Politika
Re: Politika
Hat dogoljek meg, de ez csak annyit mond hogy tobb fiatal megy szavazni, akik kevesbe nyelik be a maszlagot, ezaltal nagyobb az esely a kormanyvaltasra. Ez amolyan fidesz modra szandekosan felreertheto mondat annak iranyaba, hogy mzp biztos ciganykereket hany oromeben a nyugdijasok sirjai felett. Nekem is egyre tobb a fenntartasom vele kapcsolatban, de ehhez nagyon vernarancsagyunak kell lenni, vagy uldozesi maniasnak.
a 2006-os zavargásokról beszélsz? Mert ott vhogy fel kellett lépni az agresszív, idegbeteg huligán gecik ellen.Swineherd írta: Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ah, kösz. Ilyenekre nincs energiám és időm.kierkegaard írta:Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
Majd ha lesz programja, arra raszanok egy kis időt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hetente tart podcastet. Ott elmondja a vizióit. Vona Gáborral van egy beszélgetése. Ott is beszél róla és arról is, hogy milyen pozitiv intézkedései voltak a kormánynak.Realista24 írta:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.
-
Hangfelvételt tudnál küldeni hozzá? Mert az idézett mondat nem hallható. Csak az origo hozta le és a forrásban természetesen nem szerepel az idézett szöveg. A demokrata is lehozta az origora hivatkozva nem pedig a felvételre. eléggé gyanus nekem.Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Pusztulnak...ellenben a fiatalok ránk szavaznak...jó az irány.mila írta:és ebben hol örül?Swineherd írta:
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan nem latok a jovobe, de meg is lehet forditani ugy, hogy akkor maradjon a fidesz, mert mzp nem biztos, hogy jobb ?
de egyebkent koltoi a kerdes, szinte biztos vagyok benne, hogy marad a fidesz, a kerdes a ketharmad, az szvsz inog.
de egyebkent koltoi a kerdes, szinte biztos vagyok benne, hogy marad a fidesz, a kerdes a ketharmad, az szvsz inog.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
és ebben hol örül?Swineherd írta:"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?
92:48
- Swineherd
Konkrétan az csak és kizárólag egy lélek nélküli pszichopata lehet, aki úgy képes megnyilvánulni, hogy pusztulnak.'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
Nem tudom elfogadni, ha valaki ezen normális emberként nem sértődik meg.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyébként MZP ténykedése az előválasztás óta nekem se túl szimpatikus..vszeg ott a közeg is felemelte, akkora muppet show volt az a mezőny.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De vajon mitől lenne kisebb rossz MZP? Én még mindig nem tudom hogy mit ígér azonkívül hogy a Fidesz szar.'shutterisland írta: nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem is van nagymamam, de attol nem sertodtem meg ra, mert sajnos van igazsagalapja.
az meg lehet, hogy senki sem jo a mostaniak kozul, de valakinek muszaj lennie, igy ha nincs jo, a legkevesbe rosszra fognak szavazni az emberek.
- Swineherd
"Az időseket, akik sajnos pusztulnak a koronavírus-járvány miatt is, sokkal könnyebben megvezette a Fidesz, mint a fiatalokat. Az új generációk, amelyek szavazni fognak ’22-ben, azoknál nagyon kicsi a Fidesz támogatottsága, tehát alapvetően az irány jó."kierkegaard írta: tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Plusz egy.Swineherd írta:Nincs olyan.kodo írta: Ki lenne jó neked Swine? Mindenfele hatso szándék nélkül, komolyan erdekel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
Nincs olyan. Ebből a választékból nincs.kodo írta: Ki lenne jó neked Swine? Mindenfele hatso szándék nélkül, komolyan erdekel.
Ki lenne jó neked Swine? Mindenfele hatso szándék nélkül, komolyan erdekel.
- Swineherd
Egyszerű.Sierra írta: Ezt kifejtenéd? Kíváncsi vagyok mire gondolsz.
Csupán arra utaltam, hogy mit műveltek Feriék a regnálásuk alatt (kínzások, tömegbe lövetések, ártatlan emberek meghurcolása, a rádió udvarán való térdepeltetése, fizikai bántalmazása meg ilyen apróságok).
MZP meg kijelentette, hogy ő azt szeretné, ha a kormányzó erők legnagyobbika Feri pártja lenne.
-
tudnád idézni mikor idős magyarok pusztulásának örült? Illetve mikor gúnyolodott a fogyatékosokon?Swineherd írta: Konkrétan érintett vagyok abban, hogy ez a senki az idős magyarok pusztulásának örül, meg abban is, hogy gúnyolja a fogyatékosokat (mert van olyan rokonom).
Ne haragudjatok, kedves MZP-nyalogatók!![]()
Ezt kifejtenéd? Kíváncsi vagyok mire gondolsz.Swineherd írta: Másrészt, azt a sok féregséget, amit az MZP által körbenyálazott apróférgek csináltak a magyarsággal, én konkrétan nem tudom elfelejteni. Mosdathatjátok a független aberrált félnótást, de akkor is lefeküdt a magyargyűlölő DK-nak.
- Swineherd
Konkrétan érintett vagyok abban, hogy ez a senki az idős magyarok pusztulásának örül, meg abban is, hogy gúnyolja a fogyatékosokat (mert van olyan rokonom).
Ne haragudjatok, kedves MZP-nyalogatók!
Ne haragudjatok, kedves MZP-nyalogatók!