https://www.youtube.com/watch?v=F5XaviKaGFY
https://www.youtube.com/watch?v=2MNWgK8CrRE
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 6., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 10:14
a link nem tölt be.El Sie7e írta:
valóban nincs?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 6., vasárnap 10:14
Meg hogy egy klinikai eset'shutterisland írta:azzal, hogy o gyuuuuucsaaan'Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!
Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel.![]()
gondoljunk bele, ha meg mzp is eselytelennek tunik azok utan, hogy lenyomta gyurcsánynét, akkor mi lett volna, ha dobrev lenne a jelolt ?
80-20 a fidesznek ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 10:03
azzal, hogy o gyuuuuucsaaan'Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!
Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 10:03
valóban nincs?kierkegaard írta:M1Ö írta: Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!
Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel. Bőven fel lehet annyi negatívumot írni Orbán mellé is, mint mellé. A Fidesz is rohamosan halad afelé, hogy tönlre vágják az egész országot. De ezt miért nem látjátok, miért csak az elmúlt 8 évet? Ha újra porondra kerülne és mondjuk tényleg ő érezné magát a főnöknek, attól még nem lenne így, nem egyedül döntene, mégis csak egy összefogás, nem csak MSZP, mint annó. Nálam inkább legyen egy MZP-Gyurcsány duó, mint Orbán megint.
Az elmult evek eus penzevel es tulfutott gazdasagaval igazabol paran a forumrol is eliranyitottuk volna az orszagot. Nem veletlenul nincs olyan eus orszag aki ne fejlodott volna.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 6., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 9:57
Sajnos Feri mellett kellett egy masik tenyezo is. Az emberek akik bekajaltak ferkót.Tjacks írta:
ferinek annyi pénze+kapcsolati tőkéje van, 15 év alatt szépen kimászott a pöcegödörből. bárcsak ne tette volna.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 9:50
ferinek annyi pénze+kapcsolati tőkéje van, 15 év alatt szépen kimászott a pöcegödörből. bárcsak ne tette volna.Caraway írta: Amugy ami engem meglepett, hogy a 2018as valasztasokkor gyurcsany mar mindossze 300.000 szavazatot kapott osszesen. Szoval azon a par nyuggeren kivul mar tenyleg senki nem kivancsi ra, erre valahogy csak sikerult a balfasz ellenzeken keresztul ugy visszakapaszkodnia, hogy ok adhatjak a legtobb kepviselot majd a parlamentbe, legyen az ellenzekikent vagy kormanyzatikent.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 9:49
Szerintem is jobb lenne mint a jelenlegi orban kormany. En csak a fovarosi kozmu cegekbol tudok kiindulni. Miota karacsony gerièk atvettek a hatalmat es kivagtak minden fideszes tagot, azota minden tekintetben sokkal jobb dolgozni. Vegre van penz infrastrukturalis fejlesztesekre, tobb mint 20%os beremelesem volt stb.M1Ö írta: Én meg akkor ledobom az atombombát, max kiutáltok a fórumról, mert "védem magát az ördögöt"!
Mivel rosszabb Gyurcsány, mint Orbán? Mert szerintem semmivel. Bőven fel lehet annyi negatívumot írni Orbán mellé is, mint mellé. A Fidesz is rohamosan halad afelé, hogy tönlre vágják az egész országot. De ezt miért nem látjátok, miért csak az elmúlt 8 évet? Ha újra porondra kerülne és mondjuk tényleg ő érezné magát a főnöknek, attól még nem lenne így, nem egyedül döntene, mégis csak egy összefogás, nem csak MSZP, mint annó. Nálam inkább legyen egy MZP-Gyurcsány duó, mint Orbán megint.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 6., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 9:38
szerintem még 20-szor írd le hogy intellektuális fölényben lévő, hátha az egyszerű parasztgyerek is megérti. igen, mint én.Swineherd írta: Szerintem a hatalmas intellektuális fölényben lévő MZP migránsszámlálós plakátja eddig a legalja a kampánynak.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 6., vasárnap 9:31
Sokakat zavar. Mellesleg nagyon tehetséges politikus és abszolút nem egy hülye fazon, de tuti, hogy nagyon profi stáb veszi körül. Gondolom Ő mondja ki a végső szót, de a következmények nélküli gusztustalanságok megoldhatóságának más ágyaz meg. Persze ez csak az én véleményem.Elkeserito, hogy az senkit sem zavar, hogy Orban egy személyben iranyitja az országot kenye kedve szerint 12 éve. Ideje változtatni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 6., vasárnap 9:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 6., vasárnap 9:16
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 9:07
Jo mondjuk ebbe nem fudok belekotni. ;dSwineherd írta: [
Inkább területeket vagy azokat jelképező személyeket írok:
- elnemszámoltatás
- Ángyán
- Lölő
- oktatás
- egészségügy személyi politikája
De ezek olyan dolgok, amiket egy DK-s hatalomátvétel nem változtatna meg.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 9:05
Inkább területeket vagy azokat jelképező személyeket írok:kierkegaard írta: Mivel te nagyon fuggetlen vagy, igy a sok ellenzek fikazasok mellett letudnad irni azt is, hogy a kormanynak milyen negativ intezkedesei voltak eddig? Mondjuk egy 5ös listát.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 6., vasárnap 9:00
Itt tenyleg egy ujabb 2/3 lesz.reeed_ati írta: hasznosak a viták?
FanMadeMaker:A videó pont azért jött létre, mert eredetileg nem ezért mentünk ki. Random embereket kérdeztünk 2 különböző napon is órákon keresztül. A kiábrándító valóság az volt, hogy a válaszadók nagyszázaléka ilyen, vagy ehhez hasonló volt, ez megdöbbentett. Ezért készült ez a válogatás videó a best of-ból.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 8:52
Mivel te nagyon fuggetlen vagy, igy a sok ellenzek fikazasok mellett letudnad irni azt is, hogy a kormanynak milyen negativ intezkedesei voltak eddig? Mondjuk egy 5ös listát.Swineherd írta: Nagyon egyértelmű képet ad az egyénről, ha neki megfelel a 2022-es DK.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 6., vasárnap 8:48
Nálam az és a +-4 év előtte-utána volt az, ami beégette, hogy AZOKAT mégegyszer sose..gutihaz14 írta: addig nincs gond amig a fideszesek 2006ot tudjak felhozni, akkor meg az volt az ingerkuszob max szintje hogy valaki bevallotta hogy nem csinaltak semmit es atvertek a nepet.*
*eselyt sem adni hogy talan valami mas legyen mint a mostani fix foshalmaz nagyon egyertelmu kepet ad az egyenrol
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem