Padon meg Jovic, Hazard és Bale.

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 5., szombat 11:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 5., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 3., csütörtök 20:05
Asensio -1 ember általában szóval kijön az a 11sebydani írta:BL döntőben lehet 12 emberrel kezdeni?Pad'em írta:
Ugyanez + Benzema.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 3., csütörtök 20:01
BL döntőben lehet 12 emberrel kezdeni?Pad'em írta:Ugyanez + Benzema.Halfkey írta: Mi lenne a kezdő ha BL döntő lenne?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 3., csütörtök 20:00
Ugyanez + Benzema.Halfkey írta: Mi lenne a kezdő ha BL döntő lenne?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 3., csütörtök 19:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 3., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 3., csütörtök 19:47
Tjacks írta: Én mostmár nagyon izgulok, a mai egy nagy teszt nekem is nem csak a csapatnak.
Az utóbbi időben nem tudtam a csapatot folyamatosan követni, három meccset kaptam el:
real - cadiz 0-0
getafe- real 1-0
real- elche 2-2
úgyhogy ma nem nézem a meccset, ha nyerünk 2-3 góllal akkor lehet kezdeti stádiumban lévő Remy-szindrómám van. shit happens.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 3., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 3., csütörtök 18:01
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. február 3., csütörtök 18:00
Megnézhetjük a varázslatos Asensio - Jovic - Hazard támadósortRealista24 írta: Hazard, Jovic, Asensio, Nacho and Courtois will start tonight. Vinicius is expected to be on the bench. @SQuirante
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 3., csütörtök 16:34
Nem is baj, mert ha èg a ház, akkor legalább lesz minősèg, akit behozzunk..Realista24 írta: Hazard, Jovic, Asensio, Nacho and Courtois will start tonight. Vinicius is expected to be on the bench. @SQuirante
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 3., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 3., csütörtök 14:20
A CKM örökYazid írta: ckm teljesen kulán van, főleg fejben.
megmondta carlo ez nem bl döntő akkor miért nem pihenhet valamelyik leg., na mindegy.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 3., csütörtök 14:16
Pad'em írta: Azért kockázat éppenséggel van benne, 10 órákat utazott, jetlag, nem pihent rendesen, nem edzett a csapattal. Én csereként számítanék max rá, de igazából úgy se. Lesérül itt ebben a terhelésben akkor pisloghatunk majd tavasszal.
Casemiro kezdetését végképp nem érteném, Camavinga nagyjából tudná pótolni. Carlo knows.
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. február 3., csütörtök 14:06
Most pihent kb 10 napot Kroos és ModricYazid írta: ckm teljesen kulán van, főleg fejben.
megmondta carlo ez nem bl döntő akkor miért nem pihenhet valamelyik leg., na mindegy.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 3., csütörtök 14:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 3., csütörtök 14:02
Azért kockázat éppenséggel van benne, 10 órákat utazott, jetlag, nem pihent rendesen, nem edzett a csapattal. Én csereként számítanék max rá, de igazából úgy se. Lesérül itt ebben a terhelésben akkor pisloghatunk majd tavasszal.raul 4 ever írta:Hát eléggé. Viszont így, hogy vasárnap úgyse játszhat, nem kockázatos egyébként..flori írta:
Ez mennyire szánalmas amúgy? Egy 21 éves gyerek hamarabb kezdhet jetlaggel meg 60 perccel a lábában, mint a két 100 milliós bohócunk a padon.Biztos tök jó az edzésmunka.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 3., csütörtök 13:28
Hát eléggé. Viszont így, hogy vasárnap úgyse játszhat, nem kockázatos egyébként..flori írta:Ez mennyire szánalmas amúgy? Egy 21 éves gyerek hamarabb kezdhet jetlaggel meg 60 perccel a lábában, mint a két 100 milliós bohócunk a padon.Pad'em írta: It's very likely Vinicius will start against Athletic tonight. He will rest this weekend since he's suspended and can't play against Granada. Casemiro will start alongside Modrić and Kroos tonight. @marcaBiztos tök jó az edzésmunka.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 3., csütörtök 13:21
Ez mennyire szánalmas amúgy? Egy 21 éves gyerek hamarabb kezdhet jetlaggel meg 60 perccel a lábában, mint a két 100 milliós bohócunk a padon.Pad'em írta: It's very likely Vinicius will start against Athletic tonight. He will rest this weekend since he's suspended and can't play against Granada. Casemiro will start alongside Modrić and Kroos tonight. @marca
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem