Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 1., kedd 21:46

Nincs hivatalos bejelentés, de egy tök random edzés képen már kiszúrták. :lol:
Mit csinálnak ezek?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 1., kedd 21:41

reeed_ati írta:
Ki mennyire követte őt, miért nem kellett már az arsenalnak? :hmmm:
Arsenalos haver elmondása szerint a teljesítménye elég durván leesett, ráadásul ezzel egy időben a hozzáállása is kritikán aluli lett. Most újév környékén is volt valami gebasz vele, hogy két forduló között elment Dubaiba, aztán covidos is lett.

A tag 33 lesz hamarosan. Biztos, hogy fog pár szép találatot elérni, de ha ettől az Aubától tartani kell, akkor nálunk nagyobb a probléma, mint a barcánál.

Ez is kijátszott magának egy fasza utolsó szerződést egy meleg, tengerparti városban. Talán még leesik neki egy kupa is, ki tudja. De kétlem, hogy világot megváltani ment.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 1., kedd 21:36

Es Depayal mi a helyzet? Ha mar ennyi tamadot igazolnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 1., kedd 21:29

Ha egy 5évvel korábban igazolják, akkor még tartanék is tőle, mert 30gólos szezonokra simán képes volt.
Most már csak abban bízhatnak, hogy a környezetváltozás ezt megint előhozza belőle, de nem gondolnám, hogy tolna egy Benzit..
Viszont amennyire rémlik, ő eléggé a sebességéből élt, ez azért ennyi idős korra bőven meg tud kopni, szóval ha a legjobb skilljét elveszti, az problémás lehet.
Ki mennyire követte őt, miért nem kellett már az arsenalnak? :hmmm:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. február 1., kedd 19:58

Sztem a bajnokságban jó lesz Aubameyang, rúgni fog jó pár gólt sajnos. EL-ben meg majd kiderül.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 18:36

Pad'em írta:
Sorrentino írta:

Közös megegyezéssel elvileg felbontható, és akkor nem kell kifizetni a hátralévő részt. Amolyan win-win volt ez nekik. Itt csak a Barca járhat rosszul, ha nem úgy teljesít.
Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe? :lol: Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának. Jó mondjuk ha vannak ambíciói akkor oké - mondjuk nem úgy tünt mostanában - Barcában játszhat, EL-ben játszhat :mrgreen:
Ahogy alább írtam úgy éri meg neki csak: most kevés, jövőre sok. Addigra nincs Dumbi.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 1., kedd 18:16

Pad'em írta:
Jim írta:

kire gondolsz? :D
Hadd ne soroljam :lol:
Szerintem egyébként az is benne van a dologban, hogy mi itt sok játékost “hóhányónak” gondolunk, teljes joggal, teljes megegyezésben, de közben lehet, hogy Madridban meg úgy néznek rájuk, mint egy x-ik opció

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 18:06

Halfkey írta:
Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe? :lol: Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának.
Szerintem kérdésedben a válasz: mert a Barca a szerződése ideje alatt nem töredékét fogja fizetni, különben nem menne bele.

A mi szemetünknek meg sajnos nem akarnak mások sem fizetni :(
Ha nem töredékét fogja fizetni a Barca, akkor viszont, hogy fér bele a salary capjükbe így, hogy Dembélé is maradt? Valami bűzlik itt nekem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 17:45

Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe? :lol: Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának.
Szerintem kérdésedben a válasz: mert a Barca a szerződése ideje alatt nem töredékét fogja fizetni, különben nem menne bele.

A mi szemetünknek meg sajnos nem akarnak mások sem fizetni :(

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:42

Jim írta:
Pad'em írta: Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe? :lol:
Hadd ne soroljam :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 1., kedd 17:40

Pad'em írta: Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe? :lol:
szerintem ezt max Bale-el szerettük volna megtenni, meg azért nem ment bele
mert nem kell semmi komoly klubnak, így neki ez nagy veszteség lenne
egy Arsenal -Barca váltás már nem az :hmmm:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 1., kedd 17:36

Realista24 írta: De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.
én úgy tudom, azért bontott vele szerződést az Arsenal közös megegyezéssel, hogy megszabaduljon 1,5 éves bértehertől
biztos nem fizették ki a bérét, sok értelme nem lenne
annyi a bukta nekik, hogy nem kaptak érte semmi pénzt

