Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 9., szerda 8:01

Ha ez a gep szamodra tovabbra is megfelel letolteni, dolgozni, netezni, akkor venni kell melle egy konzolt. 50 korul mar kapni xbox one-t. Ennyi penzbol bem tudod annyira felujitani a jelenlegit vagy nem tudsz ujabb laptopot venni, hogy egyenerteku legyen a konzol altal nyujottt teljesitennyel.

Viszont ettol fuggetlenul is illene mar kitakaritani meg ujrapasztazni a mostanit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 9., szerda 0:48

Keretfuggo, en egy ilyen regi gepbe mar nem tennek semmit. Valami hasznalt business grade cucc (Thinkpad) jobb megoldas lehet, bar azoktol sem kell csodat varni. Az enyem (T480s) 2.5 evesen pasztazas es takaritas utan is bog mint a diszno es iszonyatosan melegszik :mrgreen:

De a kompromisszummentes megoldas jatekra konzol, minden masra pedig M1 Macbook :)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 22:52

lordgabi írta:
ANDS írta:

Onnan kellene elindulni, hogy mire akarod használni a gépet?

( a porszívózás és a pasztázás valóban alap kellene, hogy legyen, mindentől függetlenül.)
Filmezés, netezés, letöltések eddig is mentek tökéletesen...
CS:GO, Crash Bandicoot, Ori and the Will of the Wisps játékok fussanak el rajta szépen azért például, ha úgy döntenék, hogy szánok rá majd többet (nem néztem utána, lehet esélytelen mondjuk a FIFA :hmmm: )...GTA IV, GTA V mondjuk újonta végig lett rajta játszva, nem halt meg alatta akkor még a vas.
Játékra vegyél konzolt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 8., kedd 22:44

ANDS írta:
lordgabi írta:
És a processzorral nem kell semmit kezdeni? :mrgreen:
Onnan kellene elindulni, hogy mire akarod használni a gépet?

( a porszívózás és a pasztázás valóban alap kellene, hogy legyen, mindentől függetlenül.)
Filmezés, netezés, letöltések eddig is mentek tökéletesen...
CS:GO, Crash Bandicoot, Ori and the Will of the Wisps játékok fussanak el rajta szépen azért például, ha úgy döntenék, hogy szánok rá majd többet (nem néztem utána, lehet esélytelen mondjuk a FIFA :hmmm: )...GTA IV, GTA V mondjuk újonta végig lett rajta játszva, nem halt meg alatta akkor még a vas.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 8., kedd 22:10

lordgabi írta: Húú, köszi a gyors válaszokat. :agree:
Szerintem jobban jársz azzal amit Hehe írt. Egy páréves céges jobban megéri, ha tudsz annál az 50-nél többet rászánni, mint amit ANDS írt ssd+ram-ra.

Eddig mindenhol Dell gépeim voltak, én vigyáztam rájuk, állandóan a dokkolón voltak, szóval nem lett lekajázva, lecigizve, ha kifogsz egy hasonlót, undormány se lesz. És mivel dell, bírják. Nem kell aggódni, hogy 5-6 évnyi office, outlook, youtube és sap mennyit vett ki belőlük.. Meg egy új paszta, 5000, az is alap..

Ja, és mondtam már, hogy dell-t keress?! :), engem nagyon meggyőztek, igaz, csak ilyet használtam..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 8., kedd 21:53

lordgabi írta: Nem ér kiröhögni, nem az én világom.
Adott:
ASUS K55V
CPU: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 2.40 GHz (4 magos)
ODD: DVD Sup.MTI.
HDD: 750GB
Memory: 6GB
Video: NVidia GeForce 610M 2GB
Intel(R) HD Graphics 4000

Lehetőség van rá, hogy fel lehessen turbózni valahogy? Mit lehetne cserélni benne? 10 éves lesz ősszel.

Újabb korában simán futott még rajta a CS:GO is, most letöltöttem újra 2 év után, és kb. sírva fakadtam tőle minimumon. :'(
- HDD helyere raksz egy 240-es Kingston SSD-t (nagyjabol 11 ezer).
- A DVD iro helyere veszel egy HDD adaptert (caddy), amibe bele tudod rakni a 750-es HDD-d (2 ezer)
- memoria (max 16 GB megy bele): Crucial 8GB DDR3L-1600 SODIMM (18 ezer darabja)
lordgabi írta: Húú, köszi a gyors válaszokat. :agree:
2 evente nem artana kifujni a gepbol a port :mrgreen: , ennyi ido utan a procit is ujrapasztazni

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 8., kedd 21:46

Húú, köszi a gyors válaszokat. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 8., kedd 21:23

Talan egy ssd-re cserélni az oprendszeres tarolot, vagy minden ssd es particionalod, ahol efyik particio csak az oprendszer meg az appok, a masik a tarhely. De ne varj nagy javulast, 10 ev az 10 ev

De igazabol mar jo allapotu hasznalt laptop, 2-3 eves kacat aron van, ami koroket ver erre a konfigra, lehet inkabb az jobban megérné.
Vannak pesten boven helyek, ahol a cegek kidobalt uzleti laptopjaira lehet lecsapni pl
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 21:22

Ezen szerintem mindent, én nem látok semmit amit megtartanék. De nem vagyok nagy expert, szóval az okosabbak még írjanak :D.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 8., kedd 21:17

Nem ér kiröhögni, nem az én világom.
Adott:
ASUS K55V
CPU: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 2.40 GHz (4 magos)
ODD: DVD Sup.MTI.
HDD: 750GB
Memory: 6GB
Video: NVidia GeForce 610M 2GB
Intel(R) HD Graphics 4000

Lehetőség van rá, hogy fel lehessen turbózni valahogy? Mit lehetne cserélni benne? 10 éves lesz ősszel.

Újabb korában simán futott még rajta a CS:GO is, most letöltöttem újra 2 év után, és kb. sírva fakadtam tőle minimumon. :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 7., hétfő 10:53

Köszi mindenkinek a kommenteket :) Akit érdekel, ez lett végül megvéve tegnap. Be is izzítottunk rajta pár 4K-s tartalmat, óriási királyság. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. február 5., szombat 15:09

Samsung q90t 75 colos verzioban elegge popec, bar nem tudom lehet-e meg boltokban kapni, 2020-as modell. Aruhazban verte az osszes tv-t kep minosegben ebben az arkategoriaban. Egyedul a hangszoroval voltam elegedetlen, de egy soundbarral tokeletes.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 5., szombat 13:30

gutihaz14 írta:
Halfkey írta: Projektort senki? :( hehe bevadított aztán hoppon maradok.
sosem tudsz majd oled feketét kihozni a projektorból de még kvázi feketét sem. ha meg a nap süt be akkor ott ette meg az egészet.

arról ne is beszéljünk hogy min. fullhd projektor kéne de akkor is hol vagy még a 4k tól

projektort én csak kintre vennék ilyen esti happeningekre, közös meccsnézésekre nyáron ilyesmi
Alapvetően erre kéne - belelkesedtem hogy beviszem a nappaliba is de azt tudom skippelni.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 13:09

Ahogy guti irja. Projektor jo, de sose fog olyan kepet adni, mint egy jo tv.

En Oledet vennek, tueles, gyonyoru kep, telorol laptoprol ugyanugy ket gombnyomassal tudsz castolni ra, plusz szerintem hbo go app is van mar tvre.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 5., szombat 12:59

Halfkey írta: Projektort senki? :( hehe bevadított aztán hoppon maradok.
sosem tudsz majd oled feketét kihozni a projektorból de még kvázi feketét sem. ha meg a nap süt be akkor ott ette meg az egészet.

arról ne is beszéljünk hogy min. fullhd projektor kéne de akkor is hol vagy még a 4k tól

projektort én csak kintre vennék ilyen esti happeningekre, közös meccsnézésekre nyáron ilyesmi
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 5., szombat 12:46

Projektort senki? :( hehe bevadított aztán hoppon maradok.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 5., szombat 12:02

davi10 írta: Sziasztok!

Tervezek beruházni egy bluetooth-os hangszóróra, de annyira nem vagyok képben velük. A JBL-eken kívül tudtok valami megbízható márkát? Ilyen 50k körül nézelődnék. Tesóméknak volt Beoplay (talán P2) , ami rohadt jól szólt, elfért a zsebedbe is, de kb. 1 év alatt bedöglött az aksi.
Én 1 éve vettem prohardveres ajánlások alapján Anker Soundcore motion+-t. Van hozzá app, amin be lehet állítani, hogy szóljon (én lelestem netről egy beállítást és elképesztően sokat javult a hang így).
Talán 25 körül akasztottam le aliról cseh vagy lengyel raktárból tavaly. JBL flip 5-tel hasonlítottam össze, és sokkal szebben szól. Házibulikra is teljesen megfelel.

TV-k kapcsán:
tavaly nyaralóba kerestünk tv-t. Ritka használat miatt nem volt szükség extrára, viszont elég messze ülünk, ezért nagyot kerestünk. Végignéztem több boltban is őket, és rájöttem, hogy ár-érték arányban tökéletes egy kifutószériás olcsó Samsung is arra, amire nekünk kell. 130-ért vettük, 55-ös. Utolsó darabok egyike volt (Nyár eleje-közepe, amikor cserélik le az új tv-kre a régieket, ekkor szoktak néha jó akciók lenni a tavalyiakra.)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. február 5., szombat 11:30

Valóban nem mindegy az ár kategória...én pár hónapja agyaltam meg olvasgattam már a TV-k után és végül is arra jutottam, hogy abban a 139 cm méretben amit én kerestem ha nem akar az ember feltétlenül oledet nem éri meg nagyon 200nál többet költeni.

Nekem végül is egy LG 55UP7500LF-re esett a választásom. (170k)

Szép éles kép... ez már tudja felskálázni a gyengébb minőségű adásokat is.
A HD tv adásr már szerintem hibátlan szintre hozza.

Focimeccseket nagyon jó rajta nézni :mrgreen:

A hang pedig külön hangcucc nélkül is élvezhető / bár ehhez egy soundbart tervezek vásárolni/

Nem tudom... igazából konkrétabb javaslatokhoz már konkrétabb elképzelés kell :)

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. február 5., szombat 10:49

Sziasztok!

Tervezek beruházni egy bluetooth-os hangszóróra, de annyira nem vagyok képben velük. A JBL-eken kívül tudtok valami megbízható márkát? Ilyen 50k körül nézelődnék. Tesóméknak volt Beoplay (talán P2) , ami rohadt jól szólt, elfért a zsebedbe is, de kb. 1 év alatt bedöglött az aksi.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 4., péntek 16:51

Nem tudok, csak a fotelbol pofazok.

Oh wait :mrgreen:

De tv elofizut akkor is mondd le a gecibe :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: