állítás, tagadás, nincs itt semmi látnivalóRealista24 írta: Real Madrid want to repeat the Alaba free transfer with the signing of Tolisso. @diarioas
Real Madrid is not interested in Tolisso. @jfelixdiaz

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 31., hétfő 19:31
állítás, tagadás, nincs itt semmi látnivalóRealista24 írta: Real Madrid want to repeat the Alaba free transfer with the signing of Tolisso. @diarioas
Real Madrid is not interested in Tolisso. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 31., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 31., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 16:37
Továbbra is azt tudom mondani, hogy a Sport Bild az egyik leghitelesebb forrás fociügyekben. Attól hogy te inkább hiszel R24 kebabosának, hát szived jogaHalfkey írta: Mert a többiről szerintem egyértelműen az a véleményem hogy az elhisszük mert el akarjuk hinni stádiumban vagyunk.![]()
Én is úgy gondolom hogy Mbappé jönni fog, és az egész világ sejti hogy van megállapodás. Ebben a kontextusban az hogy a Bild lehozza nekem nem jelent sokkal többet, mint hogy Realistára rácsörgött a Kebabos. Az meg pláne milyen érv hogy más is lehozza, a Bildre hivatkozvaEttől még az eredeti forrás nem lett hitelesebb
![]()
De természetesen rád hagyom azt a kérdést hogy a személyes életedben melyik médiának hiszel.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 31., hétfő 16:25
Bild talán a legmegbízhatóbb lap fociügyekben. Általában a tutikat írjak csak meg. Legalábbis, amit a Realt illeti.Halfkey írta: Mert a többiről szerintem egyértelműen az a véleményem hogy az elhisszük mert el akarjuk hinni stádiumban vagyunk.![]()
Én is úgy gondolom hogy Mbappé jönni fog, és az egész világ sejti hogy van megállapodás. Ebben a kontextusban az hogy a Bild lehozza nekem nem jelent sokkal többet, mint hogy Realistára rácsörgött a Kebabos. Az meg pláne milyen érv hogy más is lehozza, a Bildre hivatkozvaEttől még az eredeti forrás nem lett hitelesebb
![]()
De természetesen rád hagyom azt a kérdést hogy a személyes életedben melyik médiának hiszel.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. január 31., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 16:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 15:43
Fontos részletre reagáltál.Halfkey írta:A Bild egy tabloid, aminek a magyar fordítása az, hogy bulvárlap. Ez nem azt jelenti hogy megbízható vagy nem megbízható.A Bild Sport meg minden csak nem bulvárlap.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 15:25
A Bild egy tabloid, aminek a magyar fordítása az, hogy bulvárlap. Ez nem azt jelenti hogy megbízható vagy nem megbízható.A Bild Sport meg minden csak nem bulvárlap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 15:01
A Bild egyébként az ilyeneket elég jól meg szokta írni.Halfkey írta: Halkan kérdezem, hogy amúgy milyen hiteles forrásai lehetnek egy német bulvárlapnak, hogy csak ők tudják ezt meg?![]()
A francia klub/játékosnál, az arab tulajoknál, vagy a spanyol vevőknél vannak exkluzív forrásaik?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 15:00
A Marca és az egyik leghitelesebb spanyol forrás (RMadridistaReal) is lehozta többek között. Plusz senki nem cáfolta még, sztem ez a legbeszédesebbHalfkey írta: Halkan kérdezem, hogy amúgy milyen hiteles forrásai lehetnek egy német bulvárlapnak, hogy csak ők tudják ezt meg?![]()
A francia klub/játékosnál, az arab tulajoknál, vagy a spanyol vevőknél vannak exkluzív forrásaik?![]()
Addig jóRemy írta:Nem tudom, de nekem a twitteren semmi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 31., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 14:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. január 31., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 31., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 14:04
Én úgy nézem, hogy egy petákot nem kap a sejk, ami egy külön győzelem és öröm.Faust írta:Tudom en azt, de attol meg teljesen nevetseges. De hat ez van, ilyen a vilag.Realista24 írta:
Semmivel nem rosszabb, mint a tavalyi 180 milliós vételár + 30-35 milliós fizetés...sőt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 31., hétfő 13:43
Tudom en azt, de attol meg teljesen nevetseges. De hat ez van, ilyen a vilag.Realista24 írta:Semmivel nem rosszabb, mint a tavalyi 180 milliós vételár + 30-35 milliós fizetés...sőt.Faust írta:
Atyaisten…
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem