Ha valaki kovetnè azt is latná mikor szent ereklyèket vizel le.
Aki olvasta a legfrissebb ujszovetseget (gyurcsany kottaja) akkor azt is megtudjuk, hogy ki a kapitány.

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 17:21
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 5., szombat 17:18
nekem nem tűnik úgy mint aki odapillantott volna és észrevesz valamit, plusz egy fújó mozdulat sem ilyen, hasonlít inkább a köpésre, de nem köpött bele ez egyértelműSierra írta:Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 17:10
Persze.Sierra írta:Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 5., szombat 17:07
Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 16:19
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 5., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 5., szombat 10:42
Nem kell a nyugdijasokig menni, sok 20-as, 30-as is ezt nyomja mar. Ez a fajta ember az intelligencia hianyat eroszakkal es gyulolettel tolti ki, amihez boven kap municiot a voros/kek es a naracssarga szekta felol is. Mar evtizedekre elore megvan ennek a nyugger retegnek az utanpotlasa.'shutterisland írta: ez a boomer generacio borzaszto, ez a basic gyulolet, ami sokukban ott van akar politikailag, akar a fiatalsag ellen, az remiszto.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 5., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 5., szombat 9:08
Akkor bocsi, rosszul emlékeztem, köszi a pontosítást. De ettől még a lényeg ugyanaz, szerintem.füst írta: de ha már ez a téma legalább az stimmeljen hogy ki és mit mondott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 9:07
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 5., szombat 8:24
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 5., szombat 8:15
Nem akartam ebbe belefolyni, mert szerintem ez a téma teljesen jelentéktelen politikai bulvár, de nagyon nem így történt ahogy te mondtad.M1Ö írta:Itt a helyes válasz. Már nem tudom ki a kormányból kapitánynak nevezte Gyurcsányt. Erre jött MZP-hez egy kérdés, hogy Gyurcsány irányít-e? Amire gúnyosan bemondta, hogy persze, ő a kapitány. Csak mondjuk nem kellett volna mert 10ből 9 nyugdíjas nem érti az iróniát, meg hát elég támadható.Sierra írta:vagy MZP egy troll
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 5., szombat 0:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 5., szombat 0:20
Itt a helyes válasz. Már nem tudom ki a kormányból kapitánynak nevezte Gyurcsányt. Erre jött MZP-hez egy kérdés, hogy Gyurcsány irányít-e? Amire gúnyosan bemondta, hogy persze, ő a kapitány. Csak mondjuk nem kellett volna mert 10ből 9 nyugdíjas nem érti az iróniát, meg hát elég támadható.Sierra írta:vagy MZP egy troll
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 5., szombat 0:12
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 4., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 4., péntek 22:01
A rohadt szemét ki mer állni a cár ellen, szégyellje magáthehetheoriginal írta: 21:40tol roncstarsadalom![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 4., péntek 21:51
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem