Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 5., szombat 18:59

Én azért megkérdezem MZP-t hogy mi a szitú a fogyatekozással. Trollkodas ide meg oda de van egy határ amit egy komoly miniszterelnök jelölt nem léphet át.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 18:44

meg szerencse, hogy nem kolumbiaban vagy guatemalaban vagyunk, mert akkor mar mzp egy mocsar aljan lenne egy kőgolyoval a labahoz bilincselve.
veszelyben a ketharmad.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 17:37

géza írta: Es ez a fontos, nem az orszagot szetlopo, diktatorokhoz bujo, demokraciat leepito rablobanda levaltasa.
Esélyes a kutyapárt?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 17:36

Es ez a fontos, nem az orszagot szetlopo, diktatorokhoz bujo, demokraciat leepito rablobanda levaltasa.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 5., szombat 17:35

Ennyire nem szeretitek MZP-t a kurucinfón?

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 17:33

kierkegaard írta: Amugy a videon lattatok marky zay laban a patákat ès a fejèn a kèt szarvat?
Nem látni rajta, de, ha még látni is lehetne, akkor is letagadná a szektája a nyilvánvalót, majd elmagyarázná, hogy miért is egy tüneményes troll, aki az idősek pusztulását is csupán korszakalkotó poénból mondta úgy és olyan összefüggésben.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 17:24

Amugy a videon lattatok marky zay laban a patákat ès a fejèn a kèt szarvat?
Ha valaki kovetnè azt is latná mikor szent ereklyèket vizel le.
Aki olvasta a legfrissebb ujszovetseget (gyurcsany kottaja) akkor azt is megtudjuk, hogy ki a kapitány. :coffee:

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 17:21

Én meg úgy látom, hogy még el is csomagolja későbbre. :)

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 5., szombat 17:18

Sierra írta:
Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.
nekem nem tűnik úgy mint aki odapillantott volna és észrevesz valamit, plusz egy fújó mozdulat sem ilyen, hasonlít inkább a köpésre, de nem köpött bele ez egyértelmű
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 17:10

Sierra írta:
Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.
Persze. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 5., szombat 17:07

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 16:19

"Nyilvánvaló, ha csak az Orbán-kormány tagjait összehasonlítjuk az ellenzék legismertebb figuráival, egyértelmű, hogy hol van kompetenciaelőny és hol van kompetencia-deficit."

(Schiffer András)

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 16:00

Nincs lelkiismeretfurdalasuk. Az ilyen politikusok patologias esetek. Eltorzult eros selfel rendelkeznek. Csak az èn szamit.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 5., szombat 15:37

Tanársztrájk fideszes/pesti tv-s szemüvegen át

Már megkérdeztük 1x, 2x, 3x, 10x sok témában, hogy van még ennél lejjebb?! Hát van baszki és még lesz is. Nem kéne ezen meglepődni, de ezeknek nincs lelkiismeretük? Reggelente vidáman bele tudnak nézni a tükörbe és azt mondani, hogy de fasza csávó vagyok? Hát agyon ütném saját magam, ha ilyen büdös köcsög lennék... Csababarca, te ne nézd meg, mert a környezetedbe nem marad semmi épen. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 5., szombat 10:42

'shutterisland írta: ez a boomer generacio borzaszto, ez a basic gyulolet, ami sokukban ott van akar politikailag, akar a fiatalsag ellen, az remiszto.
Nem kell a nyugdijasokig menni, sok 20-as, 30-as is ezt nyomja mar. Ez a fajta ember az intelligencia hianyat eroszakkal es gyulolettel tolti ki, amihez boven kap municiot a voros/kek es a naracssarga szekta felol is. Mar evtizedekre elore megvan ennek a nyugger retegnek az utanpotlasa.

Reszemrol megszabhatja a Feri es a Viki is, behuzom az X-et a Kutyakra es egy gyengebb idoszakomban osszepakolok :lol:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 9:31

Azert nah Bohár Dánielnèl kevesebb kretèn van a magyar politikaban. A hazai propaganda egyik èkköve. Az emlitett esetnel marky zay konkretan mar epp hogy csak nem neveti el magát majd a kapitanyos retardalt kerdes utan egybol vagas jon. Az azert nagyon sokat elmond.
Szoval csak a szokasos.

De èn azzal a vonallal ertek egyet amit anno vona mondott: amig nincs tarsadalmi valtas a gondolkodasban addig minek levaltani a fideszt..Márky zay ha nem egy korrupt szar ember akkor majd egy korrupt szarember lesz.

Amig gyurcsanyozassal, sorosozassal, migransozassal, gyurcsany kapitanyozsssal lehet valasztast nyerni, meg o1g-vel kampanyolni es a dk, mszp korrupcioval vadolhatja a fideszt addig mit is szeretnenk? Mar az az evtized vicce, hogy a dk kuldhette a legtobb kepviselot az ep-be es ok a 2 legnepszerubb part.
Az emberekbol mintha kitoroltek volna a kritikus gondolkodast.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 5., szombat 9:08

füst írta: de ha már ez a téma legalább az stimmeljen hogy ki és mit mondott.
Akkor bocsi, rosszul emlékeztem, köszi a pontosítást. De ettől még a lényeg ugyanaz, szerintem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 9:07

ha jol remlik, te a fideszert sem voltal oda finoman szolva, szoval akkor gondolom ezt a valasztast skippeled. :kalapos:

a videon latott mamira visszaterve.
ez a boomer generacio borzaszto, ez a basic gyulolet, ami sokukban ott van akar politikailag, akar a fiatalsag ellen, az remiszto.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 8:24

Trump jobban trollkodott.

Milyen troll az, aki vasárnap mond valamit, utána meg azzal megy el a következő hét, hogy megmagyarázza, hogy nem is mondta? Meg kirendelnek mellé két felvigyázót?

Trollnak már ott vannak a kutyák, ő meg elvileg miniszterelnök akar lenni.

Amúgy meg, az is tollkodás, hogy az idősek pusztulásáról (sic!) beszél, akik amúgy ezzel növelik az esélyeit az összefogásnak, mert a Fideszre szavaztak volna?

Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
De én nyilván nem értem őt, akkora zseni ez a szektás jóember.

Olyan intellektuális magaslatokban van, hogy fel kell kötnie a gatyáját egy külföldi vezetőnek, ha meg akarja érteni.
(Mondjuk Macron jelezte, amikor a budi mellett találkozott velük, hogy komolytalanok...)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 5., szombat 8:15

M1Ö írta:
Sierra írta:vagy MZP egy troll
Itt a helyes válasz. Már nem tudom ki a kormányból kapitánynak nevezte Gyurcsányt. Erre jött MZP-hez egy kérdés, hogy Gyurcsány irányít-e? Amire gúnyosan bemondta, hogy persze, ő a kapitány. Csak mondjuk nem kellett volna mert 10ből 9 nyugdíjas nem érti az iróniát, meg hát elég támadható.
Nem akartam ebbe belefolyni, mert szerintem ez a téma teljesen jelentéktelen politikai bulvár, de nagyon nem így történt ahogy te mondtad. :D

Gyurcsány mondta azt hogy MZP a kapitány.
MZP-t megkérdezte Bohár, hogy Gyurcsány dönti-e el ki a kapitány.
MZP pedig azt válaszolta hogy azt hogy ki a kapitány, azt Gyurcsány dönti el.

Szerintem még ennyit se ér ez az egész amennyit rászántam, hogy leírjam, de ha már ez a téma legalább az stimmeljen hogy ki és mit mondott. :D

Vissza: