Muszaj szemelyeskedni?Swineherd írta:Megfogantál te addigra egyáltalán?géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 21:12
Muszaj szemelyeskedni?Swineherd írta:Megfogantál te addigra egyáltalán?géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:11
Megfogantál te addigra egyáltalán?géza írta: Akiket Vitya vezenyelt ki.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 21:07
Akiket Vitya vezenyelt ki. Ha most ok lettek volna ellenzekbe, akkor legkesobb a pegazus botranynal megint szet lett volna verve a varos. Viszont az teny, hogy a rendori tulkapasok brutalisak voltak, es nem odailloek.Sierra írta:a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
Van mar nagyjabol, ok dolgoztak ki: https://444.hu/2022/01/26/megnevezte-az ... feleloseitRealista24 írta: Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.
Majd ha lesz programja, arra raszanok egy kis időt.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:07
Holnap megkeresem, ha még megvan.kierkegaard írta:Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 21:02
Ajánlom kedves figyelmedbe Skrabski Fruzsi és Bodoky Tamás (Magyar Narancs, Átlátszó, asszem nem vádolható jobboldali elhajlással...) közös filmjét, az Áldozatok 2006 c. alkotását, ahol bemutatják azt, hogy random embereket találtak be az utcán a Feri félállatai és vertek félholtra, csupán azért, mert csak.Sierra írta:a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 5., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 5., szombat 20:52
a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 5., szombat 20:48
Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.kierkegaard írta:Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 20:47
Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 20:44
Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:43
Pusztulnak...ellenben a fiatalok ránk szavaznak...jó az irány.mila írta:és ebben hol örül?Swineherd írta:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: mila » 2022. február 5., szombat 20:40
és ebben hol örül?Swineherd írta:"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:40
Konkrétan az csak és kizárólag egy lélek nélküli pszichopata lehet, aki úgy képes megnyilvánulni, hogy pusztulnak.'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 5., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 5., szombat 20:38
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:32
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 5., szombat 20:30
Plusz egy.Swineherd írta:Nincs olyan.kodo írta: Ki lenne jó neked Swine? Mindenfele hatso szándék nélkül, komolyan erdekel.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 20:29
Nincs olyan. Ebből a választékból nincs.kodo írta: Ki lenne jó neked Swine? Mindenfele hatso szándék nélkül, komolyan erdekel.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem