Nagyjából erről van szó.reeed_ati írta: Durva, hogy ennyi idő alatt sem tűnt fel nekik, hogy kiket kéne elzavarni, hogy valami változás álljon be..
Vagy lehet nem is volt más céljuk, mint eleve a bukta..??
Idővel a DK bázis egyre kisebb lesz már szerintem, a fiatalokat kell megszólítani, azokat akik eddig nem mentek el szavazni és a kiábrándult fideszeseket..
Na de az utóbbi kettő csoport nem fog mozdulni, amíg azt látják, hogy ilyen fecó féle arcok vannak az ellenzékben.
Nagyjából ez az oka annak is, hogy én sem fogok elmenni szavazni..![]()

Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Politika
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Durva, hogy ennyi idő alatt sem tűnt fel nekik, hogy kiket kéne elzavarni, hogy valami változás álljon be..tibi18 írta:
Az elmúlt 2 választást már elbukta így az ellenzék. DK-s bratyizást meg senki nem tudja elkerülni, mert ha tetszik, ha nem, csak nekik van csak olyan fix szavazótáboruk, mint a fidesznek.
Vagy lehet nem is volt más céljuk, mint eleve a bukta..??
Idővel a DK bázis egyre kisebb lesz már szerintem, a fiatalokat kell megszólítani, azokat akik eddig nem mentek el szavazni és a kiábrándult fideszeseket..
Na de az utóbbi kettő csoport nem fog mozdulni, amíg azt látják, hogy ilyen fecó féle arcok vannak az ellenzékben.
Nagyjából ez az oka annak is, hogy én sem fogok elmenni szavazni..

- Swineherd
Mivel nem nézted meg a filmet, ezért leszarom, hogy mit írsz.kiserik írta:Pártállástól függetlenül, ebben a filmben azok az áldozatok is szerepelnek, akiknek felgyújtották, megrongálták az autójukat esetleg más kárt okoztak a verőlegé... akarom mondani, békés tüntetők, kutyasétáltatók, éjszakai kóbor lelkek? Sajnos a biztosító ilyen esetben nem fizet...Swineherd írta:
Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.
Áldozatok 2006
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Pártállástól függetlenül, ebben a filmben azok az áldozatok is szerepelnek, akiknek felgyújtották, megrongálták az autójukat esetleg más kárt okoztak a verőlegé... akarom mondani, békés tüntetők, kutyasétáltatók, éjszakai kóbor lelkek? Sajnos a biztosító ilyen esetben nem fizet...Swineherd írta:Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.Sierra írta:
a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.
Áldozatok 2006
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Swineherd
Aha, értem.géza írta: Csak hogy valaszoljak is: Kossuth-teren tobbszor is kint voltam tuntetni, ahogy mondtam mar, aki szar, azt le kell valtani. Akkor is azt gondoltam, most is.
Viszont a varos szetvereseben, autok felgyujtasaban, szekhaz ostromban nem vettem reszt, mint a mostani Kubatov haverok.
Én nem tudok erről többet, minthogy egy rendőrkislányt sikerült kimentenünk abból az osztagból, akiket a Feriék magukra hagytak a székháznál.
Baszod, ott álltak 100 méterre tőlünk a rebiszesek, de nem avatkozhattak be.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az elmúlt 2 választást már elbukta így az ellenzék. DK-s bratyizást meg senki nem tudja elkerülni, mert ha tetszik, ha nem, csak nekik van csak olyan fix szavazótáboruk, mint a fidesznek.reeed_ati írta:Az tiszta sor, hogy fletónál tökéletesebb arcot nem tudnék elképzelni a fidesz szemszögéből az ellenzékben.Swineherd írta:
Ki a bánat ellen tudná megfogalmazni magát a Fidesz, ha nem Fletó lenne az ellenzék vezetője?
Amíg ő ott van, addig garantált a fidesz siker.
Lehet bármilyen korrupciós botrány, pedofil ügyek, drog botrányok, egyik sem üti át az ingerküszöböt, helyettük fecó vinni fogja a showt..
Ahhoz, hogy kormányváltás legyen, ahhoz előbb ellenzéket kéne váltani, ehhez ferinek el kéne tűnnie a picsába, hogy Krúbi-t idézzem..![]()
Nekem szimpatikus volt Márki Zay, ahogy berobbant kívülről, viszont így egyben ez az összefogásosdi, már közel sem annyira szimpatikus, meg a bratyizást a dk-val nem veszi be a gyomrom..
Szóval én egyelőre az ellenzék bukását várnám és hogy ennek hatására létrejöjjön valami új (fecó és klára nélküli) összefogás majd 26-ra, akár Vona visszatérésével..
A fidesz, az elmúlt két választását, program nélkül nyerte meg, miért változtatna?
- Swineherd
Rossz világ jön az ún. ellenzékiekre, ha még az összeverésük/bántalmazásuk sem vált ki együttérzést a progresszív barátaikból.Swineherd írta: Ja, lehet diszlájkolni, de még a libsi, prájdon felvonuló brigádotokból is felszólal olyan ember az általam belinkelt filmben, akit ok nélkül bántalmaztak Fletó félállatai:
Itt: Dávid Ferenc (Tilos Rádió)
Mehet a diszlájk! (Jó ötlet volt.)
Csak hogy valaszoljak is: Kossuth-teren tobbszor is kint voltam tuntetni, ahogy mondtam mar, aki szar, azt le kell valtani. Akkor is azt gondoltam, most is.Swineherd írta:Megfogantál te addigra egyáltalán?géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
Viszont a varos szetvereseben, autok felgyujtasaban, szekhaz ostromban nem vettem reszt, mint a mostani Kubatov haverok.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
a fidesznek nem volt és nem is lesz programja. pont a heti kormányinfón kérdeztek erre gulyás gergelynél, amire azt válaszolta, h a megkezdett munkát folytatják. hát kössz
92:48
- reeed_ati
Az tiszta sor, hogy fletónál tökéletesebb arcot nem tudnék elképzelni a fidesz szemszögéből az ellenzékben.Swineherd írta:Ki a bánat ellen tudná megfogalmazni magát a Fidesz, ha nem Fletó lenne az ellenzék vezetője?reeed_ati írta: A fidesz miért nem számoltatta el fletót?
Miért lehet még ott ő egyáltalán a politikában?
Amíg ő ott van, addig garantált a fidesz siker.
Lehet bármilyen korrupciós botrány, pedofil ügyek, drog botrányok, egyik sem üti át az ingerküszöböt, helyettük fecó vinni fogja a showt..
Ahhoz, hogy kormányváltás legyen, ahhoz előbb ellenzéket kéne váltani, ehhez ferinek el kéne tűnnie a picsába, hogy Krúbi-t idézzem..

Nekem szimpatikus volt Márki Zay, ahogy berobbant kívülről, viszont így egyben ez az összefogásosdi, már közel sem annyira szimpatikus, meg a bratyizást a dk-val nem veszi be a gyomrom..
Szóval én egyelőre az ellenzék bukását várnám és hogy ennek hatására létrejöjjön valami új (fecó és klára nélküli) összefogás majd 26-ra, akár Vona visszatérésével..
- Swineherd
Én mind a Fidesz, mind az ellenzék programjára kíváncsi lennék.
A mijét?kodo írta:Valaki linkelje be a Fidesz programját is

Ja valszeg random sorrendben: Soros, migráns, covid, oltás, Gyurcsány-show.
miniferi.kodo írta: Valaki linkelje be a Fidesz programját is, csak hogy lassam milyen osszevetve az ellenzekevel plz.
vege.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Valaki linkelje be a Fidesz programját is, csak hogy lassam milyen osszevetve az ellenzekevel plz.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
MZP nyers mondataival az a baj, hogy ezzel kvázi kivonul a szimbólikus térből amit egy miniszterelnöknek vagy miniszterelnök jelöltnek kvázi maga körül, mint aurát, legalább érzékelhetően fenn kell tartania. Ez a nemzet, ország egységét jelképező aura a nyers kijelentéseivel teljesen elveszett. Rossz jelölt, rossz lenne miniszterelnöknek. Az ellenzék rossz karaktereket épít fel, rosszul válogat. Nagyon.
Pl OV ha meg is sért társadalmi csoportokat, vagy egyértelműen valótlant fogalmaz meg, akkor azért azt úgy teszi, hogy sokkal fátyolosabb maradjon a beszéde, nem annyira direkt mint MZP dumája.
Öszöd és hasonlóak : Ha a kettőt össze akarom kötni akkor azt írom, hogy Gyurcsány azzal a beszéddel nemcsak mint miniszterelnök, hanem mint politikus is teljesen kivonult a szimbólikus térből. Ezzel ez volt a baj, hiába mondják mások, hogy de azért a jobbosok is sokat hazudtak.
Más a kettő érzete, pont a nyers mivolta miatt. És pont ezért volt belőle balhé Pesten. Mas országban is az lett volna. Focihuligánok így vagy úgy.
Egyszerűbben nem tudtam megfogalmazni. Remélem erthető volt. Első bejegyzésem a topikban.
Pl OV ha meg is sért társadalmi csoportokat, vagy egyértelműen valótlant fogalmaz meg, akkor azért azt úgy teszi, hogy sokkal fátyolosabb maradjon a beszéde, nem annyira direkt mint MZP dumája.
Öszöd és hasonlóak : Ha a kettőt össze akarom kötni akkor azt írom, hogy Gyurcsány azzal a beszéddel nemcsak mint miniszterelnök, hanem mint politikus is teljesen kivonult a szimbólikus térből. Ezzel ez volt a baj, hiába mondják mások, hogy de azért a jobbosok is sokat hazudtak.
Más a kettő érzete, pont a nyers mivolta miatt. És pont ezért volt belőle balhé Pesten. Mas országban is az lett volna. Focihuligánok így vagy úgy.
Egyszerűbben nem tudtam megfogalmazni. Remélem erthető volt. Első bejegyzésem a topikban.

- Swineherd
Ki a bánat ellen tudná megfogalmazni magát a Fidesz, ha nem Fletó lenne az ellenzék vezetője?reeed_ati írta: A fidesz miért nem számoltatta el fletót?
De, ami azért árnyalja az egészet, az az, hogy Schiffer feljelentette Fletót elég komoly ügyekben, de az amcsi mindenszolgálat közbelépett.
Ezt Schiffi mondta egy Puzséros-Vonás riportban.
- Swineherd
Ja, lehet diszlájkolni, de még a libsi, prájdon felvonuló brigádotokból is felszólal olyan ember az általam belinkelt filmben, akit ok nélkül bántalmaztak Fletó félállatai:Swineherd írta:Aha, ilyenek voltak mindazok, akiket Gyurcsány azonosító nélküli félállatai a földön rugdostak, vakká tettek, mert mondjuk éppen haza akartak menni, kimozdultak egy kapualjból, stb.gutihaz14 írta: autonóm futballszerető emberek akik véletlen a rákövetkező évek meghatározó örzővédői, piszkos melósai lettek a diktátornak és kubatovnak
Most ezt a Fletót nyalogatja a intellektuális troll MZP-tek.![]()
Itt: Dávid Ferenc (Tilos Rádió)
- reeed_ati
A fidesz miért nem számoltatta el fletót?Swineherd írta:Aha, ilyenek voltak mindazok, akiket Gyurcsány azonosító nélküli félállatai a földön rugdostak, vakká tettek, mert mondjuk éppen haza akartak menni, kimozdultak egy kapualjból, stb.gutihaz14 írta: autonóm futballszerető emberek akik véletlen a rákövetkező évek meghatározó örzővédői, piszkos melósai lettek a diktátornak és kubatovnak
Most ezt a Fletót nyalogatja a intellektuális troll MZP-tek.![]()
- Swineherd
Aha, ilyenek voltak mindazok, akiket Gyurcsány azonosító nélküli félállatai a földön rugdostak, vakká tettek, mert mondjuk éppen haza akartak menni, kimozdultak egy kapualjból, stb.gutihaz14 írta: autonóm futballszerető emberek akik véletlen a rákövetkező évek meghatározó örzővédői, piszkos melósai lettek a diktátornak és kubatovnak
Most ezt a Fletót nyalogatja a intellektuális troll MZP-tek.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi geza.
Oktatás része tetszik.
De ez: Határozatlan időre felfüggesztenék a devizahitelesek kilakoltatását. Kártérítési alap is lenne a hitelkárosultaknak.
Mi?
Meg az európai minimálbér? Hogyan? Miből?
Oktatás része tetszik.
De ez: Határozatlan időre felfüggesztenék a devizahitelesek kilakoltatását. Kártérítési alap is lenne a hitelkárosultaknak.
Mi?
Meg az európai minimálbér? Hogyan? Miből?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema