-pénteken mindenki hazament a suliból
-majd délután jött az e-mail, hogy csak akkor lesz szabályos a sztrájkjuk, ha írásban előre bejelentik, ha nem, az "következményekkel járhat"
-erre egész hétvégén ment a sakkparty a tanárok és a vezetőség között, hogy akkor hogy legyen: Mondják meg pontosan akkor, hogy lehet szabályos a sztrájk? kérdezték a tanárok. Várunk, föntről mit mondanak! Jött a válasz.
(Aztán miután jó 2 hónapja folyamat 6-8 órákat helyettesítenek ingyen (mondjuk ezen megint felröhögtem: hogy egyébként papíron nem helyettesíthetnek többet, mint egy limit, mert akkor ki kéne fizetni), úgy döntöttek a tanárok saját hatáskörben, hogy nem mennek be a terembe, hisze "ennél rosszabb már úgy se lehet

Aztán 7:55kor a suli vezetősége előadta a nagy műsort, hogy ők csak föntre vártak állásfoglalásért, meg leb*szta a tanári kart, hogy nem szabályos:
-hogy a tanárok döntötték el a hétvégén,
-hogy a tanáriban ülnek.
Mire szószerint kiröhögték őket, hisz gyakorlatilag egyik tanár se fél (gyakorlatilag nincs tanár, szóval kirakni úgyse fogják őket), meg a "súlyos következményeket" is pofán röhögték, hisz elvenni mit tudnak?!

Szóval elücsörögtek 2 órát, aztán folytatták a nagyszünet után..
Én am. a tanárokkal vagyok, unokatesómtól függetlenül..