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:34

Sorrentino írta:
Pad'em írta: Pierre-Emerick Aubameyang to Barcelona is a free transfer. Arsenal will save over £25M on wages with the player having 18 months left on his contract. @skysports_sheth

Arsenal will save his huge salary as they wanted. Deal in place. @FabrizioRomano

Ez alapján az Arsenal nem fizetett neki semmit a terminationért. Nem is értem milyen contract volt ez, de tuti, hogy Bale és Hazardé nem ilyen :lol:
Közös megegyezéssel elvileg felbontható, és akkor nem kell kifizetni a hátralévő részt. Amolyan win-win volt ez nekik. Itt csak a Barca járhat rosszul, ha nem úgy teljesít.
Azt értem, hogy közös megegyezés, de a mi hóhányóink miért nem mennek bele ilyenbe? :lol: Miért win ez a játékosnak? Bukik egy csomó pénzt, a Barca meg gondolom töredékét fogja fizetni a korábbi fizujának. Jó mondjuk ha vannak ambíciói akkor oké - mondjuk nem úgy tünt mostanában - Barcában játszhat, EL-ben játszhat :mrgreen:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 17:28

Pad'em írta: Pierre-Emerick Aubameyang to Barcelona is a free transfer. Arsenal will save over £25M on wages with the player having 18 months left on his contract. @skysports_sheth

Arsenal will save his huge salary as they wanted. Deal in place. @FabrizioRomano

Ez alapján az Arsenal nem fizetett neki semmit a terminationért. Nem is értem milyen contract volt ez, de tuti, hogy Bale és Hazardé nem ilyen :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:24

Pierre-Emerick Aubameyang to Barcelona is a free transfer. Arsenal will save over £25M on wages with the player having 18 months left on his contract. @skysports_sheth

Ez alapján az Arsenal nem fizetett neki semmit a terminationért. Nem is értem milyen contract volt ez, de tuti, hogy Bale és Hazardé nem ilyen :lol: illetve azt nem ertem, hogy ez Aubának miért volt jó. Barca DNS sok mindenre képes

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 1., kedd 17:19

Realista24 írta:
M1Ö írta:

Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.
Ez nem különbözik semmiben attól amit én mondok.
Következő szezontól felveszi megint a hatalmas fizut.
A fél Barca belement a fizetéscsökkentésbe, de feltételezem hogy ez vagy ideiglenesen, vagy ahogy Umtitinél is van, cserébe elhúzódik a szerződésük 50 éves korukig.
Ferran Torres, Gavi, tököm tudja még kik kevesebb fizetésért ítak alá, hogy most férjenek bele a büdzsébe, cserében a következő szezontól kapják majd a hatalmas fizukat. Mondjuk pont ugyanúgy ahogy Dembele, Griezmann, stb. kapták, és pont ugyanannyi lesz a teljesítményük is. Nagyon jó!

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 17:06

Realista24 írta:
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.
Ez nem csak akkor van, ha a klub egyoldalúan bont vele szerződést? Itt nem közös megegyezéssel történt ez? :hmmm:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 1., kedd 16:41

Ilyesmirol is szoltak a hirek. Most "aproert" van egy feleves szerzodese, ami tartalmaz plusz 1 ev opciot, amit ha nem ervenyesit a Barca, akkor buntetest fizet a jatekosnak. Amennyiben jol ertettem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 16:30

Lehet én vagyok a gyarló, de attól hogy az előző melóhelyen kértem végkielégítést, még az újnál sem dolgoztam volna addig ingyen :hmmm:

Egy dolgot tudok elképzelni, hogy kialkudnak X fizetést, majd azt mondják hogy oké ezt a 6 hónapnyi fizudat leosztjuk a következő 12re, kvázi addig hitelben dolgozol. Ahhoz hogy ezt felkésztült szakmai stáb elfogadja (ami Aubanak nyilván van), kell olyan garancia, hogy azt a pénzt szinte tuti megkapja. Főleg hogy látja ahogy kidobálnak más playereket épp.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 1., kedd 16:22

M1Ö írta:
Anthony írta: nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: