Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Én azért megkérdezem MZP-t hogy mi a szitú a fogyatekozással. Trollkodas ide meg oda de van egy határ amit egy komoly miniszterelnök jelölt nem léphet át.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg szerencse, hogy nem kolumbiaban vagy guatemalaban vagyunk, mert akkor mar mzp egy mocsar aljan lenne egy kőgolyoval a labahoz bilincselve.
veszelyben a ketharmad.
veszelyben a ketharmad.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Esélyes a kutyapárt?géza írta: Es ez a fontos, nem az orszagot szetlopo, diktatorokhoz bujo, demokraciat leepito rablobanda levaltasa.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Es ez a fontos, nem az orszagot szetlopo, diktatorokhoz bujo, demokraciat leepito rablobanda levaltasa.
Ennyire nem szeretitek MZP-t a kurucinfón?
- Swineherd
Nem látni rajta, de, ha még látni is lehetne, akkor is letagadná a szektája a nyilvánvalót, majd elmagyarázná, hogy miért is egy tüneményes troll, aki az idősek pusztulását is csupán korszakalkotó poénból mondta úgy és olyan összefüggésben.kierkegaard írta: Amugy a videon lattatok marky zay laban a patákat ès a fejèn a kèt szarvat?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
Amugy a videon lattatok marky zay laban a patákat ès a fejèn a kèt szarvat?
Ha valaki kovetnè azt is latná mikor szent ereklyèket vizel le.
Aki olvasta a legfrissebb ujszovetseget (gyurcsany kottaja) akkor azt is megtudjuk, hogy ki a kapitány.
Ha valaki kovetnè azt is latná mikor szent ereklyèket vizel le.
Aki olvasta a legfrissebb ujszovetseget (gyurcsany kottaja) akkor azt is megtudjuk, hogy ki a kapitány.

- Swineherd
Én meg úgy látom, hogy még el is csomagolja későbbre.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nekem nem tűnik úgy mint aki odapillantott volna és észrevesz valamit, plusz egy fújó mozdulat sem ilyen, hasonlít inkább a köpésre, de nem köpött bele ez egyértelműSierra írta:Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Swineherd
Persze.Sierra írta:Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.

Megnéztem azt a videót, de sztem nem köp, hanem belefúj egyet. Vagyis valszeg látott benne vmit amit kifújt.Swineherd írta: Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
- Swineherd
"Nyilvánvaló, ha csak az Orbán-kormány tagjait összehasonlítjuk az ellenzék legismertebb figuráival, egyértelmű, hogy hol van kompetenciaelőny és hol van kompetencia-deficit."
(Schiffer András)
(Schiffer András)
-
Nincs lelkiismeretfurdalasuk. Az ilyen politikusok patologias esetek. Eltorzult eros selfel rendelkeznek. Csak az èn szamit.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Tanársztrájk fideszes/pesti tv-s szemüvegen át
Már megkérdeztük 1x, 2x, 3x, 10x sok témában, hogy van még ennél lejjebb?! Hát van baszki és még lesz is. Nem kéne ezen meglepődni, de ezeknek nincs lelkiismeretük? Reggelente vidáman bele tudnak nézni a tükörbe és azt mondani, hogy de fasza csávó vagyok? Hát agyon ütném saját magam, ha ilyen büdös köcsög lennék... Csababarca, te ne nézd meg, mert a környezetedbe nem marad semmi épen.
Már megkérdeztük 1x, 2x, 3x, 10x sok témában, hogy van még ennél lejjebb?! Hát van baszki és még lesz is. Nem kéne ezen meglepődni, de ezeknek nincs lelkiismeretük? Reggelente vidáman bele tudnak nézni a tükörbe és azt mondani, hogy de fasza csávó vagyok? Hát agyon ütném saját magam, ha ilyen büdös köcsög lennék... Csababarca, te ne nézd meg, mert a környezetedbe nem marad semmi épen.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem kell a nyugdijasokig menni, sok 20-as, 30-as is ezt nyomja mar. Ez a fajta ember az intelligencia hianyat eroszakkal es gyulolettel tolti ki, amihez boven kap municiot a voros/kek es a naracssarga szekta felol is. Mar evtizedekre elore megvan ennek a nyugger retegnek az utanpotlasa.'shutterisland írta: ez a boomer generacio borzaszto, ez a basic gyulolet, ami sokukban ott van akar politikailag, akar a fiatalsag ellen, az remiszto.
Reszemrol megszabhatja a Feri es a Viki is, behuzom az X-et a Kutyakra es egy gyengebb idoszakomban osszepakolok

-
Azert nah Bohár Dánielnèl kevesebb kretèn van a magyar politikaban. A hazai propaganda egyik èkköve. Az emlitett esetnel marky zay konkretan mar epp hogy csak nem neveti el magát majd a kapitanyos retardalt kerdes utan egybol vagas jon. Az azert nagyon sokat elmond.
Szoval csak a szokasos.
De èn azzal a vonallal ertek egyet amit anno vona mondott: amig nincs tarsadalmi valtas a gondolkodasban addig minek levaltani a fideszt..Márky zay ha nem egy korrupt szar ember akkor majd egy korrupt szarember lesz.
Amig gyurcsanyozassal, sorosozassal, migransozassal, gyurcsany kapitanyozsssal lehet valasztast nyerni, meg o1g-vel kampanyolni es a dk, mszp korrupcioval vadolhatja a fideszt addig mit is szeretnenk? Mar az az evtized vicce, hogy a dk kuldhette a legtobb kepviselot az ep-be es ok a 2 legnepszerubb part.
Az emberekbol mintha kitoroltek volna a kritikus gondolkodast.
Szoval csak a szokasos.
De èn azzal a vonallal ertek egyet amit anno vona mondott: amig nincs tarsadalmi valtas a gondolkodasban addig minek levaltani a fideszt..Márky zay ha nem egy korrupt szar ember akkor majd egy korrupt szarember lesz.
Amig gyurcsanyozassal, sorosozassal, migransozassal, gyurcsany kapitanyozsssal lehet valasztast nyerni, meg o1g-vel kampanyolni es a dk, mszp korrupcioval vadolhatja a fideszt addig mit is szeretnenk? Mar az az evtized vicce, hogy a dk kuldhette a legtobb kepviselot az ep-be es ok a 2 legnepszerubb part.
Az emberekbol mintha kitoroltek volna a kritikus gondolkodast.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor bocsi, rosszul emlékeztem, köszi a pontosítást. De ettől még a lényeg ugyanaz, szerintem.füst írta: de ha már ez a téma legalább az stimmeljen hogy ki és mit mondott.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha jol remlik, te a fideszert sem voltal oda finoman szolva, szoval akkor gondolom ezt a valasztast skippeled.
a videon latott mamira visszaterve.
ez a boomer generacio borzaszto, ez a basic gyulolet, ami sokukban ott van akar politikailag, akar a fiatalsag ellen, az remiszto.

a videon latott mamira visszaterve.
ez a boomer generacio borzaszto, ez a basic gyulolet, ami sokukban ott van akar politikailag, akar a fiatalsag ellen, az remiszto.
- Swineherd
Trump jobban trollkodott.
Milyen troll az, aki vasárnap mond valamit, utána meg azzal megy el a következő hét, hogy megmagyarázza, hogy nem is mondta? Meg kirendelnek mellé két felvigyázót?
Trollnak már ott vannak a kutyák, ő meg elvileg miniszterelnök akar lenni.
Amúgy meg, az is tollkodás, hogy az idősek pusztulásáról (sic!) beszél, akik amúgy ezzel növelik az esélyeit az összefogásnak, mert a Fideszre szavaztak volna?
Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
De én nyilván nem értem őt, akkora zseni ez a szektás jóember.
Olyan intellektuális magaslatokban van, hogy fel kell kötnie a gatyáját egy külföldi vezetőnek, ha meg akarja érteni.
(Mondjuk Macron jelezte, amikor a budi mellett találkozott velük, hogy komolytalanok...)
Milyen troll az, aki vasárnap mond valamit, utána meg azzal megy el a következő hét, hogy megmagyarázza, hogy nem is mondta? Meg kirendelnek mellé két felvigyázót?
Trollnak már ott vannak a kutyák, ő meg elvileg miniszterelnök akar lenni.
Amúgy meg, az is tollkodás, hogy az idősek pusztulásáról (sic!) beszél, akik amúgy ezzel növelik az esélyeit az összefogásnak, mert a Fideszre szavaztak volna?
Ja, meg ha ő állandóan trollkodik, akkor sem kellene beleturháznia a kamerák előtt a maszkjába.
De én nyilván nem értem őt, akkora zseni ez a szektás jóember.
Olyan intellektuális magaslatokban van, hogy fel kell kötnie a gatyáját egy külföldi vezetőnek, ha meg akarja érteni.
(Mondjuk Macron jelezte, amikor a budi mellett találkozott velük, hogy komolytalanok...)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem akartam ebbe belefolyni, mert szerintem ez a téma teljesen jelentéktelen politikai bulvár, de nagyon nem így történt ahogy te mondtad.M1Ö írta:Itt a helyes válasz. Már nem tudom ki a kormányból kapitánynak nevezte Gyurcsányt. Erre jött MZP-hez egy kérdés, hogy Gyurcsány irányít-e? Amire gúnyosan bemondta, hogy persze, ő a kapitány. Csak mondjuk nem kellett volna mert 10ből 9 nyugdíjas nem érti az iróniát, meg hát elég támadható.Sierra írta:vagy MZP egy troll

Gyurcsány mondta azt hogy MZP a kapitány.
MZP-t megkérdezte Bohár, hogy Gyurcsány dönti-e el ki a kapitány.
MZP pedig azt válaszolta hogy azt hogy ki a kapitány, azt Gyurcsány dönti el.
Szerintem még ennyit se ér ez az egész amennyit rászántam, hogy leírjam, de ha már ez a téma legalább az stimmeljen hogy ki és mit mondott.