Real Madrid vs. Barcelona
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Bale-nek köszönhetünk dolgokat, meg csak eltett 80-90 gólt. De pl. Aubameyang teljesítménye, hozzáállása, életkora, szívbetegség gyanúja után lett igazolva. Bale-ről meg nem lehetett tudni mi lesz. Adama meg a kölcsönadott Trincao cseréje volt...
Szóval nem vonnék párhuzamot.

Ez nyilván jogos és én is így csinálnám, csak jön Bale és szembeköp miközben kifejtem a véleményemzsírosdeszka írta: Szerintem alapból a Barcának szégyen. 38 éves játékost "igazolni". Ezekkel az igazolásokkal véleményem szerint elássák magukat még pár évre. Most lehet nem fizetnek sokat nekik, de jövőre meg azután sokkal többet kell mindenkinek. Így a nyári átigazolási időszakban sem fog oda értelmes top játékos igazolni. A másik, hogy Dembélével eléggé tökön lőtték magukat. Nem játszani a legértelmesebb támadójukat, miközben még kb. 10 misit kifizetnek neki. Ha nekem bejelenti a dolgozó, hogy fél év múlva otthagyja a munkáját, dolgoztatom addig, míg fizetem. Egyébként nagyon ciki lenne így egy 5. hely. A kövi meccsen szurkolok az Atleticonak, meg egy Suárez duplának.![]()

- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem alapból a Barcának szégyen. 38 éves játékost "igazolni". Ezekkel az igazolásokkal véleményem szerint elássák magukat még pár évre. Most lehet nem fizetnek sokat nekik, de jövőre meg azután sokkal többet kell mindenkinek. Így a nyári átigazolási időszakban sem fog oda értelmes top játékos igazolni. A másik, hogy Dembélével eléggé tökön lőtték magukat. Nem játszani a legértelmesebb támadójukat, miközben még kb. 10 misit kifizetnek neki. Ha nekem bejelenti a dolgozó, hogy fél év múlva otthagyja a munkáját, dolgoztatom addig, míg fizetem. Egyébként nagyon ciki lenne így egy 5. hely. A kövi meccsen szurkolok az Atleticonak, meg egy Suárez duplának.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most nem azert, de egy danialvesnek szegyen is lenne barca mezben egy europaligaban jatszania, jatsszanak ott a kutyák meg a fellabuak
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Öttel alattad kb.Remy írta:Official. Barcelona excluded Dani Alves from Europa League list.#FCB
Barça were only allowed to register three new signings - so they decided to go for Adama, Aubameyang and Ferran Torres.![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Official. Barcelona excluded Dani Alves from Europa League list.#FCB
Barça were only allowed to register three new signings - so they decided to go for Adama, Aubameyang and Ferran Torres.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mester77
fck.. komoly?flori írta:Dembelé már hetes idén.Mester77 írta: adama 11es mezzel pózol a bemutatón.
Csak elvették dembelétől vagy valóban nem fog már játszani náluk?![]()
![]()

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- flori
Dembelé már hetes idén.Mester77 írta: adama 11es mezzel pózol a bemutatón.
Csak elvették dembelétől vagy valóban nem fog már játszani náluk?![]()

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Mester77
adama 11es mezzel pózol a bemutatón.
Csak elvették dembelétől vagy valóban nem fog már játszani náluk?
Csak elvették dembelétől vagy valóban nem fog már játszani náluk?

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Mondjuk kevesebbet fizettek, mert AubanakRealista24 írta: Megcsinaltak amit itt sokan Bale esetében akartak pl. Kifizettek, hogy eltunjon onnan.
23-ig volt szerződése
Nyáron kirakhattuk volna így Bale-t, de gondolom nem ment bele, hogy ne az egész fizetését kapja meg

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dani Alves offolva lett az EL keretből.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megcsinaltak amit itt sokan Bale esetében akartak pl. Kifizettek, hogy eltunjon onnan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Ennek így nem sok értelme volt a részükről, hacsak nincs valami elsunnyogva, amit a Barca se tudott.Jim írta:Akkor viszont jó hülyék voltak,Realista24 írta: Azt irjak az angolok h az Arsenal kb 8,4 millio eurot fizetett Aubameyangnak a szerzodesbontassal.
kb ennyi lett volna nyárig a bére
így meg alig maradt csatáruk…

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Akkor viszont jó hülyék voltak,Realista24 írta: Azt irjak az angolok h az Arsenal kb 8,4 millio eurot fizetett Aubameyangnak a szerzodesbontassal.
kb ennyi lett volna nyárig a bére
így meg alig maradt csatáruk…
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak az angolok h az Arsenal kb 8,4 millio eurot fizetett Aubameyangnak a szerzodesbontassal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Amúgy én a Pedri/Gavi féle bohóckodás helyett már rég a Nico gyereket nyomatnám a kezdőbe, amennyi percet láttam belőle engem sokkal jobban meggyőzőt, mint a két forgolodó zseni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Vallejo után szabadon:lordgabi írta:Hehe Umtiti karakterisztikájára emlékszik még valaki?Sorrentino írta:
Ott volt minden, sámánok is.![]()
![]()
![]()
H.E.H.E. írta: nem rasszizmus, de ez az umtiti fejre a legsötétebb legmegátalkodottabb aboriginal geci, aki gyerekeket eszik éjszaka és nőket erőszakol nappal![]()
![]()
![]()

Korábban én is szerettem volna nálunk látni Aubát, aztán valahogy kikerült a reflektorfényből, mint sokan mások, akik az Arsenalba igazoltak, szimpatikus is volt, ahogyan mindig szeretett volna hozzánk jönni, hát ez fordítva jött össze teljesen, a szíve miatt jó egészséget neki, de remélem a teljesítményével nem húzza már fel a katalánok szezonját, olyan szépen alakult ez a fele.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ugyan, Busimester fix kezdő lesz, a két csikóval együtt, mert hát LaMasia és possesion. Dest helyett is majd az öreg D.Alves fog játszani, mert benne ott a BarcaDNS. Elöl meg ki tudja mi lesz, mert az új trió nem a labdatartós piszipaszi mintapéldánya, főleg a két "futóbolond", a kis Ferrán még csak-csak.'shutterisland írta:ez erdekes kerdes, mert hirtelen a boseg zavara lepett fel.Es Depayal mi a helyzet? Ha mar ennyi tamadot igazolnak.
szerintem fatit idenre elfelejthetjuk.
az utobbi hetek tortenesei utan dembele sem hiszem, hogy nagy szerepet kapna.
luuk de jong egyertelmuen a kispad vegen kell legyen, csodalkozom is, hogy nem kuldtuk vissza.
braithwaithe akarmennyire is szimpatikus fazon, azert messze nem felso polc.
az ifistak, mint abde, jutgla vagy akombakom nehol ugyesen szalltak be kenyszerbol, de inkabb a barca b-bol emelkedjenek ki elobb.
a ferran, auba, adama, memphis negyes az, amelyiket elsosorban szerintem majd rotalni kellene elol, de ugye ebbol az elso 3 uj igazolas, a hollandnak is csak kb 20 meccse volt meg nalunk, szoval elegge random.
en felvakon bemondanek egy :
mats - alba,pique,araujo,dest - frenkie,pedri,gavi - memphis,auba,torres
alapkezdot a szezon hatra levo felere aztan haccoljon, de nyilvan total ossze-vissza lesz.
Aubameyang ballondor incoming.Remy írta:Arsenalos haver elmondása szerint a teljesítménye elég durván leesett, ráadásul ezzel egy időben a hozzáállása is kritikán aluli lett. Most újév környékén is volt valami gebasz vele, hogy két forduló között elment Dubaiba, aztán covidos is lett.reeed_ati írta:
Ki mennyire követte őt, miért nem kellett már az arsenalnak?![]()
A tag 33 lesz hamarosan. Biztos, hogy fog pár szép találatot elérni, de ha ettől az Aubától tartani kell, akkor nálunk nagyobb a probléma, mint a barcánál.
Ez is kijátszott magának egy fasza utolsó szerződést egy meleg, tengerparti városban. Talán még leesik neki egy kupa is, ki tudja. De kétlem, hogy világot megváltani ment.