ha a fia ül a padon, többen fogunk cserélnihalamadrid írta: Most egyébként mi is a helyzet Carlo edzői licenszével vagy mi a neve. Ülhet holnap a padon, mert olyat is hallottam, hogy nem. Milyen következményei vannak ennek?
Copa del Rey
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Copa del Rey
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ancelotti: "We have to evaluate the South American players. If they're fine they'll travel, even if they're tired. They might play in the 2nd half."Pad'em írta: Szerintem készüljünk a Hazard-Jovic-Bale támadósorra a San Mamesben![]()
Tbo, Carvajal, Militao, Nacho, Alaba, Camavinga, Kroos, Modric, Bale/Asensio/LV, Jovic, Hazard.
Sztem csak a jobbos a kérdés a kezdőt illetően, a 3 csoda közül meg nagyjából tök mind1 melyik balfasz kezd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Eredmények.com-on úgy láttam, hogy náluk is lesz bőven hiányzó a kezdőcsapatból.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- Pad'em
Szerintem készüljünk a Hazard-Jovic-Bale támadósorra a San Mamesben 
Ancelotti ott lehet a meccsen, már a szövetség közölte.
Ancelotti ott lehet a meccsen, már a szövetség közölte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A józan ész azt diktálná, hogy mivel UEFA licenszröl van szó és a spanyoloknál teljesítette a kurzust egy spanyol szövetség által szervezett meccsen leülhessen a padra. De aztán ki tudja, hogy pontosan milyen a szabályozás, általában ugye fuck logic van.
Azt is hallottam, hogy ezen a héten még megpróbálja teljesíteni a kurzust az olaszoknál is. Gondolom online megoldható.
Azt is hallottam, hogy ezen a héten még megpróbálja teljesíteni a kurzust az olaszoknál is. Gondolom online megoldható.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Igen, a keretet ma hirdetik.raul 4 ever írta: Legalább Case nem is játszott hajnalban, Rodry is csak 10 percre állt be, meg Vinyó is "csak" 60 percig tolta..
Ettől függetlenül kíváncsi leszek holnap milyenek lesznek.. Felszállnak helyi idő kedd éjfélkor, leszállanak másnap délben/délután, és lehet menni bilbao-ba.. Ez azért mégse valami Hanság-kupa volt a szomszéd faluban, hogy beleférjen 2 nap alatt 2 meccs..
Keret ma lesz?
Ha KAK játszik, Vini szerintem maradhatna a padon, bár így ezt lehet üti, hogy Mendy sincs és Hazard játszatása esetén biztos nagy gondjaink lennének azon az oldalon. Nem volt múltkor rossz a belga, de most talán muszáj lesz Vinit vagy Rodrygot felküldeni a védelem érdekében.
A CKM teljes egészében játszani fog, ahogy Carlot ismerjük. K és M jól rápihentek és Case is 5-6 napja játszott legutóbb. Kár, mert most játszhatna Valverde, viszont őt is jól kimeríthette a túra.
Szerk: A KAK-os cikk után úgy tűnik Jovicra szorulunk. Remélem Carlo megoldja és lesz annyira használható mint a Soci/Atleti ellen. Nagy szükség lesz rá tavasszal, ki tudja mennyit fog még kihagyni a jó öreg Benz + eladhatóvá is tehetné magát
Most egyébként mi is a helyzet Carlo edzői licenszével vagy mi a neve. Ülhet holnap a padon, mert olyat is hallottam, hogy nem
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Legalább Case nem is játszott hajnalban, Rodry is csak 10 percre állt be, meg Vinyó is "csak" 60 percig tolta..
Ettől függetlenül kíváncsi leszek holnap milyenek lesznek.. Felszállnak helyi idő kedd éjfélkor, leszállanak másnap délben/délután, és lehet menni bilbao-ba.. Ez azért mégse valami Hanság-kupa volt a szomszéd faluban, hogy beleférjen 2 nap alatt 2 meccs..
Keret ma lesz?
Keret ma lesz?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
De miért nem hívhatjuk vissza őket egy meccs után?
Sallai, Gulácsi, Orbán is múltkor csak az egyik selejtezőre volt elengedve...
Sallai, Gulácsi, Orbán is múltkor csak az egyik selejtezőre volt elengedve...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- Pad'em
Hát persze, nem kérdés, hogy nem lenne szabad játszaniuk egy ilyen túra után, bazira sérülésveszélyes, pihenés nélkül. Csak arra reagáltam, hogy technikailag ott tudnak majd lenni. Militaót, Rodrygót meg Casét tudjuk pótolni, Vinit padra azért elvinném, csereként legalább beállhasson ha kéne, addig alszik a kispadon, Carlo betakargatjababaking írta:Kérdés meccsel a lábukban, fáradtan, jetlaggel milyen teljesítményre lesznek képesek. Bár mondjuk Casin a múltkor meg sem látszott.Pad'em írta: Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
Oh wait
Lehet jobb is ha nem játszanak. Bár a punisherre szükségünk lenne.
Aztán amennyire szeret rotálni a fater, tuti kezdőben lesz mind a 4
Hat ez szvsz aligha kerdes, ha bevethetoek, kezdoben lesznek.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kérdés meccsel a lábukban, fáradtan, jetlaggel milyen teljesítményre lesznek képesek. Bár mondjuk Casin a múltkor meg sem látszott.Pad'em írta: Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
Oh wait
Lehet jobb is ha nem játszanak. Bár a punisherre szükségünk lenne.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én nem tudom,de bennem mikor elmennek haza az van hogy na basszus Dél Amerika ott minden megtörténhet.Pad'em írta: Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pad'em
Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
Ne legyen igazam,de szerintem átbaszták Perezéket.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Pad'em
Miafakk tegnap még gépet foglaltak nekünk, hogy szerdára itt legyenek. Még azt is olvastam, hogy Vini kezdeni fog a Bilbao ellen, mert eltiltott lesz aztán a bajnokin.flori írta: Juninho Paulista, coordinator of the Brazilian National Team, confirms to
@ellarguero that the Real Madrid footballers will not leave the training camp until February 2.
Magyarul nem játszanak a Bilbao ellen.![]()
Ja most nezem 3-án van a meccs. Akkor mi van? Nem változott semmi, visszaérnek nem?
- flori
Juninho Paulista, coordinator of the Brazilian National Team, confirms to
@ellarguero that the Real Madrid footballers will not leave the training camp until February 2.
Magyarul nem játszanak a Bilbao ellen.
Magyarul nem játszanak a Bilbao ellen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi években milyen csapatok ellen estünk ki döntő többségben szégyenszemre.Nagyon feljött a barca kupákban, mi meg az elmúlt 8 évben egy elődöntőt tudunk felmutatni.
Nem kérdés, hogy a legnagyobb értékkel a nemzetközi fociban a BL serleg bír (Angliát és Katalóniát leszámítva perszeSzerintem meg semmit nem er a kupaszamolgatas
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szerintem meg semmit nem er a kupaszamolgatas, tipikusan olyan csapatok csinaljak, akiknek a nagy kupakbol nincs eleg. Bl szaszszor tobbet er a bajnoksagnal, a kuparol meg ne is beszeljunk, azt se tudom, ki nyerte tavalyelott. Amig itt van nalunk Benzema, Modric, Kroos, addig a Bl mindig leeshet valahogy, arra kell ramenni, tobbit csak akkor tolni, ha nem befolyasolja az elobbit.kodo írta: Bajnoksag
Kupa
Bl
Iden nálam ez a prio lista, tekintve hogy az első kettőre van realis eselyunk.
Szep volt a tavalyi bl elodontos meneteles is, de nem sokat ert, az csak egy nulla kupas ev. Ilyen spanyol mezonynek nehogy mar jotekonykodjunk egy címet is, nekünk sem tettr meg ezt a szivesseget senki az elmúlt időszakban.
Bajnoksag
Kupa
Bl
Szep volt a tavalyi bl elodontos meneteles is, de nem sokat ert, az csak egy nulla kupas ev. Ilyen spanyol mezonynek nehogy mar jotekonykodjunk egy címet is, nekünk sem tettr meg ezt a szivesseget senki az elmúlt időszakban.
Kupa
Bl
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Valahogy így tetszene nekem is, mint 17-ben a ZZ dupla. A bajnokságot a végén a "B" csapat nyerte meg, a CMK-BBC meg intézte a BL-t..Babinho írta: Hát Joviccal és Hazarddal nem fogunk kupát nyerni...ha KAK meg játszik akkor fáradt lesz a BL-ben vagy bajnokságban...tökre megéri. Lehet, hogy van Camavinga, Ceballos, Fede, Rodrygo akik játszhatnak és bízhatunk is bennük, de attól még menni fog a km azok lábába is akiknek a bajnokságban és BL-ben kell kihajtaniuk mindent magukból. Egy kupa elődöntő már olyan lesz mint a szuperkupa, ha ott vagy a legjobb kezdőt küldöd ki, mert be kell húzni. Naív dolog azt gondolni, hogy ennek nem lesz meg a következménye.
Játszon minél több cserepados. Ha meglesz így is meglesz, ha nem, akkor emiatt nem kéne bukni a pontokat a bajnokságban.
Mivel nekem a bajnokság a legfontosabb, utána a második meg hogy üssük ki a psg-t. Így nekem belefér, hogy a kupát vagy hozza Cama-Fede-Ceba, Haz/Bale/Ase/Rodry-Jovic, vagy nem..
Liga
PSG
Kupában b csapat, in that order nálam.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy