Abszolút egyetértek. Pár év múlva egy Csuameni, Camavinga, Valverde, Vini, Haaland, Mbappé sor szerintem el lenne a pályán kifejezett ész nélkül isflori írta:100 milliót már nyilván nem ér. 60ért elhoznám, mert tényleg tehetséges gyerek.Pad'em írta: A sokadik 40 milliós brazil csodacsatár helyett is inkább vmi szélsőhátvédet scoutolhatnák arrafele
Amúgy olvastam már 100 milliót is Csuameni kapcsán. Borzasztó a neve btw.
Sokan írják itt a Modric-Kroos utódokat, szerintem nem ebben kell gondolkozni. Ilyen játékosokat évekig nem fogunk találni, nincs is most a piacon ilyen kaliber. Más rendszerben kell gondolkozni, nem adott játékost 1 az 1-ben pótolni. Ebben a hibában van a barca is, mindenáron Xavi meg Iniesta szerepeket osztanak emberekre. Ha lesz ilyen boxtobox szervező, okos játékos, akkor le kell csapni rá, de remélem Perezék nem esnek ebbe az utódlás hibába. Egy ilyen dinamikus középpályával le lehet uralni a világot, egyszerűen más rendszert kell alkalmazni, nem várhatunk arra, hogy majd Modric valami zseniális megoldással megmenti a seggünket. Plusz ne felejtsük, a Liverpool egy Wijnaldum-Milner-Henderson kpval nyert blt.![]()

Egyedül egy jobbhátvéd kéne sűrgősen a kirakósba de az nagyon.