HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 9:16
Én értem, hogy a baloldalt sose, de én ugyanígy vagyok a "nemzetikonzervatívkeresztény" oldallal is.
Nincs jó választás, valljuk meg, Gyurcsány-Orbán szembenállás az origo, köréjük lehet amíg élnek politikát szervezni.
A magyar társadalom ott tart, hogy az egyéb kezdeményezéseket meg sem hallják, csak marginális szinten.
Borzalmas ez, szerintem a lebutítás már oldaltól független, csak a fidesz butítása azért jön szembe jobban, mert többen vannak, és ők vannak kormányon.
Nekem is van példa, karácsonyi koncert az evangélikus templomban, nem vagyok hívő, de mivel az osztályomból felléptek, ezért elmentem.
Kifele jövet a templomból (!!!) ezeket lehetett hallani a 70-80 éves vérnyuggerek szájából, mindenféle a koncerthez kapcsolódás nélkül:
- azt a Márki-Zayt ki tudnám nyírni.
- igen, igen, fel kellene akasztani.
Én is nagyon gondolkozom, hogy mire szavazzak.
Fideszre nyílván nem fogok, inkább lőjenek agyon, de nem.
MZP-re szavaznék, de ha nem is miniferi, tuti megfojtanák idővel a parlamentben.
Ki van még?
Toroczkai mond olyanokat amikkel egyetértek, de benne meg van egy jó adag üldözési mánia. De legalább tényleg van programja.
Kutyák jók.
Tehát ennyi a merítés igazából.
Vagy elmegyek szavazni, és érvénytelenül teszem, az is egy vélemény nyilvánítás.
Nehéz ügy 2022-ben a politika, mert abszolút elvadult már.
Az, hogy melyik párt magyargyűlölő, az megint olyan, hogy az én szememben az a párt, aki tudatosan butít, zülleszti az oktatást pl, az legalább annyira árt a magyaroknak hosszútávon, mint Gyurcsányék 2006-ban.
Swinehard is írt igazságokat, még ha túl nyersen is fogalmazta meg, és nagyon egyoldalúan a történéseket, de van igazság bőven abban amit mond.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."