megállt a szíve, ne vicceljünk már. szimplán idiota.Süti írta: Gondolom körbejárták a kérdéskört orvosokkal, nem hiszem hogy ha nagy kockázat lenne benne, akkor folytatná. Én szurkolok neki.
milliárdos is, nem is értem asszonya hogy engedi.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 31., hétfő 12:18
megállt a szíve, ne vicceljünk már. szimplán idiota.Süti írta: Gondolom körbejárták a kérdéskört orvosokkal, nem hiszem hogy ha nagy kockázat lenne benne, akkor folytatná. Én szurkolok neki.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. január 31., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 31., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 31., hétfő 9:49
Pedig egyertelmu a valasz. Nem.Remy írta: Eriksen Brentford. Hát nem tudom... Megér e ennyit ez az egész, mikor családja van.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. január 31., hétfő 9:20
Kokorin is ült egy évet 2018ban, aztán bmeg mindig nyomjahalamadrid írta: Mendy faroklengetésével mi a helyzet? Ha kap akkor mennyit?
Nem is emlékszem, hogy az utóbbi időben aktív topligás fotballista börtönbe ment volna. Valaki tudna egy példát mondani?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 31., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 30., vasárnap 18:55
Tényleg, Johnson. Őt a Fifaból is kiszedték annak idején.RaúlCF írta:cityben Mendy van óvadékkal szabadon. evertonban Sigurdsson is óvadékkal van szabadon. 2015ben Adam Johnson volt börtönben pedofilia miatt. igy hirtelen.halamadrid írta: Mendy faroklengetésével mi a helyzet? Ha kap akkor mennyit?
Nem is emlékszem, hogy az utóbbi időben aktív topligás fotballista börtönbe ment volna. Valaki tudna egy példát mondani?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 30., vasárnap 18:46
cityben Mendy van óvadékkal szabadon. evertonban Sigurdsson is óvadékkal van szabadon. 2015ben Adam Johnson volt börtönben pedofilia miatt. igy hirtelen.halamadrid írta: Mendy faroklengetésével mi a helyzet? Ha kap akkor mennyit?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. január 30., vasárnap 18:36
Nagyon durva. En konkretan total le vagyok sokkolva ha erre a temara gondolok, foleg miota meghallgattam azt a hangfelvetelt is. Nagyon para a kepekkel egyutt.Realista24 írta: “Mason Greenwood will not return to training or play matches until further notice”.
GMP have confirmed that Mason Greenwood has been arrested.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 30., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 30., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 30., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. január 30., vasárnap 18:17
Kb 5-tel alattaRealista24 írta: Beekre Evertont írnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 30., vasárnap 18:14
Beekre Evertont írnak.Anthony írta:50 millió volt a Liverpool új csatára, egész gólerős volt a Portoban, 18 meccsen 14 gól.Ladislao Suarez írta: Luis Diaz Porto --> Liverpool. Hamarosan hivatalos lesz.
Kulusevski Juventus --> Spurs. Ez is már csak órák kérdése.
Van de Beek nem semmi, hogyhogy nem vitte el a Newcastle?
Greenwoodot felfüggesztette a Manchester United.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 30., vasárnap 17:35
VdB -> lehet a várostól nem akart messze menni?Anthony írta: *Van de Beek nem semmi, hogyhogy nem vitte el a Newcastle?
Greenwoodot felfüggesztette a Manchester United.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 30., vasárnap 17:03
50 millió volt a Liverpool új csatára, egész gólerős volt a Portoban, 18 meccsen 14 gól.Ladislao Suarez írta: Luis Diaz Porto --> Liverpool. Hamarosan hivatalos lesz.
Kulusevski Juventus --> Spurs. Ez is már csak órák kérdése.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 30., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. január 30., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 30., vasárnap 11:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 30., vasárnap 10:18
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem