Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:14

géza írta: Muszaj szemelyeskedni? :)
Muszáj azt állítani, hogy autonóm emberek Vitya utasítására léptek?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 5., szombat 21:13

Én elég sok MZP interjút hallottam.
Egyszerűen nyersen fogalmaz, ha nem így fogalmazna nem vinné át az ingerküszöböt és nem érne célt.

Ilyen is és direkt nem is javítanak ezen, máshogy nem lehet a narancssárga léggömbön átjutni, ahonnan meg el kell húzni a szavazatokat, mert anélkül esélytelen az ellenzék.
Ha belegondoltok ellenzéki szavazót nem igen tud veszíteni, viszont így meg átjut a személye a másik oldalra is, ahol lehet sátánként van beállítva, de más esélye nincs egyszerűen. És utána ha narancsfölde lakói meghallgatják még, nem csak a kivágott 1-2 mondatokat meg is győzheti akár őket, mert ha nem vinné át a küszöböt hetente többször, el se jutna azokhoz, akiket most meg kell győznie.

Hogy ez-e a jó stratégia? Lehet igen, lehet nem
Máshogy/hatékonyabban meg lehet szólítani a fideszeseket hogy el is érjen hozzájuk? Nem biztos
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 5., szombat 21:14-kor.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 21:12

Swineherd írta:
géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
Megfogantál te addigra egyáltalán?
Muszaj szemelyeskedni? :)

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:11

géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
Megfogantál te addigra egyáltalán?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 21:07

Sierra írta:
Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.
Akiket Vitya vezenyelt ki. Ha most ok lettek volna ellenzekbe, akkor legkesobb a pegazus botranynal megint szet lett volna verve a varos. Viszont az teny, hogy a rendori tulkapasok brutalisak voltak, es nem odailloek.
Realista24 írta: Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.
Majd ha lesz programja, arra raszanok egy kis időt.
Van mar nagyjabol, ok dolgoztak ki: https://444.hu/2022/01/26/megnevezte-az ... feleloseit
https://index.hu/belfold/2022/01/04/eze ... gramjabol/

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:07

kierkegaard írta:
Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.
Holnap megkeresem, ha még megvan.
Saját fülemmel hallottam, nem akartam elhinni, szóval...
Ha megvan, belinkelem, ha nincs, akkor hazudtam, hiszen érdekem, mivel úgysem szavazok.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:02

Sierra írta:
Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.
Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.

Áldozatok 2006

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 5., szombat 20:53

Hat dogoljek meg, de ez csak annyit mond hogy tobb fiatal megy szavazni, akik kevesbe nyelik be a maszlagot, ezaltal nagyobb az esely a kormanyvaltasra. Ez amolyan fidesz modra szandekosan felreertheto mondat annak iranyaba, hogy mzp biztos ciganykereket hany oromeben a nyugdijasok sirjai felett. Nekem is egyre tobb a fenntartasom vele kapcsolatban, de ehhez nagyon vernarancsagyunak kell lenni, vagy uldozesi maniasnak.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 5., szombat 20:52

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 5., szombat 20:48

kierkegaard írta:
Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.
Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.
Majd ha lesz programja, arra raszanok egy kis időt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 20:47

Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 20:44

Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:43

mila írta:
Swineherd írta:
és ebben hol örül?
Pusztulnak...ellenben a fiatalok ránk szavaznak...jó az irány.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 20:41

nyilvan nem latok a jovobe, de meg is lehet forditani ugy, hogy akkor maradjon a fidesz, mert mzp nem biztos, hogy jobb ?

de egyebkent koltoi a kerdes, szinte biztos vagyok benne, hogy marad a fidesz, a kerdes a ketharmad, az szvsz inog.

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2022. február 5., szombat 20:40

Swineherd írta:
kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?
és ebben hol örül?
92:48

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:40

'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
Konkrétan az csak és kizárólag egy lélek nélküli pszichopata lehet, aki úgy képes megnyilvánulni, hogy pusztulnak.

Nem tudom elfogadni, ha valaki ezen normális emberként nem sértődik meg.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 5., szombat 20:39

Egyébként MZP ténykedése az előválasztás óta nekem se túl szimpatikus..vszeg ott a közeg is felemelte, akkora muppet show volt az a mezőny.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 5., szombat 20:38

'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.

az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 20:36

nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.

az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:32

kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?

Vissza: