vagy a narcisztikus szemelyisegzavart.

Amugy engem jobban felhaborit az, hogy amit ideztel az origotol egy ordas nagy hazugsag volt es ennek se lesz kovetkezmenye..cserebe mzpt lehet megint szidni

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 6., vasárnap 12:13

füst írta: Értem, semmi gond. Én még soha nem tettem helyre a saját nagymamámat, másét pedig sose vérnyuggereztem le. Valószínűleg rosszul neveltek.
Miert ne lehetne helyre igazitani a sajat nagymamadat ha valotlansagokat allit? Persze ertem en, hogy a megfogalalmazason rugozol, de ez pont olyan mint amit a ket tabor propagandaja csinal. Megy a rugozas kiragadott szavakon, mondatt toredekeken, a tenyleges vita pedig elsikkad.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 11:58

jól tetted.

erre szoktam azt mondani hogy nemtől és kortól függetlenül tudok valakit tisztelni. 70-80 évesen is lehet valaki tapló paraszt, ellenben vannak olyan ismerőseim akik épphogy a 20-at töltötték és felnézek rájuk, mondjuk az érettségük/ hozzáállásuk miatt.

ezt a vérnyuggerezés miatt írtam.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 11:50

kierkegaard írta: Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.

Klasszikus pszichopata.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 6., vasárnap 11:47

Értem, semmi gond. Én még soha nem tettem helyre a saját nagymamámat, másét pedig sose vérnyuggereztem le. Valószínűleg rosszul neveltek.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 11:38

Egy részét én is sajnálom, és én vérnyuggereztem, de ez oldaltól független nálam, mert láttam mindkettőre példát.

Milyen szóval illessem az olyat, akinek egy iskolások által rendezett karácsonyi koncerten egy templómból (!!!) kijövet ezek a gondolatok fogalmazódtak meg a fejében?
Ez volt a tanulsága a karácsonyi koncertnek?

Szóval nekem nincs lelkiismeret furdalásom, mert olyanokra használom akik megérdemlik. Saját mamámat is helyre tettem, mikor egy random vasárnapi ebédnél elkezdte, hogy azt a Soros főbe kéne lőni.
Legyen az jobboldali, vagy baloldali.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 6., vasárnap 11:26

füst írta: Hát nem tudom én azért mellőzném a söpredék, vérnyuggerek és társai kifejezéseket. Állítólag nem szeretitek a gyűlölködést.
A saját embertársaitokról van szó, adott esetben akár egymás felmenőiről is.
Ezzel én is így vagyok. Egyébként én sajnálom őket, hogy idáig jutottak öregkorukra. Teljesen megvezették őket a propagandával. (legyen az dk, vagy fidesz, nálam ez ugyanaz) Sajnálom akiknek csak ez maradt, mert annyi szép dolog van a világban amivel lehetne foglalkozni öregkorban is... helyette a gyűlölködésre basszák el az időt amit kaptak. Szomorú, tényleg csak sajnálni tudom ezeket az embereket.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 6., vasárnap 11:15

füst írta: Hát nem tudom én azért mellőzném a söpredék, vérnyuggerek és társai kifejezéseket. Állítólag nem szeretitek a gyűlölködést.
A saját embertársaitokról van szó, adott esetben akár egymás felmenőiről is.
Ahogy már nagyon sokszor leírtam, nem vagyok baloldali ember. Soha nem szavaztam a baloldalra, de a Fideszre sem. Fiatalon jobb szélre, mára inkább középre húzok, mert rohadtul nincs értelme ennek a jobb-bal hazudozásnak. Érdekes tény, mikor tesómmal politizálunk, általában én vagyok a ""Fideszes"" oldalon :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: