egyszer akartam irni egy hosszabbat, mert sok erdekesseget lattam hotelben dolgozva 3. es 4. ligas csapatok korulmenyeit elnezve, majd egyszer raszanom magam.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 6., vasárnap 22:15
Mondjuk nem nehéz úgy legjobb második ligának lenni, hogy kb nagyobb a költségvetés, mint a német első ligában.'shutterisland írta: mennek majd az evertonhoz, orok elmeny lehet.
azert sokszor lehet latni, hogy meg a champo csapatok is mennyire jok tudnak lenni, pedig a PL-esek is komolyan veszik mindig az FA cup-ot.
ha a premier league a legjobb liga, akkor a champo toronymagasan a legjobb masodik liga.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 6., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 16:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 5., szombat 16:12
Ezért lettél barca szurkoló.'shutterisland írta: szegeny plymouth is tizit hibazott a 117. percben.
ugy latom nem csak en vagyok a szenzaciovadasz aki mindig
a kicsiknek szurkol.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 16:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 5., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 5., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 5., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 5., szombat 15:21
Reméltem, hogy a gól előtt írtál. Így nincs bűnbakRemy írta: Csórik bazdmeg.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 5., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. február 5., szombat 14:44
Fél évig laktam ebben a "városkában"halamadrid írta:Kidderminster úgy tudom hatodligás. Már az is csoda, hogy idáig eljutottak.'shutterisland írta: ma is harapnak a kisebb csapatok eddig, vezet a plymouth es a kidderminster is a chelsea es west ham ellen.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 5., szombat 14:28
Kidderminster úgy tudom hatodligás. Már az is csoda, hogy idáig eljutottak.'shutterisland írta: ma is harapnak a kisebb csapatok eddig, vezet a plymouth es a kidderminster is a chelsea es west ham ellen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 5., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. február 5., szombat 6:39
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 5., szombat 0:02
Csori Cr… ha ma nem o a csatar, akkor lehet 5-1 a vege. Konkretan volt vagy 3 ziccere. Imadom, de egyaltalan nincs formaban.Remy írta:Mi lett volna, ha még rosszak is vagytok?Caraway írta:
Nezed is?![]()
Ma jatszanak eddig legjobban, 22 loves 2 kapufa, Ronaldo kihagyott tizi… konkretan mindent kihagynak. A Boro golja pedig konkret csalas, a faszi tisztan kezzel vette at, mindenki jelzett, erre a var szoba okos biroi megadtak.![]()
![]()
![]()
Csóri CR...
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 4., péntek 23:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 4., péntek 23:58
Mi lett volna, ha még rosszak is vagytok?Caraway írta:Nezed is?Remy írta: Azért lassan kijelenthető, hogy ez a német kinevezés sem volt valami jó lépés a MU részéről. Továbbra is hullagyengék.![]()
Ma jatszanak eddig legjobban, 22 loves 2 kapufa, Ronaldo kihagyott tizi… konkretan mindent kihagynak. A Boro golja pedig konkret csalas, a faszi tisztan kezzel vette at, mindenki jelzett, erre a var szoba okos biroi megadtak.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 4., péntek 23:57
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem