Mit csinálnak ezek?
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 1., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 1., kedd 21:41
Arsenalos haver elmondása szerint a teljesítménye elég durván leesett, ráadásul ezzel egy időben a hozzáállása is kritikán aluli lett. Most újév környékén is volt valami gebasz vele, hogy két forduló között elment Dubaiba, aztán covidos is lett.reeed_ati írta:
Ki mennyire követte őt, miért nem kellett már az arsenalnak?![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 1., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 1., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 1., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 18:36
Ahogy alább írtam úgy éri meg neki csak: most kevés, jövőre sok. Addigra nincs Dumbi.Pad'em írta:Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe?Sorrentino írta:
Közös megegyezéssel elvileg felbontható, és akkor nem kell kifizetni a hátralévő részt. Amolyan win-win volt ez nekik. Itt csak a Barca járhat rosszul, ha nem úgy teljesít.Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának. Jó mondjuk ha vannak ambíciói akkor oké - mondjuk nem úgy tünt mostanában - Barcában játszhat, EL-ben játszhat
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 1., kedd 18:16
Szerintem egyébként az is benne van a dologban, hogy mi itt sok játékost “hóhányónak” gondolunk, teljes joggal, teljes megegyezésben, de közben lehet, hogy Madridban meg úgy néznek rájuk, mint egy x-ik opcióPad'em írta:Hadd ne soroljamJim írta:
kire gondolsz?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 18:06
Ha nem töredékét fogja fizetni a Barca, akkor viszont, hogy fér bele a salary capjükbe így, hogy Dembélé is maradt? Valami bűzlik itt nekem.Halfkey írta:Szerintem kérdésedben a válasz: mert a Barca a szerződése ideje alatt nem töredékét fogja fizetni, különben nem menne bele.Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe?Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának.
A mi szemetünknek meg sajnos nem akarnak mások sem fizetni![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 17:45
Szerintem kérdésedben a válasz: mert a Barca a szerződése ideje alatt nem töredékét fogja fizetni, különben nem menne bele.Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe?Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:42
Hadd ne soroljamJim írta:kire gondolsz?Pad'em írta: Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 1., kedd 17:40
kire gondolsz?Pad'em írta: Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe?![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 1., kedd 17:36
én úgy tudom, azért bontott vele szerződést az Arsenal közös megegyezéssel, hogy megszabaduljon 1,5 éves bértehertőlRealista24 írta: De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:34
Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe?Sorrentino írta:Közös megegyezéssel elvileg felbontható, és akkor nem kell kifizetni a hátralévő részt. Amolyan win-win volt ez nekik. Itt csak a Barca járhat rosszul, ha nem úgy teljesít.Pad'em írta: Pierre-Emerick Aubameyang to Barcelona is a free transfer. Arsenal will save over £25M on wages with the player having 18 months left on his contract. @skysports_sheth
Arsenal will save his huge salary as they wanted. Deal in place. @FabrizioRomano
Ez alapján az Arsenal nem fizetett neki semmit a terminationért. Nem is értem milyen contract volt ez, de tuti, hogy Bale és Hazardé nem ilyen![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 17:28
Közös megegyezéssel elvileg felbontható, és akkor nem kell kifizetni a hátralévő részt. Amolyan win-win volt ez nekik. Itt csak a Barca járhat rosszul, ha nem úgy teljesít.Pad'em írta: Pierre-Emerick Aubameyang to Barcelona is a free transfer. Arsenal will save over £25M on wages with the player having 18 months left on his contract. @skysports_sheth
Arsenal will save his huge salary as they wanted. Deal in place. @FabrizioRomano
Ez alapján az Arsenal nem fizetett neki semmit a terminationért. Nem is értem milyen contract volt ez, de tuti, hogy Bale és Hazardé nem ilyen![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 1., kedd 17:19
Ez nem különbözik semmiben attól amit én mondok.Realista24 írta:De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.M1Ö írta:
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 17:06
Ez nem csak akkor van, ha a klub egyoldalúan bont vele szerződést? Itt nem közös megegyezéssel történt ez?Realista24 írta:
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 1., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 1., kedd 16:22
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.M1Ö írta:Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!Anthony írta: nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem