Beszarok ezen az emberen. Már nyomja az ellenkampányt.

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 2., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 2., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 2., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 2., szerda 17:36
oké, de ki az a Torres?atesz írta: Vagy nem kell venni senkit, bőven elég a Mendy, Torres páros.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 2., szerda 17:21
Miguel Torresre inkább nem alapoznékatesz írta: Vagy nem kell venni senkit, bőven elég a Mendy, Torres páros.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 2., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 2., szerda 17:03
ha lesz Miguelnek később visszaút jó teljesítmény eseténPad'em írta: 5 millióért vehetjük meg. 21 meccse volt idén Rayoban, nem is rossz ötlet. Jobb, mint 30ért venni még egy Odriozolát, mert ez az Angelino kb az a vonal.
Miguel meg jövőre megy kölcsönbe ja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 2., szerda 15:53
padra nem igazolunk, legalabbis nem ez kéne a felfogas legyen, hanem hogy a kezdot erositeni.Pad'em írta:40 millióért vehetjük vissza elvileg. Annyiért Mendy mögé többnyire cserét venni sztem felesleges. Viszont jó látni, hogy dolgoznak már most a jövő évi kereten.KAG írta: Nemtom, en inkabb hoznam Regut.
Ha jol emlekszem, o neha jatszott jobboson is nalunk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 2., szerda 15:43
Van, de neki mar van rutinja az elso osztalyban. Sztem jo opcio lenne, foleg ennyiert.Jim írta:Én ugyan nemEl Sie7e írta: Tesco gazdaságos megoldás
Jim majd örül![]()
![]()
Szerintem van olyan szinten MG, hogy Mendy cseréje legyen jövőre
A kisebb meccseken simán összeszedhetné a meccsrutint is![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 2., szerda 15:40
40 millióért vehetjük vissza elvileg. Annyiért Mendy mögé többnyire cserét venni sztem felesleges. Viszont jó látni, hogy dolgoznak már most a jövő évi kereten.KAG írta: Nemtom, en inkabb hoznam Regut.
Ha jol emlekszem, o neha jatszott jobboson is nalunk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. február 2., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 2., szerda 15:35
5 millióért vehetjük meg. 21 meccse volt idén Rayoban, nem is rossz ötlet. Jobb, mint 30ért venni még egy Odriozolát, mert ez az Angelino kb az a vonal.Realista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 2., szerda 15:34
Én ugyan nemEl Sie7e írta: Tesco gazdaságos megoldás
Jim majd örül![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 2., szerda 15:30
MG megy kölcsönbe elvileg.halamadrid írta:Nyáron adtuk el oda 2 millióért, most 3,5-et ér. Gondolom a Rayo és a saját teljesítménye miatt figyeljük, de nem értem, hogy Miguelt miért nem tudtuk kölcsönadni. Simán hozta volna a szintet amit ez a Fran, sőt akár sokat is fejlődhetett volna. Remélem nem komplikáljuk túl és marad MG.Realista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 2., szerda 15:25
Nyáron adtuk el oda 2 millióért, most 3,5-et ér. Gondolom a Rayo és a saját teljesítménye miatt figyeljük, de nem értem, hogy Miguelt miért nem tudtuk kölcsönadni. Simán hozta volna a szintet amit ez a Fran, sőt akár sokat is fejlődhetett volna. Remélem nem komplikáljuk túl és marad MG.Realista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 2., szerda 15:16
Tesco gazdaságos megoldásRealista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 2., szerda 15:10
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 2., szerda 14:28
Hát ahogy elképzeltem először, hogy LV-Bappe, belemart a szomorúsága a szívembeel magico írta:A jelenlegi jobbszél felhozatalunknál biztos, hogy sok-sok szinttel jobbhehetheoriginal írta: bapi nagyon átlag jobbszélen, oda kényszerbol tették ki.
amugy kötetlenbe nyomatnám.
hali skilljérol nekem is megvan a véleményem es a fenntartasaim, de van itt sok nagytudasu, aki szerint etalon.Meg amúgy sem hemzseg a piac a klasszis jobbszélsőktől, sem támadásban, sem védekezésben sajnos.
Először legyen itt Kylian, aztán ráérünk ezzel a problémával foglalkozni.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 2., szerda 13:54
A jelenlegi jobbszél felhozatalunknál biztos, hogy sok-sok szinttel jobbhehetheoriginal írta: bapi nagyon átlag jobbszélen, oda kényszerbol tették ki.
amugy kötetlenbe nyomatnám.
hali skilljérol nekem is megvan a véleményem es a fenntartasaim, de van itt sok nagytudasu, aki szerint etalon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 2., szerda 13:14
Tehát annyit tud, mint miPad'em írta: Joan Gaspart (former president of Barcelona): "Mbappe? I'm going to give you the exclusive. Kylian has already signed for Real Madrid, I'm sure. I know Florentino and I am sure." @RadioMARCA
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem