De továbbra is kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 21:45
Tite has changed his mind. Vinícius WILL play vs Paraguay. Vinicius will play for Brazil tomorrow night, but he also wants to play on Thursday against Athletic Club. @MarioCorteganaRealista24 írta: At the request of Real Madrid, which has a decisive game for the Copa del Rey on Thursday, Tite plans to leave Casemiro and Vinicius Junior on the bench. Carlo Ancelotti even talked to the Brazilian coach. @venecasagrande
Kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 29., szombat 21:32
Jó meg minden, de akkor miért nem jöhettek egyenesen Militaoval? Nem hiszem, hogy Fabinho ne oldaná meg a posztot (ha nem sérült) és Vini helyett is találnak valaki vállalhatót.Realista24 írta: At the request of Real Madrid, which has a decisive game for the Copa del Rey on Thursday, Tite plans to leave Casemiro and Vinicius Junior on the bench. Carlo Ancelotti even talked to the Brazilian coach. @venecasagrande
Kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 29., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 24., hétfő 11:12
Teljesen más típus mint Carvajal.RealMadridFanatic írta: Őt követi valaki?
Néhány meccsen láttam, elég korrekt teljesítményeket rakott le.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 22., szombat 19:23
Pontosan. Legjobban szerintem akkor mutat, ha ott van mellette egy Kroos/Modric(/Ceballos) és nem teknősbékázik az ellenfél. Meg persze az is fontos, hogy ne azt játszassuk az uruguayival, mint amit a 2 zsenitől megszoktunk.kiserik írta: Azért meccsek közben nem egyszer olvastam az utóbbi időben, hogy Modric nélkül halott a kp, meg hogy csinálhatna valamit, mert a 45 éves Modric kiszorítja, stb. Mint írtam Fede legnagyobb erénye a sebessége és az ereje, munkabírása. Egy gyengébb ellenfél ellen (2 kupameccs pl), akik beállnak 20 méterre 10en védekezni, baromira nem ér semmit a tempója, max ha védekezésben utol kell érni valakit. Azért általában 90% fölött passzol és kulcspasszok is vannak, de az igazi Fedét így nem látjuk. Ahhoz terület kell, ahol kijön a tempója egy-egy kontránál, megindulásnál.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 22., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 22., szombat 14:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 22., szombat 13:29
Játszott ott Zidane alatt is és ott is komoly szintet hozott. Volt egy Barca meccs, ahol végig darálta az egész jobb szélt. De ja, nem ott kéne nyomatni, de attól még meg van zuhanva. Lehet tényleg a gyerek a ludas, mert kb azóta nincs a csúcson mióta megszületett.Faust írta: Mondjuk Fede altalaban amikor jatszik, ki van rakva a jobbszelre, ahol hulladek,
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 22., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 22., szombat 13:23
Ki az a mindenki? Mert itt a fórumon aki kritizálta, az a korábbi önmagához hasonlította. Hogy elég komolyan vissza esett pl a tavalyi formájához képest. Csak annyi volt megjegyezve (már nem tudom ki írta), hogy azért is eshetett vissza, mert Modric szerepkört szabnak rá, ami nem fekszik neki. Ettől még nem Modrichoz van hasonlítva, hanem magához. És sajnos meg is állja a helyét, hogy alul teljesít. De lesz az jobb is, már megmutatta mit tud és nem csak 1-2 meccses fellángolásig.kiserik írta:Mindenki Lukitához méri
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 22., szombat 13:02
Én megvédem Fedét. Mindenki Lukitához méri 23 évesen beugrósként (hol is volt Modric ennyi idősen?) és van, hogy 3 teljesen különböző poszton kell bizonyítania. Neki ilyen fiatalon a legnagyobb erénye a fizikai adottsága. Gyors, erős, de az is látszik, hogy van esze is a focihoz. Persze még nagyon nagy a kontraszt ebben a világ legjobbjaihoz mérve, de bőven van ideje fejlődni.ziro4vr írta: Valverde csalódás eddig nekem, Camavinga fel lesz építve nekem úgy tűnik.
Hazardtol továbbra sem várok semmit, ahogy szerintem Bale fejében is max már a válogatott van, arra neki jó edzőtábor Madrid hogy kapja be.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 22., szombat 12:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 22., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 22., szombat 11:55
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 22., szombat 11:45
Ebben szinte biztos voltam, hogy adni fog neki perceket.Pad'em írta:Azt olvastam most, hogy Carlo Bale-t akarja felhúzni a Bilbao meccsig, ezért ad majd perceket neki a hétvégénRemy írta: Mondjuk, ha már a brazilokat nem tudjuk majd használni néhány hét múlva, jó lenne felhúzni kicsit a belgát.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 22., szombat 11:08
Azt olvastam most, hogy Carlo Bale-t akarja felhúzni a Bilbao meccsig, ezért ad majd perceket neki a hétvégénRemy írta: Mondjuk, ha már a brazilokat nem tudjuk majd használni néhány hét múlva, jó lenne felhúzni kicsit a belgát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 22., szombat 11:01
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem