Swineherd írta:
Professore írta:
Én azért megkérdezem MZP-t hogy mi a szitú a fogyatekozással. Trollkodas ide meg oda de van egy határ amit egy komoly miniszterelnök jelölt nem léphet át.
Csak jószándékúan trollkodott, amit csak a progresszív haladó független objektívek érthetnek, más nem, a többi náci.
Egy kis olaj a tűzre, MZP bocsánatkérése a fogyatékosoktól....
Én mint emberre rámerném bízni a miniszterelnöki posztot kérdés nélkül, ő se hibátlan, de nagyon átlátja véleményem szerint mire van szüksége az országnak, modern felfogása van sok esetben, még ha az ütközik az ő álláspontjával, ő ezen túl tud lépni. Elképesztően képzett és látja az összefüggéseket.
Tényleg érdemes rászánni az időt az interjúira, nem csak ezekből a nagyott mondó szövegeiből megítélni. Rengeteg órán át hallgattam már, lehet szidni, de felüdülés a sok fasz között minden téren.
A probléma akik mögötte vannak és hogy fix korlátozni fogják MZPt és nem fogja ez a közeg hagyni dolgozni, hogy jobbá tegye az országot és javítson rajta, mert ennek a sok ellenzéki megélhetési politikusnak is fontosabb, hogy tömje a zsebét és semmivel nem jobb a nagyja, mint a fidesz, szóval igazából jelenleg semmi értelme sajnos a kormányváltásnak.
Vagy 4 év múlva lesz saját szavazóbázisa MZPnek és újra meg kell próbálni, hogy legyen mögötte erő, nem csak csúcsdísz a sok fasz párt mögött vagy Vona térhet még vissza, de ezt a jobbikos múltat soha nem fogja lemosni magáról vagy kell megint egy új arc.
Szerintem MZP 4 évvel korábban lépett színre országos szinten, mint hogy az igazán kellett volna, aztán ne legyen így és az elkövetkező 4 évben építsen ki egy saját pártot mondjuk, mert máshogy ez nem fog menni.
Jelenleg én is ott tartok nem megyek el szavazni.