HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 25., kedd 15:55
Nem tudom annak szánták-e, de most fejeztem be az utolsó 20 percet a München - edge of war-ból és engem annyira lehúzott, hogy hihetetlen.
Lehet, pont rosszkor néztem egy ilyen témájú filmet az ukrán helyzet miatt, egyrészt azért. Másrészt szerintem rossz a film, mert kb. semmi nem történik, de igazából az esemény amit feldolgoz is pont az, hogy a nagyhatalmak ülnek, néznek és nem történik SEMMI. És nekem most ez a 2 dolog annyira egybevág (akkor "beáldozták" a Sudetenlandot, hogy a kisbajszos hátha lenyugszik/időt nyernek vs. a mostani nagy szavak, hogy ha Putin bármit is tesz, irgum-burgum lesz, de igazából ez is semmi, csak néhány telefonhívás).
Meg olyan kis bugyuta az egész, a lófejű angol srác családi problémái a storyn semmit nem lendítenek/semmi színt nem adnak neki, meg hogy csak így-úgy befutkosnak mindenféle konferenciákra-parlamentekbe (persze tudom, h 1938-ban nem álltak nagy SecuRicsik a kapuknál, de nekem irtó komikus), kicsit komolytalanná teszi néha a történéseket.
Meg Chamberlain mosdatás szagú az egész, hogy időt nyert és milyen okos..
Látta/belenézett más is? Lehet, ha még a hétvégi dolgok előtt nézem meg, más az élmény és egy tízes skálán 3-ra izgalmas, történelmi dráma, de így kicsit uncsi, ellenben a jelenlegi helyzetben engem nagyon le is vitt lelkileg.
Viszont a díszletek/ruhák faszák, bár a Berlin-München gyorsról lehet lehetett volna olyan képeket csinálni, hogy ne látszódjon a modern vasúti pálya, de ettől eltekintve ez a rész OK..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid