Real Madrid vs. Barcelona
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Real Madrid vs. Barcelona
@David_Ornstein
EXCLUSIVE: Barcelona have verbal agreement with Arsenal (subject to contract) to sign Pierre-Emerick Aubameyang on 6 months + 1 year deal that, if completed, will bring his #AFC career to an end. Medical to take place tonight
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aubameyang in 2016: 'I promised my grandfather that one day I would play for Real Madrid'

Bár, ha szarba teszi őket a hozzáállásával, akkor még be is váltotta.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcelona president Joan Laporta on Aubameyang: “It seems that we will pull it off [Aubameyang deal]. Ousmane Dembélé? Various solutions have been proposed, the last one depends on whether the player accepts it, it is to go to an English club”, he told Mundo Deportivo”.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Brereton fifa 18ban nagy ászom volt, 60as szint körül kezdett, eljött angol negyedbe, mire feljutottam PLbe eladtam annyiért hogy megvettem Mbappet
Hasonló sikereket vele a katalánoknak!

Hasonló sikereket vele a katalánoknak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ben Breretont veszik meg elvileg. 
Ha Auba nem jön össze.

Ha Auba nem jön össze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jobb később, mint soha.davi10 írta: Elvileg az Arsenal kavart be, akik most találták ki, hogy nem szállnak bele a fizuba. Azt hiszem 150-et fizetne a Barca.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Elvileg az Arsenal kavart be, akik most találták ki, hogy nem szállnak bele a fizuba. Azt hiszem 150-et fizetne a Barca.M1Ö írta: Vaalhol itt lehet az igazság. Nem is értem mit gondoltak. A csávó egy pénzêhes hülyegyerek lett. Az Arsenalban is valami 350.000 fontot keres hetente. A Barcába se írt volna alá sokkal olcsóbban. De annyit minimum el vitt volna, mint Dembelé, akit leginkább a fizetése kiatt akarnak kidobni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Vaalhol itt lehet az igazság. Nem is értem mit gondoltak. A csávó egy pénzêhes hülyegyerek lett. Az Arsenalban is valami 350.000 fontot keres hetente. A Barcába se írt volna alá sokkal olcsóbban. De annyit minimum el vitt volna, mint Dembelé, akit leginkább a fizetése kiatt akarnak kidobni.Kerlon írta: én azt el tudom képzelni, hogy aubat elcsalták egy jó fizu ajánlattal, hogy majd élőben meggyőzik, hogy a fele is elég neki
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Sorrentino
Barcelona president Joan Laporta: “We’ve still options open. We’re working on it - and we will until the last minute”, he told @qiglesias.
Kíváncsi leszek mit találnak még ki.
Hátha megint lesz egy jolly joker LDJ-féle a végére.
Kíváncsi leszek mit találnak még ki.
Hátha megint lesz egy jolly joker LDJ-féle a végére.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jelenleg is kitudja mennyi irányba vannak tartozásaik, törlesztéseik. Bármennyi összeg érkezik nekik nyáron, az egy pillanatnyi mentőöv lesz. Hosszútávon egy olyan játékos, mint Haaland nem fog elmenni csak azért, mert neki jó fizetést adnak, egy olyan csapatba ahol körülötte másod vagy harmad vonalas arcok vannak.Donát írta:Az oké, de nyáron (elvileg) már lényegesen bővebb keretek között mozoghatnak. Aztán majd kiderül, hogy mennyire.wZoLee7 írta: és akkor ők nyilván esélyesek Haaland megszerzéséreegy kiégett Aubat nem tudtak megszerezni, akit már mindenki elpaterolna az Arsenalból
![]()
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elírták az sms-t nem tudnak évi 6 500 000-et fizetni, csak 500 000-et.

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az oké, de nyáron (elvileg) már lényegesen bővebb keretek között mozoghatnak. Aztán majd kiderül, hogy mennyire.wZoLee7 írta: és akkor ők nyilván esélyesek Haaland megszerzéséreegy kiégett Aubat nem tudtak megszerezni, akit már mindenki elpaterolna az Arsenalból

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és akkor ők nyilván esélyesek Haaland megszerzésére
egy kiégett Aubat nem tudtak megszerezni, akit már mindenki elpaterolna az Arsenalból

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
EXCLUSIVE: Barcelona / Arsenal talks for Pierre-Emerick Aubameyang loan have broken down over salary. 32yo returning to London from what’s said to have been a family trip to Spanish city. Unless #FCBarcelona find major money it’s off
@TheAthleticUK
#AFC
Szerintem nem fake ezek alapján
@TheAthleticUK
#AFC
Szerintem nem fake ezek alapján

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vagy nem derult ki elotte, hogy az a fizetes a boritekkal, szep kartyaval es ezsebet utalvannyal van meg, es a bonuszokkal ha a Barca megnyeri a Bl-t.Kerlon írta:én azt el tudom képzelni, hogy aubat elcsalták egy jó fizu ajánlattal, hogy majd élőben meggyőzik, hogy a fele is elég nekiSorrentino írta:
Ez tuti fake.
Ennyire nem lehetnek amatőrök, hogy ez csak ott derült ki.![]()
![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elképzelem ahogy a norvégot próbálják majd meggyőzni,hogy ne a világ legnagyobb és legjobb és legstabilabb klubjába igazoljon hanem a barszelonába menrt ott van csávi és ott játszott messi meg meszkenklub

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
én azt el tudom képzelni, hogy aubat elcsalták egy jó fizu ajánlattal, hogy majd élőben meggyőzik, hogy a fele is elég nekiSorrentino írta:Ez tuti fake.RaúlCF írta: most azt írják, hogy Auba deal off a fizun nem tudtak megegyezni és megy vissza londonba
Ennyire nem lehetnek amatőrök, hogy ez csak ott derült ki.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
David Ornstein:
EXCLUSIVE: Barcelona / Arsenal talks for Pierre-Emerick Aubameyang loan have broken down over salary. 32yo returning to London from what’s said to have been a family trip to Spanish city. Unless #FCBarcelona find major money it’s off
azt mondják csak családi kiruccanás miatt voltak ott
azt mondják csak családi kiruccanás miatt voltak ott

- Sorrentino
Ez tuti fake.RaúlCF írta: most azt írják, hogy Auba deal off a fizun nem tudtak megegyezni és megy vissza londonba
Ennyire nem lehetnek amatőrök, hogy ez csak ott derült ki.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
most azt írják, hogy Auba deal off a fizun nem tudtak megegyezni és megy vissza londonba