Pont Song? Szerintem ő az, akit talán a legkevésbé ismer el a média (is),
Nála a drukkerekre gondoltam,csak rosszul irtam, rossz példa volt. Sorry.
ehhez képest már most az elején kiveszi a részét a sikerekből, egy-egy kivétellel szinte mindig jó vagy kiemelkedő szintet hoz játékban, és minden meccsre jut legalább 2-3 olyan csel, labdaátvétel, stb, ami tetszetős, és eddig hiánycikk volt, mint látványelem.
Na látod. Akkor hány ilyen van az európai fociban? Sok.....egy marcelo is minden meccsen olyan skilleket tol,hogy agyon lehetne zsenizni,de még SOHA senki sem tette meg.
Neymarral semmi probléma nincsen,jól illeszkedik be,illetve JÓL illesztették be,szépen fokozatosan(ezt irigylem egyedül a barcától egyébként,ezt a türelmet,és szakszerűséget), eleinte nem volt jó a teljesitménye,mára már(10 forduló után) jónak mondható, ami egy barcában egyébként alapkövetelmény.
Vele az a baj,vagyis nekem nem vele,hanem aki felsztárolja(média és ez által a drukkerhad) hogy a bemutatott kép róla,nem a valós teljesitménye hanem sokkal...sokkal több annál.
Ezek a zseni passzok.....ami már a konfő kupán is a szememet szúrta(egy sima,alap ütempassz után a speaker belehalt a szépbe,holott semmi extra nem volt benne,mindennapos passz volt), szóval ezek annyira eltorzitották a képet róla,hogy ha becsukjuk a szemünket,és nem nézzük a meccseket csak hallgatjuk őket akkor igy nézne ki a tudás/aranylabda faktor jelenleg:
1. Neymar
2.Özil
3.Ribery
.
.
.
.
.
.
.
.
.34. Ronaldo
.
.
.
.
78 Bale
Kb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.