Itt tenyleg egy ujabb 2/3 lesz.reeed_ati írta: hasznosak a viták?
FanMadeMaker:A videó pont azért jött létre, mert eredetileg nem ezért mentünk ki. Random embereket kérdeztünk 2 különböző napon is órákon keresztül. A kiábrándító valóság az volt, hogy a válaszadók nagyszázaléka ilyen, vagy ehhez hasonló volt, ez megdöbbentett. Ezért készült ez a válogatás videó a best of-ból.

Kepesek voltak a teljes szavazobazist lebutitani, ez valami kegyetlen. Engem tenyleg ez a gyuloletkeltes es fake news aradat zavar legjobban a fideszben, kibaszottul haragszom rajuk emaitt. Total leepitettek negativ melysegekbe a kozhangulatot 12 ev alatt, barhova megyek bazdmeg a frocsoges szol.
Beulok a kocsiba mindenhol miniferit latok, atmegyek szuleimhez a tv2/m1/hirtv harmason megy fix valami gyulolkodes, 99%ban mzp szidas, ha neadj isten pont akkor megyek at mikor bayer show megy ramjon a hanyas. Altalaban mindig valami hulye indokkal elkapcsoltatom sportra, mert egyszeruen ez hallgathatatlan. Naluk meg ez megy egesz nap. Es az a legfajobb, hogy nagyon ertelmesek a szuleim, foleg apum cegvezetokent, erre bekajaljak ezt a sok szart. Nem is szoktunk mar nagyon politikarol beszelgetni, mert tudja hogy mas velemenyen vagyunk.
Aztan atmegyek baratnom szuleihez ebedelni, ahol EPIC politikai megfejtesek voltak a mamai kozott. Azt targyaltak elottem, hogy mi lesz veluk ha orbanviktor kikap, el se tudja kepzelni, mert ez az mzp mindent elvenne meg a rezsicsokkentest is meg kiutasitana az orszagbol is es hasonlok. Na en ott kussba ultem es csak a telefonom bamultam szegyenembe, hogy ide jutott a magyar tarsadalom.
Hat keremszepen ide jutottunk, magyarorszag elore megy nem hatra. Side note ez a fos szlogen is kikeszit. (Persze kormanyzati informacio cimszoval teliplakatolhattak meg a metrokat is, hogy a fold alatt is ezt a szart lassam)