Sokakat zavar. Mellesleg nagyon tehetséges politikus és abszolút nem egy hülye fazon, de tuti, hogy nagyon profi stáb veszi körül. Gondolom Ő mondja ki a végső szót, de a következmények nélküli gusztustalanságok megoldhatóságának más ágyaz meg. Persze ez csak az én véleményem.Elkeserito, hogy az senkit sem zavar, hogy Orban egy személyben iranyitja az országot kenye kedve szerint 12 éve. Ideje változtatni.
Mindenesetre nekem már nem veszi be a gyomrom az ország kizsákmányolását, butítását, átb*szását, egymásnak uszítását, viszont nincs alternatíva. Nem azt mondom, hogy akkor maradjon ez, viszont itt radikális változás csak radikális lépések után történhet. Ezt meg kiírtották a magyarokból, birkák vagyunk, én is. Ráadásul az esetek többségében pont úgy van kiegyensúlyozva a rendszer, hogy a legtöbb embernek legyen vesztenivalója és ne akarjon lázadozni.
Csak amikor ránézek a két lurkómra, fogalmam nincs mi vár rájuk ebben a szétgyalázott országban. Lehet mondani, hogy aki leleményes, az megél itt is, esélyes, hogy így is van, de nem mindenkinek lehet szerencséje. Komolyan fontolgatom, hogy kisebb trauma lenne nekik pár év múlva mindent itt hagyni és újrakezdeni máshol, mint ebben a posványban küzdeni. Csak a nagyon liberális nyugat sem túl vonzó opció...