Haalandot nem a padra igazoljuk.Csabi írta: csak hazarddal nehogy bratyizzon.

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 30., vasárnap 11:32
Haalandot nem a padra igazoljuk.Csabi írta: csak hazarddal nehogy bratyizzon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 30., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. január 30., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 30., vasárnap 10:50
Pintus majd kezelesbe veszi, nem lesz itt gondPad'em írta: Haaland continues to approach Real Madrid, but his physique is unstable. He has just been injured again, making it 11 mishaps in 2 and half years. He has missed 25 games within that period due to his setbacks. In that same time, Benzema has missed 11. @Forjanes_AS
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 30., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. január 29., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 29., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 29., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. január 29., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 29., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 29., szombat 13:48
Inkabb az a baj, hogy hosszan veszi le/elpattan tole mindig, amivel csak megy az ido. Mint Ozil vagyatesz írta:Szeritem ez sokaknál a brutál görbe Ó lábai miatt van. Olyan furcsán, nagyon kifordítva veszi le belsővel a labdákat általában, ezért ügyetlenezik.Realista24 írta:
Meg ez a, nem tud labdát levenni. Jah, tízből kétszer lehet hibázik, de ki a tököm nem? A másik nyolc esetben meg ragad hozzá a labda.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. január 29., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. január 29., szombat 12:57
Szeritem ez sokaknál a brutál görbe Ó lábai miatt van. Olyan furcsán, nagyon kifordítva veszi le belsővel a labdákat általában, ezért ügyetlenezik.Realista24 írta:
Meg ez a, nem tud labdát levenni. Jah, tízből kétszer lehet hibázik, de ki a tököm nem? A másik nyolc esetben meg ragad hozzá a labda.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 29., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 29., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 29., szombat 12:18
Nulla...persze.kiserik írta:Mendynél mindenki kiemeli, hogy védekezésben top1. A baj, hogy támadásban nulla. Hogy ez mennyire illik egy Real Madridba, azt mindenki döntse el. Míg jobb oldalon a védekezés lyukas, addig bal oldalon a támadás.Realista24 írta: Kőkemény, hogy Mendy milyen fikázást kap hétről hétre. Ha nem itt játszana, hanem a Chelseban vagy Cityben lenne beton annyira, mint itt, akkor mindenki hozni akarná![]()
Meg ez a, nem tud labdát levenni. Jah, tízből kétszer lehet hibázik, de ki a tököm nem? A másik nyolc esetben meg ragad hozzá a labda. Fizikálisan legyőzhetetlen, sztem nagyon nagyon kevesen tudják egy az egyben megverni, de akár csak lefutni is.
De mivel a miénk, így nem elég jó.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 29., szombat 12:16
Mendynél mindenki kiemeli, hogy védekezésben top1. A baj, hogy támadásban nulla. Hogy ez mennyire illik egy Real Madridba, azt mindenki döntse el. Míg jobb oldalon a védekezés lyukas, addig bal oldalon a támadás.Realista24 írta: Kőkemény, hogy Mendy milyen fikázást kap hétről hétre. Ha nem itt játszana, hanem a Chelseban vagy Cityben lenne beton annyira, mint itt, akkor mindenki hozni akarná![]()
Meg ez a, nem tud labdát levenni. Jah, tízből kétszer lehet hibázik, de ki a tököm nem? A másik nyolc esetben meg ragad hozzá a labda. Fizikálisan legyőzhetetlen, sztem nagyon nagyon kevesen tudják egy az egyben megverni, de akár csak lefutni is.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 29., szombat 11:48
Az a legjobb.. Hát néha olyan cseleket dob be, hogy vonyítani lehet rajta.. A rossz nem olyan mint Mendy.. Pláne a szintettlépett Vinivel, bőven jó az a balos oldal így..Realista24 írta: Kőkemény, hogy Mendy milyen fikázást kap hétről hétre. Ha nem itt játszana, hanem a Chelseban vagy Cityben lenne beton annyira, mint itt, akkor mindenki hozni akarná![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 29., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 29., szombat 11:35
Ramos? Ramos a focihoz nagyon is okos volt. A világ legjobb irányító hátvédje volt vagy 1 évtizedig. Ő olvasta a játékot és mindig tudta hol kell legyen. A passzairól nem is beszélve.wZoLee7 írta:Ramos is milyen okos jatekos volt
Nem volt feladata, de középen meg folyamatosan kellene neki. Igaz, hogy nem sűrűn kellett neki, de ennyiből is le lehet szűrni, hogy középen nem menne neki.wZoLee7 írta: sosem volt feladata fejelgetni nem tudjuk mennyire megy neki.
Ez most nekem? Mert akármilyen furán hangzik, de inkább dícséretnek szátnam, hogy hülyeség lenne középső védőt faragni belőle, mikor ő tipikusan szélső védő és ott a legjobb. Engem annyira nem zavar, hohy előre fele nem top 3 mondjuk, amíg ilyen Vini van előtte meg mondjuk majd lesz elöl plusz egy M'Bappé is és nem leszünk ennyire egyoldalasak.Realista24 írta:Kőkemény, hogy Mendy milyen fikázást kap hétről hétre.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem