HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. február 4., péntek 0:16
Annyiban védeném meg, hogy elől nem nagyon volt mit forgatni. Két góllövőnk van és ennyi. Az egyik sérült, a másikat Tite kinyírta. Bale flegmáskodásával, Jovic kocogásával, Hazard forgolódásával, Mariano ész nélküli rohangálásával sem lettünk volna most előrébb, még akkor sem, ha Asensio tényleg a legrosszabb katasztrófafilm már. Tudnám, mit látnak még benne, miért nincs már régen átadólistán.
De hogy a középpályán miért nem próbál változtatni, azt nem értem. Casemiro újabban botrány, amit művel, még sincs sem Blanco a pályán, sem más. Pedig ezt a teljesítményt már más is lehozná. Előrébb annyit csinált az öreg, hogy újabban leporolta Iscot, de mi a fenének, ezerszer, ezeregyszer bizonyította már, hogy nem lehet semmit sem várni tőle. Nem jó emberhez nyúlt. Valverde formán kívül van. Nagyon szarul van most az egész menedzselve valahogy. Tíz meccsre előre fel lehet sorolni a kezdőnket, függetlenül attól, hogy ki ellen játszunk. Alapcsapat, a sérültek, eltiltottak helyett meg valaki, posztra. Ennyi a taktika. Édeskevés.
Az a baj, hogy szerintem biztosra akar menni az öreg, mert jól tudja, hogy ha év végén nincs komoly kupa, akkor repül. Perez nem szokott kegyelmezni senkinek. Így tolja orrvérzésig az alapkezdőt, akik, hála Pintus mesternek, viszonylag jól is bírják. Ha kipukkannak, lesérülnek majd, Carlo jöhet azzal, hogy kérem, én jól dolgoztam, de sajnos a sérülések. Ja, hogy a keret majd fele gyakorlatilag a lelátón is ülhetne, vagy otthon is maradhatna, az más kérdés. Nem mer rotálni, nem mer kísérletezni, nincs meg az előnyünk hozzá, mert a Sevilla gyakorlatilag rajtunk van.
Most kíváncsi vagyok, mit fog kifőzni. Feszült az öreg az új esztendőben, érzi, hogy baj van. A kupából kiestünk, a bajnokságban bukdácsolunk. Ez nálam simán hullámvölgy. Meglátjuk, ki tud-e belőle mászni, vagy, mint ahogy szokott, nem tud visszafordulni, ha egyszer megindult a lejtőn.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)