Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 6., vasárnap 11:15

füst írta: Hát nem tudom én azért mellőzném a söpredék, vérnyuggerek és társai kifejezéseket. Állítólag nem szeretitek a gyűlölködést.
A saját embertársaitokról van szó, adott esetben akár egymás felmenőiről is.
Ahogy már nagyon sokszor leírtam, nem vagyok baloldali ember. Soha nem szavaztam a baloldalra, de a Fideszre sem. Fiatalon jobb szélre, mára inkább középre húzok, mert rohadtul nincs értelme ennek a jobb-bal hazudozásnak. Érdekes tény, mikor tesómmal politizálunk, általában én vagyok a ""Fideszes"" oldalon :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 6., vasárnap 11:04

Hát nem tudom én azért mellőzném a söpredék, vérnyuggerek és társai kifejezéseket. Állítólag nem szeretitek a gyűlölködést.
A saját embertársaitokról van szó, adott esetben akár egymás felmenőiről is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 6., vasárnap 10:44

Az is érdekes, hogy mennyi embernél (és értelmes embereknél, nem a söpredéknél) ér el sikereket a mostani Fidesz propaganda. Ugye sok új szavazót ők nem tudnak már nyerni, így az az út, hogy aki nem rájuk szavazna, az el se menjen, mondván, nincs alternatíva...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 6., vasárnap 10:22

Hihetetlen, hogy a mai világban ezek simán működnek. Az öregasszony is számonkérni ment MZP-t az M1 szerint, milyen jól is tette! :coffee: Az ütést nem is mutatták, meg azt se hogy amúgy csak anyázni tudott. #számonkérés

https://www.youtube.com/watch?v=F5XaviKaGFY

https://www.youtube.com/watch?v=2MNWgK8CrRE
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 10:14

El Sie7e írta:
valóban nincs?
a link nem tölt be. :(

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 6., vasárnap 10:14

'shutterisland írta:
Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!

Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel.
azzal, hogy o gyuuuuucsaaan' :mrgreen:

gondoljunk bele, ha meg mzp is eselytelennek tunik azok utan, hogy lenyomta gyurcsánynét, akkor mi lett volna, ha dobrev lenne a jelolt ?
80-20 a fidesznek ? :lol:
Meg hogy egy klinikai eset :D :D , akit a kisz rugdalt át az egyetemen :D :D

MZP legalább mérnők (is)..
De Feri az ördög, yes.. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. február 6., vasárnap 10:16-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 10:03

Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!

Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel.
azzal, hogy o gyuuuuucsaaan' :mrgreen:

gondoljunk bele, ha meg mzp is eselytelennek tunik azok utan, hogy lenyomta gyurcsánynét, akkor mi lett volna, ha dobrev lenne a jelolt ?
80-20 a fidesznek ? :lol:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 10:03

kierkegaard írta:
M1Ö írta: Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!

Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel. Bőven fel lehet annyi negatívumot írni Orbán mellé is, mint mellé. A Fidesz is rohamosan halad afelé, hogy tönlre vágják az egész országot. De ezt miért nem látjátok, miért csak az elmúlt 8 évet? Ha újra porondra kerülne és mondjuk tényleg ő érezné magát a főnöknek, attól még nem lenne így, nem egyedül döntene, mégis csak egy összefogás, nem csak MSZP, mint annó. Nálam inkább legyen egy MZP-Gyurcsány duó, mint Orbán megint.

Az elmult evek eus penzevel es tulfutott gazdasagaval igazabol paran a forumrol is eliranyitottuk volna az orszagot. Nem veletlenul nincs olyan eus orszag aki ne fejlodott volna.
valóban nincs?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 6., vasárnap 10:02

Senkinek ne legyen itt illuzioja: ha most nem sikerul levaltani a fideszt, akkor sose fog. Az ellenzek tobbet nem fog igy osszefogni, a valasztasi szabalyok megint ujra lesznek irva, azok, meg akiket erdekel meg az egesz elveszitik majd az erdeklodesuket.

Amugy Feriek szarok voltak, es korruptak, de teljesen masik ligaban jatszottak. Plusz a Bajnai kormany volt az ami leginkabb hasonlitott Magyarorszagon egy normalisan funkcionalo, tenyleg az emberekert dolgozo kormanyra.

Enbek a valasztasnak az is a tetje, hogy ujra lesz-e konzekvencioja annak, ha valaki pofatlanul szar. Legutobb 2006-ban volt ez, majd a 10-es valasztasokon, azota minden valasztas legitimalja a Fidesz amokfutasat, es demokracia leepiteset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára géza 2022. február 6., vasárnap 10:04-kor.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 9:57

Tjacks írta:

ferinek annyi pénze+kapcsolati tőkéje van, 15 év alatt szépen kimászott a pöcegödörből. bárcsak ne tette volna.
Sajnos Feri mellett kellett egy masik tenyezo is. Az emberek akik bekajaltak ferkót.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 9:50

Caraway írta: Amugy ami engem meglepett, hogy a 2018as valasztasokkor gyurcsany mar mindossze 300.000 szavazatot kapott osszesen. Szoval azon a par nyuggeren kivul mar tenyleg senki nem kivancsi ra, erre valahogy csak sikerult a balfasz ellenzeken keresztul ugy visszakapaszkodnia, hogy ok adhatjak a legtobb kepviselot majd a parlamentbe, legyen az ellenzekikent vagy kormanyzatikent.
ferinek annyi pénze+kapcsolati tőkéje van, 15 év alatt szépen kimászott a pöcegödörből. bárcsak ne tette volna.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 9:49

M1Ö írta: Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!

Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel. Bőven fel lehet annyi negatívumot írni Orbán mellé is, mint mellé. A Fidesz is rohamosan halad afelé, hogy tönlre vágják az egész országot. De ezt miért nem látjátok, miért csak az elmúlt 8 évet? Ha újra porondra kerülne és mondjuk tényleg ő érezné magát a főnöknek, attól még nem lenne így, nem egyedül döntene, mégis csak egy összefogás, nem csak MSZP, mint annó. Nálam inkább legyen egy MZP-Gyurcsány duó, mint Orbán megint.
Szerintem is jobb lenne mint a jelenlegi orban kormany. En csak a fovarosi kozmu cegekbol tudok kiindulni. Miota karacsony gerièk atvettek a hatalmat es kivagtak minden fideszes tagot, azota minden tekintetben sokkal jobb dolgozni. Vegre van penz infrastrukturalis fejlesztesekre, tobb mint 20%os beremelesem volt stb.

Az is remek otlet, hogy osszevontak a kozmucegeket..igaz a kormany itt is beletrollkodott azzal, hogy a molnak adja a hulladekgazdalkodasi feladatot az fkftol, hiszen abban rohadt sok penz van es foleg sok eus es allami tamogatas.

Az elmult evek eus penzevel es tulfutott gazdasagaval igazabol paran a forumrol is eliranyitottuk volna az orszagot. Nem veletlenul nincs olyan eus orszag aki ne fejlodott volna.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 6., vasárnap 9:47

Amugy ami engem meglepett, hogy a 2018as valasztasokkor gyurcsany mar mindossze 300.000 szavazatot kapott osszesen. Szoval azon a par nyuggeren kivul mar tenyleg senki nem kivancsi ra, erre valahogy csak sikerult a balfasz ellenzeken keresztul ugy visszakapaszkodnia, hogy ok adhatjak a legtobb kepviselot majd a parlamentbe, legyen az ellenzekikent vagy kormanyzatikent.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 9:38

Swineherd írta: Szerintem a hatalmas intellektuális fölényben lévő MZP migránsszámlálós plakátja eddig a legalja a kampánynak.
szerintem még 20-szor írd le hogy intellektuális fölényben lévő, hátha az egyszerű parasztgyerek is megérti. igen, mint én.

mellesleg az is gáz.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 6., vasárnap 9:31

Elkeserito, hogy az senkit sem zavar, hogy Orban egy személyben iranyitja az országot kenye kedve szerint 12 éve. Ideje változtatni.
Sokakat zavar. Mellesleg nagyon tehetséges politikus és abszolút nem egy hülye fazon, de tuti, hogy nagyon profi stáb veszi körül. Gondolom Ő mondja ki a végső szót, de a következmények nélküli gusztustalanságok megoldhatóságának más ágyaz meg. Persze ez csak az én véleményem.

Mindenesetre nekem már nem veszi be a gyomrom az ország kizsákmányolását, butítását, átb*szását, egymásnak uszítását, viszont nincs alternatíva. Nem azt mondom, hogy akkor maradjon ez, viszont itt radikális változás csak radikális lépések után történhet. Ezt meg kiírtották a magyarokból, birkák vagyunk, én is. Ráadásul az esetek többségében pont úgy van kiegyensúlyozva a rendszer, hogy a legtöbb embernek legyen vesztenivalója és ne akarjon lázadozni.

Csak amikor ránézek a két lurkómra, fogalmam nincs mi vár rájuk ebben a szétgyalázott országban. Lehet mondani, hogy aki leleményes, az megél itt is, esélyes, hogy így is van, de nem mindenkinek lehet szerencséje. Komolyan fontolgatom, hogy kisebb trauma lenne nekik pár év múlva mindent itt hagyni és újrakezdeni máshol, mint ebben a posványban küzdeni. Csak a nagyon liberális nyugat sem túl vonzó opció...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 9:30

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 6., vasárnap 9:22

Elkeserito, hogy az senkit sem zavar, hogy Orban egy személyben iranyitja az országot kenye kedve szerint 12 éve. Ideje változtatni.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 9:16

Én értem, hogy a baloldalt sose, de én ugyanígy vagyok a "nemzetikonzervatívkeresztény" oldallal is.
Nincs jó választás, valljuk meg, Gyurcsány-Orbán szembenállás az origo, köréjük lehet amíg élnek politikát szervezni.
A magyar társadalom ott tart, hogy az egyéb kezdeményezéseket meg sem hallják, csak marginális szinten.

Borzalmas ez, szerintem a lebutítás már oldaltól független, csak a fidesz butítása azért jön szembe jobban, mert többen vannak, és ők vannak kormányon.

Nekem is van példa, karácsonyi koncert az evangélikus templomban, nem vagyok hívő, de mivel az osztályomból felléptek, ezért elmentem.
Kifele jövet a templomból (!!!) ezeket lehetett hallani a 70-80 éves vérnyuggerek szájából, mindenféle a koncerthez kapcsolódás nélkül:
- azt a Márki-Zayt ki tudnám nyírni.
- igen, igen, fel kellene akasztani.

Én is nagyon gondolkozom, hogy mire szavazzak.
Fideszre nyílván nem fogok, inkább lőjenek agyon, de nem.
MZP-re szavaznék, de ha nem is miniferi, tuti megfojtanák idővel a parlamentben.
Ki van még?
Toroczkai mond olyanokat amikkel egyetértek, de benne meg van egy jó adag üldözési mánia. De legalább tényleg van programja.
Kutyák jók.
Tehát ennyi a merítés igazából.
Vagy elmegyek szavazni, és érvénytelenül teszem, az is egy vélemény nyilvánítás.
Nehéz ügy 2022-ben a politika, mert abszolút elvadult már.
Az, hogy melyik párt magyargyűlölő, az megint olyan, hogy az én szememben az a párt, aki tudatosan butít, zülleszti az oktatást pl, az legalább annyira árt a magyaroknak hosszútávon, mint Gyurcsányék 2006-ban.

Swinehard is írt igazságokat, még ha túl nyersen is fogalmazta meg, és nagyon egyoldalúan a történéseket, de van igazság bőven abban amit mond.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 9:07

Swineherd írta: [
Inkább területeket vagy azokat jelképező személyeket írok:

- elnemszámoltatás
- Ángyán
- Lölő
- oktatás
- egészségügy személyi politikája

De ezek olyan dolgok, amiket egy DK-s hatalomátvétel nem változtatna meg.
Jo mondjuk ebbe nem fudok belekotni. ;d
Teljesen valid nezopont.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 9:05

kierkegaard írta: Mivel te nagyon fuggetlen vagy, igy a sok ellenzek fikazasok mellett letudnad irni azt is, hogy a kormanynak milyen negativ intezkedesei voltak eddig? Mondjuk egy 5ös listát.
Inkább területeket vagy azokat jelképező személyeket írok:

- elnemszámoltatás
- Ángyán
- Lölő
- oktatás
- egészségügy személyi politikája

De ezek olyan dolgok, amiket egy DK-s hatalomátvétel nem változtatna meg.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Vissza: