Itthon volt valami változás tegnaptól a szabályokban?Remy írta:Mindeközben.hehetheoriginal írta: Mindekozben osztrakoknal, ahogy varhato volt, feb 15-ig adott hataridot az alkotmanybirosag a kormanynak/egeszsegugyi miniszternek, hogy valaszoljanak par huzos kis kerdesecskere a jarvanykezelessel kapcsolatban, es ha nem lesz kielegito a valasz, akkor fel lesz oszlatva a gecibe az egesz banda.
Csodalkoznek, ha megnyernek az oszi valasztast, tekintve, hogy a tarsadalom 30-35%a nem tul boldog azok utan, amit muvelnek
A dánok és a norvégok után - február 9-én - a svédek is eltörölnek minden CoVidhoz köthető restrikciót. A finnek márciusban szüntetik meg őket.![]()
![]()
![]()
![]()
Anyámnak jan. 17-én lett egy + tesztje, 3 pfizer után meg se érezte különösebben, de 2 hétig otthon volt táppénzen.
Majd ma egy munkatársam meséli, hogy a covid parás anyukája tisztára be van reccsenve, mert az irodában 3 oltás után szintén + lett valaki, de őt, mivel 3 oltása van, nem vették fel sehova (se táppénz, se karantén) és dolgozni is mehet és megy is..
Szerintem mondjuk valami kaki van a palacsintában, nem hiszem, hogy 2 hét alatt ennyit fordult itthon a világ..