Nem is keves baszki, egeszen groteszk belegondolni, plane videken, ahol leginkabb azert pottyantak a gyerkocok, hogy legyen segitseg a foldeken. Megboldogult nagyapam is, kilencen voltak fiutestverek. Kilencen, bazmeg. Nem gondolkodtak azon, mi lesz veluk 20-30 ev mulva, azon sem gondolkodtak, mi lesz holnap. Mas vilag volt.Tjacks írta:megint fullba nyomod a kretént. Én azt vallom ha nincs megfelelő társad akkor ne vállalj gyereket kényszerből, társadalmi nyomásra. Ezt nyilván a nők erőltetik inkább magukra.hehetheoriginal írta: akkor ugye nem kell gyereket szulni.![]()
Nekem szerencsém van, asszony még a klasszik házitündér, szeretem/imádom, természetes volt hogy szeretnénk utódokat.Ettől még elszomorít hogy mi fogja őket körülvenni.
Btw a világháborúk alatt is születtek gyerekek.
Mellesleg hehe meg fogyik a MAGYAR, ugyhogy huzzál bele bazdki, kellenek még futurehehék is , akármilyen hihetetlenül hangzik![]()

Politika
Re: Politika
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Látom magam előtt ahogy R24jr. bannolja hehejr.-t mert az elküldi a picsába Viniciust a csapat padjáról, hogy egy normális technikás gyors brazil csatárt nem tud betenni a csapatba.
Mi meg baszatjuk közben a nosztalgia topikban hogy de jó is volt mikor még Modricék kergették a labdát.

Mi meg baszatjuk közben a nosztalgia topikban hogy de jó is volt mikor még Modricék kergették a labdát.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kell a rossz is az életbe, mert honnan tudnád amúgy, hogy mi a jó.Tjacks írta:hehetheoriginal írta: akkor ugye nem kell gyereket szulni.![]()
Mellesleg hehe meg fogyik a MAGYAR, ugyhogy huzzál bele bazdki, kellenek még futurehehék is , akármilyen hihetetlenül hangzik![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
megint fullba nyomod a kretént. Én azt vallom ha nincs megfelelő társad akkor ne vállalj gyereket kényszerből, társadalmi nyomásra. Ezt nyilván a nők erőltetik inkább magukra.hehetheoriginal írta:akkor ugye nem kell gyereket szulni.Kibaszottul sajnálom a gyerekeimet+ a tiéteket is, iszonyat mi világba fognak felnőni.![]()
Nekem szerencsém van, asszony még a klasszik házitündér, szeretem/imádom, természetes volt hogy szeretnénk utódokat.

Btw a világháborúk alatt is születtek gyerekek.
Mellesleg hehe meg fogyik a MAGYAR, ugyhogy huzzál bele bazdki, kellenek még futurehehék is , akármilyen hihetetlenül hangzik

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fasz nelkul lehet nagy a hangja nem szeppenek megkierkegaard írta:Egészen addig amíg magáévá nem tesz egy zero genderes személy az lmbtq felvonuláson.hehetheoriginal írta:
Az en testem az en valasztasom te buzi![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
-
Egészen addig amíg magáévá nem tesz egy zero genderes személy az lmbtq felvonuláson.hehetheoriginal írta:
Az en testem az en valasztasom te buzi![]()

Még.

- hehetheoriginal
Az en testem az en valasztasom te buziFaust írta: Neked biztosan nem.![]()

thereisonly1ronaldo
MIlyen iranyba ment el? Toled delre nehany szaz km-re (feltetelezem Magyarorszagon eltel) 25 eve, evekig artatlan embereket meszaroltak le egy haboruban, ezrek menekultek az otthonukbol, mert eletveszelyben voltak. A terrorizmus es a maffia viragzott. Poszt szovjet orszagok magukeva tettek a szabad rablast kialakitva a mai tarsadalom alapjait. Emberek ugyanugy eheztek, faztak, szomjaztak. Ma messze jobb a helyzet mint 20-25 eve, ami nem garancia arra, hogy a jovoben minden happy lesz (a tortenelmunk hany %-a telt ilyen bekessegben?).'shutterisland írta: legalabb foghatom erre is, ha nem lesz gyerekem.![]()
egyebkent tenyleg sajnalom a kovetkezo generaciokat, mar a mi gyerekkorunkra is meleg szivvel gondolok vissza, pedig az csak 20-25 eve volt, azota a vilag olyan iranyba ment el tobb szempontbol is, ami szamomra fajo.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legalabb foghatom erre is, ha nem lesz gyerekem.
egyebkent tenyleg sajnalom a kovetkezo generaciokat, mar a mi gyerekkorunkra is meleg szivvel gondolok vissza, pedig az csak 20-25 eve volt, azota a vilag olyan iranyba ment el tobb szempontbol is, ami szamomra fajo.

Neked biztosan nem.

- hehetheoriginal
akkor ugye nem kell gyereket szulni.Kibaszottul sajnálom a gyerekeimet+ a tiéteket is, iszonyat mi világba fognak felnőni.

thereisonly1ronaldo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az USA csak a saját pecsenyejet sütögeti, saját hatalmi érdekeinek megfelelőenh3x0r írta: Azert milyen szep, hogy az USA akar Ukrajnaba raketakat telepiteni, ezert mi szivunk, hogy dragabb lesz a gáz, meg ezek szerint mostmar a kaja is.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
most még én sem aggódom, de elöbb utóbb háború lesz. Ennyi embert nem lehet etetni, lehet ezt csűrni-csavarni, ennyi a lényeg. Ha éhesek lesznek az emberek leszarják majd a gáz árát, vagy bármi másét. Az hogy egyél a legalapvetőbb feltétele hogy éljél. Kibaszottul sajnálom a gyerekeimet+ a tiéteket is, iszonyat mi világba fognak felnőni.Swineherd írta: Az amerikai demokraták vágyai szerint lesz háború a határvidéken (kamUkrajna), de a realitás az, hogy nem lesz.
Én nem aggódom.

egyetértek hehével, hogy valamennyire tudnánk önállóan is létezni/termelni, de csak egy bizonyos pontig.
más:
visszanéztem a putyin-orbán sajtótájékoztatót, viktorunk egész korrekten nyilatkozott a kialakult hekyzetről - usa-orosz affér.
- h3x0r
Azert milyen szep, hogy az USA akar Ukrajnaba raketakat telepiteni, ezert mi szivunk, hogy dragabb lesz a gáz, meg ezek szerint mostmar a kaja is.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Az amerikai demokraták vágyai szerint lesz háború a határvidéken (kamUkrajna), de a realitás az, hogy nem lesz.
Én nem aggódom.
Én nem aggódom.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- hehetheoriginal
Agyon kene loni a gecibe ezt az osszes nyomorult fasz politikust, aztan jatszadozzanak egymassal a pokol melyen, ne itt az emberek eletevel.géza írta:Milyen szerencse, hogy barati viszonyt apolunk a vilag osszes diktatoraval.Professore írta: Állítólag a téli olimpia megnyitója után Kína beáll az oroszok mögé. Elég para kezd lenni a helyzet és nem csak az ukránoknak![]()
thereisonly1ronaldo
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
az a baj, hogy a műtrágyával sokkal egyszerűbb bánni, mint a szerves trágyával. A szerves trágyát már eleve a földek mellé kijuttatni sokkal több munka, ezáltal pénz, mint a műtrágyát, arról nem is beszélve, hogy koszosabb is. A földre való kijuttatását meg hagyjuk is, az is ég és föld. Műtrágyával vetéstől betakarításig kb kétszer, de van hogy háromszor is megszórják a kultúrát. Szervessel nem lehet, csak talajművelés előtt. az általatok emlegetett nagy gazdák, a több száz, akár több ezres hektárok tulajdonosai meg egyszerű oknál fogva termesztenek pl. repcét amit hehe írt. egy tonna repcét, jóval nagyobb áron tudja eladni, mint pl. egy tonna búzát vagy árpát. mindezek mellett a repce egy korán lekerülő produktum, ami után esetleg bele vetnek egy száz napos kukoricát, amit októberben akár le is arathatnak. egy terület, kétszer aratva egy évben.. nem kell hozzá matek.
szerk.: szerves trágyához még annyit, hogy egyszerűen képtelenség annyi szerves trágyát összeszedni, ami elég lenne a művelt földekhez képest. ezekből jóval több kell, mint a műtrágyából.
szerk.: szerves trágyához még annyit, hogy egyszerűen képtelenség annyi szerves trágyát összeszedni, ami elég lenne a művelt földekhez képest. ezekből jóval több kell, mint a műtrágyából.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sanko. 2022. február 3., csütörtök 15:29-kor.
Milyen szerencse, hogy barati viszonyt apolunk a vilag osszes diktatoraval.Professore írta: Állítólag a téli olimpia megnyitója után Kína beáll az oroszok mögé. Elég para kezd lenni a helyzet és nem csak az ukránoknak![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, hát igen. Csak senkinek nem áll érdekében, hogy ez gyakorlatban is megvalósuljon, mert a műtrágyában van a pénz.füst írta:De ebben a helyzetben gyakorlati megoldásra lesz szükség
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero