Nem lehet rá CSOKot és minősített fogyasztóbarát lakáshitelt felvenni, az értékbecslő lelövi.___Samy___ írta:Ha egybe van epitve a hazzal, akkor miert kellett kulon feltuntetni?Halfkey írta: Volt itt szó garázsvásárlásról mint befektetés.
Hát, én családi házat vettem, de a garázs külön kellett hogy feltüntetve legyen a hitel miatt. Most kaptam a NAV-tól szerelmes levelet, a garázs értékének 4%-át adózhatom be a picsába.
Hát, ilyen illetékköltséggel ezt még kevésbé ajánlom mint eddig.
OFF
Re: OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy külön tudd adóztatni.___Samy___ írta:
Ha egybe van epitve a hazzal, akkor miert kellett kulon feltuntetni?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Ha egybe van epitve a hazzal, akkor miert kellett kulon feltuntetni?Halfkey írta: Volt itt szó garázsvásárlásról mint befektetés.
Hát, én családi házat vettem, de a garázs külön kellett hogy feltüntetve legyen a hitel miatt. Most kaptam a NAV-tól szerelmes levelet, a garázs értékének 4%-át adózhatom be a picsába.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nekem is egybe van építve, gyakorlatilag egy plusz szoba garázsajtóval - csak nekem 6 milliónak kellett a 4%-át fizetnem
Figyelj: ingatlan eladás 60 millióért, utána ingatlan vétel 55 millióért készpénzzel, elvileg csere pótlással illetékmentes. Jön a levél a NAV-tól, hogy kijönnek megnézni a házat, oké sima. Garázs hozzáépítve(!) a házhoz, elméletben és gyakorlatban is a tartozéka. Aztán jön a következő levél, hogy a házat 53 millióra becsülték, a garázst meg 2 millióra. Mivel csak egy ingatlant tehetsz be az eladott ingatlan mögé, így - két vásárolt ingatlan révén - a garázs után bekérik a 4% illetéketHalfkey írta: Volt itt szó garázsvásárlásról mint befektetés.
Aztán örülsz, hogy nem fordítva csinálták
Undorító az egész. Most nyertem meg a harcot a bürokráciával hogy bekelentkezhettem egyáltalán a címre, jöhet a huzavona a postával hogy méltóztassanak kihozni a leveleket. De a helyi adót azt azért szintén gyorsan kérték.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Reméljük, hogy pottyantós budi nem volt a telken, mert a végén még kapsz arra is valami külön fürdőszoba díjat.Halfkey írta: Volt itt szó garázsvásárlásról mint befektetés.
Gyönyörűek ezek a dolgok amúgy.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Volt itt szó garázsvásárlásról mint befektetés.
Ez azért állapotfüggő is, gerendák, tetőcserép lehet akár érték is.
De pl tereprendezés baromi drága tud lenni önmagában, ház nélkül is, attól függően milyen a telek.
De pl tereprendezés baromi drága tud lenni önmagában, ház nélkül is, attól függően milyen a telek.
- Muszi05
Nem beleokoskodni szeretnék de inkább nézz utána, nehogy csalódás legyen az ár és újra kelljen tervezni a büdzsét...rashidm írta: Azt vagom, kb 2 Milla meg hozza johet a rossz ház árához.
a régi ház bontása + sitt elszálítás + építési törmelék (veszélyeshulladéknak minősül) lerakás/megsemmisítés + tereprendezés egy kisebb ingatlannál is simán beleszadhat 2 millától többe is!
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azt vagom, kb 2 Milla meg hozza johet a rossz ház árához.csababarca írta:Ha úgyis nulláznátok a régit, akkor tök mindegy.rashidm írta: Kivancsisagbol érdeklődöm madridom népénél: Aki a közeljövőben hazat építene, az egy üres telken epitkezne vagy egy bontando/régi rossz hazat nullazna le és arra húzna fel a hazat?
Amelyik telek jobb helyen van, és/vagy olcsóbb:D
De azt kalkuláld az árba, hogy egy házat lebontatni, elszállítatni nem két forint.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jah, a remy jinxeknel szeptembertol majusig van a bikapiac.
hosszu kutatomunka lenne, de egyszer ossze kellene szedni, hanyszor kiabalta el vagy forditotta meg a meccseken pusztan egy hozzaszolas erejevel.
hosszu kutatomunka lenne, de egyszer ossze kellene szedni, hanyszor kiabalta el vagy forditotta meg a meccseken pusztan egy hozzaszolas erejevel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Crypto és Nft már a múltégaborz1 írta: Remynek a hozzászólásaira fel lehetne valahogy iratkozni?
Látok benne potenciált, hogy megszedjem magam a jinxével.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha úgyis nulláznátok a régit, akkor tök mindegy.rashidm írta: Kivancsisagbol érdeklődöm madridom népénél: Aki a közeljövőben hazat építene, az egy üres telken epitkezne vagy egy bontando/régi rossz hazat nullazna le és arra húzna fel a hazat?
Amelyik telek jobb helyen van, és/vagy olcsóbb:D
De azt kalkuláld az árba, hogy egy házat lebontatni, elszállítatni nem két forint.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kivancsisagbol érdeklődöm madridom népénél: Aki a közeljövőben hazat építene, az egy üres telken epitkezne vagy egy bontando/régi rossz hazat nullazna le és arra húzna fel a hazat?
Na most vagy én vagyok hülye, vagy a tükör görbe. Az, hogy a Model S-eknek kijavították a felfüggesztés gyenge elemét az egy megtörtént tény. Egy múltbeli esemény. Nem ígéret meg Twitter poszt.atesz írta: Úgy hogy ki tudja ebből is mennyi lesz igaz valójában, és mennyire csak egy hangzatos bejelentés, twitter poszt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Úgy hogy ki tudja ebből is mennyi lesz igaz valójában, és mennyire csak egy hangzatos bejelentés, twitter poszt.
Ez mind szép és jó és igaz, de hogy jön ahhoz, hogy kijavítottak egy ismert hibát és kicseréltek egy köztudottan gyenge elemet?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!