Muszáj azt állítani, hogy autonóm emberek Vitya utasítására léptek?géza írta: Muszaj szemelyeskedni?![]()

Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Politika
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Én elég sok MZP interjút hallottam.
Egyszerűen nyersen fogalmaz, ha nem így fogalmazna nem vinné át az ingerküszöböt és nem érne célt.
Ilyen is és direkt nem is javítanak ezen, máshogy nem lehet a narancssárga léggömbön átjutni, ahonnan meg el kell húzni a szavazatokat, mert anélkül esélytelen az ellenzék.
Ha belegondoltok ellenzéki szavazót nem igen tud veszíteni, viszont így meg átjut a személye a másik oldalra is, ahol lehet sátánként van beállítva, de más esélye nincs egyszerűen. És utána ha narancsfölde lakói meghallgatják még, nem csak a kivágott 1-2 mondatokat meg is győzheti akár őket, mert ha nem vinné át a küszöböt hetente többször, el se jutna azokhoz, akiket most meg kell győznie.
Hogy ez-e a jó stratégia? Lehet igen, lehet nem
Máshogy/hatékonyabban meg lehet szólítani a fideszeseket hogy el is érjen hozzájuk? Nem biztos
Egyszerűen nyersen fogalmaz, ha nem így fogalmazna nem vinné át az ingerküszöböt és nem érne célt.
Ilyen is és direkt nem is javítanak ezen, máshogy nem lehet a narancssárga léggömbön átjutni, ahonnan meg el kell húzni a szavazatokat, mert anélkül esélytelen az ellenzék.
Ha belegondoltok ellenzéki szavazót nem igen tud veszíteni, viszont így meg átjut a személye a másik oldalra is, ahol lehet sátánként van beállítva, de más esélye nincs egyszerűen. És utána ha narancsfölde lakói meghallgatják még, nem csak a kivágott 1-2 mondatokat meg is győzheti akár őket, mert ha nem vinné át a küszöböt hetente többször, el se jutna azokhoz, akiket most meg kell győznie.
Hogy ez-e a jó stratégia? Lehet igen, lehet nem
Máshogy/hatékonyabban meg lehet szólítani a fideszeseket hogy el is érjen hozzájuk? Nem biztos
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. február 5., szombat 21:14-kor.
Muszaj szemelyeskedni?Swineherd írta:Megfogantál te addigra egyáltalán?géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.

- Swineherd
Megfogantál te addigra egyáltalán?géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Akiket Vitya vezenyelt ki. Ha most ok lettek volna ellenzekbe, akkor legkesobb a pegazus botranynal megint szet lett volna verve a varos. Viszont az teny, hogy a rendori tulkapasok brutalisak voltak, es nem odailloek.Sierra írta:a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
Van mar nagyjabol, ok dolgoztak ki: https://444.hu/2022/01/26/megnevezte-az ... feleloseitRealista24 írta: Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.
Majd ha lesz programja, arra raszanok egy kis időt.
https://index.hu/belfold/2022/01/04/eze ... gramjabol/
- Swineherd
Holnap megkeresem, ha még megvan.kierkegaard írta:Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
Saját fülemmel hallottam, nem akartam elhinni, szóval...
Ha megvan, belinkelem, ha nincs, akkor hazudtam, hiszen érdekem, mivel úgysem szavazok.
- Swineherd
Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.Sierra írta:a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
Áldozatok 2006
Hat dogoljek meg, de ez csak annyit mond hogy tobb fiatal megy szavazni, akik kevesbe nyelik be a maszlagot, ezaltal nagyobb az esely a kormanyvaltasra. Ez amolyan fidesz modra szandekosan felreertheto mondat annak iranyaba, hogy mzp biztos ciganykereket hany oromeben a nyugdijasok sirjai felett. Nekem is egyre tobb a fenntartasom vele kapcsolatban, de ehhez nagyon vernarancsagyunak kell lenni, vagy uldozesi maniasnak.
a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.kierkegaard írta:Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
Majd ha lesz programja, arra raszanok egy kis időt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
-
Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
- Swineherd
Pusztulnak...ellenben a fiatalok ránk szavaznak...jó az irány.mila írta:és ebben hol örül?Swineherd írta:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan nem latok a jovobe, de meg is lehet forditani ugy, hogy akkor maradjon a fidesz, mert mzp nem biztos, hogy jobb ?
de egyebkent koltoi a kerdes, szinte biztos vagyok benne, hogy marad a fidesz, a kerdes a ketharmad, az szvsz inog.
de egyebkent koltoi a kerdes, szinte biztos vagyok benne, hogy marad a fidesz, a kerdes a ketharmad, az szvsz inog.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
és ebben hol örül?Swineherd írta:"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?
92:48
- Swineherd
Konkrétan az csak és kizárólag egy lélek nélküli pszichopata lehet, aki úgy képes megnyilvánulni, hogy pusztulnak.'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
Nem tudom elfogadni, ha valaki ezen normális emberként nem sértődik meg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyébként MZP ténykedése az előválasztás óta nekem se túl szimpatikus..vszeg ott a közeg is felemelte, akkora muppet show volt az a mezőny.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.
- Swineherd
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?