Arsenal will save his huge salary as they wanted. Deal in place. @FabrizioRomano
Ez alapján az Arsenal nem fizetett neki semmit a terminationért. Nem is értem milyen contract volt ez, de tuti, hogy Bale és Hazardé nem ilyen

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 1., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 1., kedd 17:19
Ez nem különbözik semmiben attól amit én mondok.Realista24 írta:De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.M1Ö írta:
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 17:06
Ez nem csak akkor van, ha a klub egyoldalúan bont vele szerződést? Itt nem közös megegyezéssel történt ez?Realista24 írta:
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. február 1., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 1., kedd 16:22
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.M1Ö írta:Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!Anthony írta: nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 12:55
Nah, ne romboljátok már le ezt a katalán idillt!M1Ö írta:
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 1., kedd 12:06
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!Anthony írta: nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 11:20
Ez logikus lenne de hát Xaviról van szó. Egyszerűen nem tudom elképzelni róla, de mondjuk szakmailag nekem sokat nő a szememben ha így lesz.babaking írta:lehet, hogy Xavi látja, hogy a Tiki takával és ezzel a csapattal nem nagyon fog eredményt elérni, és a BL érdekében hajlandó változtatni, és direktebb focit játszani, mivel ehhez tud játékost szerezni. Ha beválik senki nem fogja mondogatni, hogy hol a posession. Ha meg nem változtat és meg akarja tanítani őket tikitakázni és bukó lesz akkor is mindegy, mert vert helyzetből indult.Halfkey írta: Én azt nem értem hogy ezek nem feltétlen rossz focisták akiket veszegettek, de abszolút nem Xavi taktikába illők. Traore-Auba-Ferran ez egy tökéletes kontra támadósor, piszi paszira alkalmatlanok.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 1., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 1., kedd 10:31
lehet, hogy Xavi látja, hogy a Tiki takával és ezzel a csapattal nem nagyon fog eredményt elérni, és a BL érdekében hajlandó változtatni, és direktebb focit játszani, mivel ehhez tud játékost szerezni. Ha beválik senki nem fogja mondogatni, hogy hol a posession. Ha meg nem változtat és meg akarja tanítani őket tikitakázni és bukó lesz akkor is mindegy, mert vert helyzetből indult.Halfkey írta: Én azt nem értem hogy ezek nem feltétlen rossz focisták akiket veszegettek, de abszolút nem Xavi taktikába illők. Traore-Auba-Ferran ez egy tökéletes kontra támadósor, piszi paszira alkalmatlanok.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 1., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 1., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 1., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 1., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 1., kedd 10:08
Hehe for prözidönt.hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy mindenki sakkozik meg kiskapukat keres a penzekkel, ahelyett, hogy az uefa odalepne, es egy teljes szabalyozast letenne az asztalra.
Ja hogy nem erdekuk, mert mennek a nokiasdobozok az olajosoktol...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 1., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 1., kedd 8:42
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 1., kedd 8:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 1., kedd 8:18
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem