Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 6., vasárnap 9:00

reeed_ati írta: hasznosak a viták?

FanMadeMaker:
A videó pont azért jött létre, mert eredetileg nem ezért mentünk ki. Random embereket kérdeztünk 2 különböző napon is órákon keresztül. A kiábrándító valóság az volt, hogy a válaszadók nagyszázaléka ilyen, vagy ehhez hasonló volt, ez megdöbbentett. Ezért készült ez a válogatás videó a best of-ból.
Itt tenyleg egy ujabb 2/3 lesz. :lol: Hat ez total kiabrandito.

Kepesek voltak a teljes szavazobazist lebutitani, ez valami kegyetlen. Engem tenyleg ez a gyuloletkeltes es fake news aradat zavar legjobban a fideszben, kibaszottul haragszom rajuk emaitt. Total leepitettek negativ melysegekbe a kozhangulatot 12 ev alatt, barhova megyek bazdmeg a frocsoges szol.

Beulok a kocsiba mindenhol miniferit latok, atmegyek szuleimhez a tv2/m1/hirtv harmason megy fix valami gyulolkodes, 99%ban mzp szidas, ha neadj isten pont akkor megyek at mikor bayer show megy ramjon a hanyas. Altalaban mindig valami hulye indokkal elkapcsoltatom sportra, mert egyszeruen ez hallgathatatlan. Naluk meg ez megy egesz nap. Es az a legfajobb, hogy nagyon ertelmesek a szuleim, foleg apum cegvezetokent, erre bekajaljak ezt a sok szart. Nem is szoktunk mar nagyon politikarol beszelgetni, mert tudja hogy mas velemenyen vagyunk.

Aztan atmegyek baratnom szuleihez ebedelni, ahol EPIC politikai megfejtesek voltak a mamai kozott. Azt targyaltak elottem, hogy mi lesz veluk ha orbanviktor kikap, el se tudja kepzelni, mert ez az mzp mindent elvenne meg a rezsicsokkentest is meg kiutasitana az orszagbol is es hasonlok. Na en ott kussba ultem es csak a telefonom bamultam szegyenembe, hogy ide jutott a magyar tarsadalom.

Hat keremszepen ide jutottunk, magyarorszag elore megy nem hatra. Side note ez a fos szlogen is kikeszit. (Persze kormanyzati informacio cimszoval teliplakatolhattak meg a metrokat is, hogy a fold alatt is ezt a szart lassam)

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 8:52

Swineherd írta: Nagyon egyértelmű képet ad az egyénről, ha neki megfelel a 2022-es DK.
Mivel te nagyon fuggetlen vagy, igy a sok ellenzek fikazasok mellett letudnad irni azt is, hogy a kormanynak milyen negativ intezkedesei voltak eddig? Mondjuk egy 5ös listát.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 6., vasárnap 8:48

gutihaz14 írta: addig nincs gond amig a fideszesek 2006ot tudjak felhozni, akkor meg az volt az ingerkuszob max szintje hogy valaki bevallotta hogy nem csinaltak semmit es atvertek a nepet.*

*eselyt sem adni hogy talan valami mas legyen mint a mostani fix foshalmaz nagyon egyertelmu kepet ad az egyenrol
Nálam az és a +-4 év előtte-utána volt az, ami beégette, hogy AZOKAT mégegyszer sose..

A jelenlegi rendszer (bicskanyitogató) hibái/hazugságai nekem is fájnak, és szomorú, hogy semmi önkritika, önreflexió, csak a pökhendiség és "migráncsozás"..

Hozzáteszem, Swineherd gyönyörűen pontról pontra levezette, hogy miért is lenne a parlamentben életképtelen MZP, azzal sem lehet vitatkozni. Perpill MZP = AZOK vissza ugyanúgy. De azokat én még egyszer: nein, danke!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 8:42

Nagyon egyértelmű képet ad az egyénről, ha neki megfelel a 2022-es DK.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 6., vasárnap 8:30

addig nincs gond amig a fideszesek 2006ot tudjak felhozni, akkor meg az volt az ingerkuszob max szintje hogy valaki bevallotta hogy nem csinaltak semmit es atvertek a nepet. azota 12 eve ez napiszinten megtortenik veluk, megsem erdekli oket. kezdve a 3000 mrd os magannyugdij lehuzastol a 27 % os afan at a kamurezsicsokkentesig. mindennap elmondjak nekik milyen eros a gazdasag a 320as dollar es 370es euro mellett. de meg lehetne sorolni a balatonpart privatizalasat, egyetemek automoniajanak megsemmisiteset a foldek szetosztasat, a kamu tamogatasokat mint a csok vagy babavaro.stb stb stb. gyakorlatilag nincs jozan erv a torpe diktator mellett. az hogy a szavazoik is ferit tudjak egyedul felhozni az mindent elmond es boven eleg.
eselyt sem adni hogy talan valami mas legyen mint a mostani fix foshalmaz nagyon egyertelmu kepet ad az egyenrol
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 8:22

Szerintem a hatalmas intellektuális fölényben lévő MZP migránsszámlálós plakátja eddig a legalja a kampánynak.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 6., vasárnap 6:46

elképesztő mélységek, ezektől az interjúktól kivagyok. nem csoda, hogy a fidesz hirdetései már gyurcsányt+mzp-t dr.genyának és kicsién-nek ábrázolja, ez 2022-ben a politikai hirdetés, őket kell megcélozni.

még mindig tartom hogy az ellenzéknek kényelmesebb a mostani helyzetük, nem akarnak ők itt váltani.

Hozzáteszem hogyha körülnézünk külföldön akkor hány értelmes politikust láthatunk kulcspozíciókban?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 2:26

Swineherd írta:
Professore írta: Én azért megkérdezem MZP-t hogy mi a szitú a fogyatekozással. Trollkodas ide meg oda de van egy határ amit egy komoly miniszterelnök jelölt nem léphet át.
Csak jószándékúan trollkodott, amit csak a progresszív haladó független objektívek érthetnek, más nem, a többi náci.
Egy kis olaj a tűzre, MZP bocsánatkérése a fogyatékosoktól.... :lol:

Én mint emberre rámerném bízni a miniszterelnöki posztot kérdés nélkül, ő se hibátlan, de nagyon átlátja véleményem szerint mire van szüksége az országnak, modern felfogása van sok esetben, még ha az ütközik az ő álláspontjával, ő ezen túl tud lépni. Elképesztően képzett és látja az összefüggéseket.
Tényleg érdemes rászánni az időt az interjúira, nem csak ezekből a nagyott mondó szövegeiből megítélni. Rengeteg órán át hallgattam már, lehet szidni, de felüdülés a sok fasz között minden téren.

A probléma akik mögötte vannak és hogy fix korlátozni fogják MZPt és nem fogja ez a közeg hagyni dolgozni, hogy jobbá tegye az országot és javítson rajta, mert ennek a sok ellenzéki megélhetési politikusnak is fontosabb, hogy tömje a zsebét és semmivel nem jobb a nagyja, mint a fidesz, szóval igazából jelenleg semmi értelme sajnos a kormányváltásnak.

Vagy 4 év múlva lesz saját szavazóbázisa MZPnek és újra meg kell próbálni, hogy legyen mögötte erő, nem csak csúcsdísz a sok fasz párt mögött vagy Vona térhet még vissza, de ezt a jobbikos múltat soha nem fogja lemosni magáról vagy kell megint egy új arc.
Szerintem MZP 4 évvel korábban lépett színre országos szinten, mint hogy az igazán kellett volna, aztán ne legyen így és az elkövetkező 4 évben építsen ki egy saját pártot mondjuk, mert máshogy ez nem fog menni.

Jelenleg én is ott tartok nem megyek el szavazni.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 6., vasárnap 1:04

hasznosak a viták?

FanMadeMaker:
A videó pont azért jött létre, mert eredetileg nem ezért mentünk ki. Random embereket kérdeztünk 2 különböző napon is órákon keresztül. A kiábrándító valóság az volt, hogy a válaszadók nagyszázaléka ilyen, vagy ehhez hasonló volt, ez megdöbbentett. Ezért készült ez a válogatás videó a best of-ból.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 0:54

Ha már szóbahozták eme remekművet be is linkelném.... :mrgreen:
Krúbi - Orbán verd ki a Ferinek (MZP version)
Borzasztó nagy társadalomkritika az eredeti verzió is sajnos

Az a baj olyan szinten van már az emberek ingerküszöbe a kormánnyal szemben, hogy az nem normális, máshol baszki 2 hetente kormányt váltanának olyan dolgok derülnek ki folyamatosan, mi meg mosolygunk hozzá...
Borkai hogy megnyerte még úgyis a választást anno tökéletesen megmutatja mekkora a baj sajnos.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 5., szombat 23:59

Kurva nagy csalódás, hogy majdnem az egész életem úgy kell leélnem, hogy ennek a két hatalommániás szarházinak köze van a kormányzáshoz vagy épp azt teszik. Rendkívül király lehetőségeink vannak április 3-án egyébként... ezen kár vitázni, szar az egész. Talán, mivel valamiféle demokráciában élnénk, meg kéne nézni az MZP vezette összefogást. Aztán max mehetnek a picsába 4 év múlva ők is. De ne ragadjunk már be egy szar rendszerbe évtizedekre.

Gyúrcsááány vagy Órbán... 2022... agyam lerakom, de tényleg.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 5., szombat 23:32

Biztos nem fogok mélyebben belemenni a legutóbbi témákba, mert egy darázsfészekké vált a topik. :D
De azért meglep miket írtok a 2006-os eseményekről. Úgy látom, hogy 10-15 év után a legnagyobb mocskosságokról is megfakul az emlék. Meg ugye az akkori kisdedóvósok ma már szavazó állampolgárok, akiknek amúgy sincs emlékük az eseményekről, és ahogy tellik az idő inflálódik maga az esemény... még a végén megérjük hogy Gyurcsány visszanyeri a szavatosságát... ha bírja a mája.
Engem annyira nem izgat mennyi downvote-ot kap Swine, és ha már itt tartunk nekem is jöhetnek, de sokaknak lehet hogy tényleg nem ártana megnézni azt a videót, csakhogy kicsit élénkebben éljenek a fejekben az akkori történések. Na meg a kiváltó okot sem ártana feleleveníteni, mert az akkori szeptember-októbert nem lehet reálisan megítélni anélkül, hogy vissza ne mennénk legalább 2006 tavaszáig. De ez csak megállapítás, véletlenül sem biztatás, nehogy magatokra vegyétek. :D
Mindenki elég nagy fiú hogy el tudja dönteni mire van szüksége.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 22:24

reeed_ati írta: Durva, hogy ennyi idő alatt sem tűnt fel nekik, hogy kiket kéne elzavarni, hogy valami változás álljon be..
Vagy lehet nem is volt más céljuk, mint eleve a bukta..??
Idővel a DK bázis egyre kisebb lesz már szerintem, a fiatalokat kell megszólítani, azokat akik eddig nem mentek el szavazni és a kiábrándult fideszeseket..
Na de az utóbbi kettő csoport nem fog mozdulni, amíg azt látják, hogy ilyen fecó féle arcok vannak az ellenzékben.
Nagyjából ez az oka annak is, hogy én sem fogok elmenni szavazni.. :ike:
Nagyjából erről van szó.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 5., szombat 22:21

tibi18 írta:
Az elmúlt 2 választást már elbukta így az ellenzék. DK-s bratyizást meg senki nem tudja elkerülni, mert ha tetszik, ha nem, csak nekik van csak olyan fix szavazótáboruk, mint a fidesznek.
Durva, hogy ennyi idő alatt sem tűnt fel nekik, hogy kiket kéne elzavarni, hogy valami változás álljon be..
Vagy lehet nem is volt más céljuk, mint eleve a bukta..??
Idővel a DK bázis egyre kisebb lesz már szerintem, a fiatalokat kell megszólítani, azokat akik eddig nem mentek el szavazni és a kiábrándult fideszeseket..
Na de az utóbbi kettő csoport nem fog mozdulni, amíg azt látják, hogy ilyen fecó féle arcok vannak az ellenzékben.
Nagyjából ez az oka annak is, hogy én sem fogok elmenni szavazni.. :ike:

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 22:17

kiserik írta:
Swineherd írta:
Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.

Áldozatok 2006
Pártállástól függetlenül, ebben a filmben azok az áldozatok is szerepelnek, akiknek felgyújtották, megrongálták az autójukat esetleg más kárt okoztak a verőlegé... akarom mondani, békés tüntetők, kutyasétáltatók, éjszakai kóbor lelkek? Sajnos a biztosító ilyen esetben nem fizet...
Mivel nem nézted meg a filmet, ezért leszarom, hogy mit írsz.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 5., szombat 22:16

Swineherd írta:
Sierra írta:

a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.
Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.

Áldozatok 2006
Pártállástól függetlenül, ebben a filmben azok az áldozatok is szerepelnek, akiknek felgyújtották, megrongálták az autójukat esetleg más kárt okoztak a verőlegé... akarom mondani, békés tüntetők, kutyasétáltatók, éjszakai kóbor lelkek? Sajnos a biztosító ilyen esetben nem fizet...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 22:12

géza írta: Csak hogy valaszoljak is: Kossuth-teren tobbszor is kint voltam tuntetni, ahogy mondtam mar, aki szar, azt le kell valtani. Akkor is azt gondoltam, most is.

Viszont a varos szetvereseben, autok felgyujtasaban, szekhaz ostromban nem vettem reszt, mint a mostani Kubatov haverok.
Aha, értem.

Én nem tudok erről többet, minthogy egy rendőrkislányt sikerült kimentenünk abból az osztagból, akiket a Feriék magukra hagytak a székháznál.

Baszod, ott álltak 100 méterre tőlünk a rebiszesek, de nem avatkozhattak be.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. február 5., szombat 22:09

reeed_ati írta:
Swineherd írta:

Ki a bánat ellen tudná megfogalmazni magát a Fidesz, ha nem Fletó lenne az ellenzék vezetője?
Az tiszta sor, hogy fletónál tökéletesebb arcot nem tudnék elképzelni a fidesz szemszögéből az ellenzékben.
Amíg ő ott van, addig garantált a fidesz siker.
Lehet bármilyen korrupciós botrány, pedofil ügyek, drog botrányok, egyik sem üti át az ingerküszöböt, helyettük fecó vinni fogja a showt..

Ahhoz, hogy kormányváltás legyen, ahhoz előbb ellenzéket kéne váltani, ehhez ferinek el kéne tűnnie a picsába, hogy Krúbi-t idézzem.. :D
Nekem szimpatikus volt Márki Zay, ahogy berobbant kívülről, viszont így egyben ez az összefogásosdi, már közel sem annyira szimpatikus, meg a bratyizást a dk-val nem veszi be a gyomrom..

Szóval én egyelőre az ellenzék bukását várnám és hogy ennek hatására létrejöjjön valami új (fecó és klára nélküli) összefogás majd 26-ra, akár Vona visszatérésével..
Az elmúlt 2 választást már elbukta így az ellenzék. DK-s bratyizást meg senki nem tudja elkerülni, mert ha tetszik, ha nem, csak nekik van csak olyan fix szavazótáboruk, mint a fidesznek.

A fidesz, az elmúlt két választását, program nélkül nyerte meg, miért változtatna?

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 22:08

Swineherd írta: Ja, lehet diszlájkolni, de még a libsi, prájdon felvonuló brigádotokból is felszólal olyan ember az általam belinkelt filmben, akit ok nélkül bántalmaztak Fletó félállatai:

Itt: Dávid Ferenc (Tilos Rádió)
Rossz világ jön az ún. ellenzékiekre, ha még az összeverésük/bántalmazásuk sem vált ki együttérzést a progresszív barátaikból.

Mehet a diszlájk! (Jó ötlet volt.)

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 22:07

Swineherd írta:
géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
Megfogantál te addigra egyáltalán?
Csak hogy valaszoljak is: Kossuth-teren tobbszor is kint voltam tuntetni, ahogy mondtam mar, aki szar, azt le kell valtani. Akkor is azt gondoltam, most is.

Viszont a varos szetvereseben, autok felgyujtasaban, szekhaz ostromban nem vettem reszt, mint a mostani Kubatov haverok.

Vissza: