Jobb később, mint soha.davi10 írta: Elvileg az Arsenal kavart be, akik most találták ki, hogy nem szállnak bele a fizuba. Azt hiszem 150-et fizetne a Barca.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 31., hétfő 20:07
Jobb később, mint soha.davi10 írta: Elvileg az Arsenal kavart be, akik most találták ki, hogy nem szállnak bele a fizuba. Azt hiszem 150-et fizetne a Barca.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 31., hétfő 19:55
Elvileg az Arsenal kavart be, akik most találták ki, hogy nem szállnak bele a fizuba. Azt hiszem 150-et fizetne a Barca.M1Ö írta: Vaalhol itt lehet az igazság. Nem is értem mit gondoltak. A csávó egy pénzêhes hülyegyerek lett. Az Arsenalban is valami 350.000 fontot keres hetente. A Barcába se írt volna alá sokkal olcsóbban. De annyit minimum el vitt volna, mint Dembelé, akit leginkább a fizetése kiatt akarnak kidobni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 31., hétfő 19:48
Vaalhol itt lehet az igazság. Nem is értem mit gondoltak. A csávó egy pénzêhes hülyegyerek lett. Az Arsenalban is valami 350.000 fontot keres hetente. A Barcába se írt volna alá sokkal olcsóbban. De annyit minimum el vitt volna, mint Dembelé, akit leginkább a fizetése kiatt akarnak kidobni.Kerlon írta: én azt el tudom képzelni, hogy aubat elcsalták egy jó fizu ajánlattal, hogy majd élőben meggyőzik, hogy a fele is elég neki
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 31., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 31., hétfő 19:08
Jelenleg is kitudja mennyi irányba vannak tartozásaik, törlesztéseik. Bármennyi összeg érkezik nekik nyáron, az egy pillanatnyi mentőöv lesz. Hosszútávon egy olyan játékos, mint Haaland nem fog elmenni csak azért, mert neki jó fizetést adnak, egy olyan csapatba ahol körülötte másod vagy harmad vonalas arcok vannak.Donát írta:Az oké, de nyáron (elvileg) már lényegesen bővebb keretek között mozoghatnak. Aztán majd kiderül, hogy mennyire.wZoLee7 írta: és akkor ők nyilván esélyesek Haaland megszerzéséreegy kiégett Aubat nem tudtak megszerezni, akit már mindenki elpaterolna az Arsenalból
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. január 31., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. január 31., hétfő 18:31
Az oké, de nyáron (elvileg) már lényegesen bővebb keretek között mozoghatnak. Aztán majd kiderül, hogy mennyire.wZoLee7 írta: és akkor ők nyilván esélyesek Haaland megszerzéséreegy kiégett Aubat nem tudtak megszerezni, akit már mindenki elpaterolna az Arsenalból
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 31., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 17:35
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. január 31., hétfő 17:25
Vagy nem derult ki elotte, hogy az a fizetes a boritekkal, szep kartyaval es ezsebet utalvannyal van meg, es a bonuszokkal ha a Barca megnyeri a Bl-t.Kerlon írta:én azt el tudom képzelni, hogy aubat elcsalták egy jó fizu ajánlattal, hogy majd élőben meggyőzik, hogy a fele is elég nekiSorrentino írta:
Ez tuti fake.
Ennyire nem lehetnek amatőrök, hogy ez csak ott derült ki.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. január 31., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 31., hétfő 17:05
én azt el tudom képzelni, hogy aubat elcsalták egy jó fizu ajánlattal, hogy majd élőben meggyőzik, hogy a fele is elég nekiSorrentino írta:Ez tuti fake.RaúlCF írta: most azt írják, hogy Auba deal off a fizun nem tudtak megegyezni és megy vissza londonba
Ennyire nem lehetnek amatőrök, hogy ez csak ott derült ki.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 31., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 31., hétfő 17:01
Ez tuti fake.RaúlCF írta: most azt írják, hogy Auba deal off a fizun nem tudtak megegyezni és megy vissza londonba
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 31., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. január 31., hétfő 15:51
persze, hogy nem, mert a kp "kulcsa" mint a csuklósbusz úgy fordul, és az első gondolata labdaszerzésnél a hátrapassz a kapusnak, vagy kipassz Albának a szélre aki majd visszapasszolja a kapusnak.dzsi91 írta: .0 koncepció.Xavinak hiába veszik a futóbolondokat az ember ha akarna sem tudna egy egészségesen kontrázó csapatot összerakni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. január 31., hétfő 15:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 15:17
Ja, Aubának sem véletlen, hogy rajtuk kívül a Nassr az egyetlen kérője. Meg Adama a Wolves padjáról. Ferran so-so benne lehet valami, bár sokat nem láttam eddig benne. Szóval a BL hely talán meglesz, bár az is necces, a Napoli viszont sztem üti őket.zsuninnyo írta:Ezekkel a kikukazott C kategorias emberekkel? Ugyanott vannak, sot meg rosszabb, mert ezt a nem kicsit mergezo kozeget senki sem veszi figyelembe, amikor odaigazol, mennyire ranyomja az ember "munkajara" a belyeget.Sorrentino írta: Így, azért sima lesz nekik a BL hely elérése és a El-ben is esélyesek lettek.
Ugyanakkor még cikibb is ha nem jön össze nekik.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. január 31., hétfő 14:47
Ezekkel a kikukazott C kategorias emberekkel? Ugyanott vannak, sot meg rosszabb, mert ezt a nem kicsit mergezo kozeget senki sem veszi figyelembe, amikor odaigazol, mennyire ranyomja az ember "munkajara" a belyeget.Sorrentino írta: Így, azért sima lesz nekik a BL hely elérése és a El-ben is esélyesek lettek.
Ugyanakkor még cikibb is ha nem jön össze nekik.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 31., hétfő 13:54
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem