A sztrajk lenyege, hogy ott vagy a munkahelyen, de nem vagy hajlando dolgozni. Ha munka helyett 2 oraval tovabb alszol, vagy beulsz egy kavezoba, legyel akar tanar, akar diak, az egyszeru logas. Persze nyilvan az latvanyosabb, ha a vonat 2 allomas kozott megall es nem mozdul se elore, se hatra.tibi18 írta:Azt lehetetlen megoldani. De annak se lett volna értelme, ha mennek a diákok és ülnek a teremben. Pont az a lényeg szerintem, hogy azt beszüntetik teljesen, amit nyújtanak.'shutterisland írta: meg ez gondolom ugy mukodne, ha nem csak a fel tanari kar menne bele.
igy meg lehet valamennyit felmegoldasokkal meg helyettesitesekkel csillapitani a kaoszon, de ha mindneki osszefogna, nagyobb ereje lenne.

Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt lehetetlen megoldani. De annak se lett volna értelme, ha mennek a diákok és ülnek a teremben. Pont az a lényeg szerintem, hogy azt beszüntetik teljesen, amit nyújtanak.'shutterisland írta: meg ez gondolom ugy mukodne, ha nem csak a fel tanari kar menne bele.
igy meg lehet valamennyit felmegoldasokkal meg helyettesitesekkel csillapitani a kaoszon, de ha mindneki osszefogna, nagyobb ereje lenne.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg ez gondolom ugy mukodne, ha nem csak a fel tanari kar menne bele.
- h3x0r
Nekem csak az a fura, hogy ne menjenek be a gyerekek, csak 10-re. Ugy emlekszem, sulis koromban a sztajk mindig ugy nezett ki, hogy ott voltunk az oran, a tanar is bejott, viszont nem tanitott.csababarca írta:30an iratkoztunk fel múlt héten a sztrájkra, most 18an maradtunk (3-an betegek, többiek beijedtek az emmi fenyegetőző közleményétől). 45 fős a tantestület egyébként.Caraway írta: Na Csabi, nálatok hogy alakul a tanarsztrajk?
Környéken tudok iskoláról, ahol az intézményvezető kiírta a szülőknek, hogy csak 10-re menjenek a gyerekek , mert sztrájk lesz addig.
Tudjuk, hogy nem lesz változás, de legalább személy szerint tükörbe tudok nézni, hogy ennyit megtettem.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
30an iratkoztunk fel múlt héten a sztrájkra, most 18an maradtunk (3-an betegek, többiek beijedtek az emmi fenyegetőző közleményétől). 45 fős a tantestület egyébként.Caraway írta: Na Csabi, nálatok hogy alakul a tanarsztrajk?
Környéken tudok iskoláról, ahol az intézményvezető kiírta a szülőknek, hogy csak 10-re menjenek a gyerekek , mert sztrájk lesz addig.
Tudjuk, hogy nem lesz változás, de legalább személy szerint tükörbe tudok nézni, hogy ennyit megtettem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na Csabi, nálatok hogy alakul a tanarsztrajk?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
h3x0r írta:Az orosz kulugyminiszter mondta nehany hete, hogy nem tetszik nekik a nato folyamatos terjeszkedese, ezert Romania meg Bulgaria lepjen ki a natobol, meg ugy mindenki, aki 97 ota csatlakozott.csababarca írta: Majd Putin eldönti, hogy neki a Tiszántúlra is történelmi joga van vagy Erdélyre, akkor az is jogos igény lesz majd. Most oroszbarátok vagyunk ezt kell nyomatni, de magyarként abszolút rémisztő nézni, hogy mi megy.
De az Ukrajnában élő magyarok se számítanak ilyenkor, majd április 3-án, meg utána 4 év múlva.![]()

Mindjárt kitalálják, hogy mivel a bécsi kongresszus körül még nem volt nato, inkább vegyük a status quo-t 1815 körül, az gondolom megfelel nekik.. és vp lesz a cár..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
És tényleg...bár most ugye mi az egyik legerősebb, leglegleg európai állam vagyunk.Sorrentino írta:Mintha ezt a "filmet" láttuk volna már korábban, csak más főszereplőkkel és tudjuk milyen véggel...sámat írta:
Szerintem Putyin beígérte Kárpátalját Vityának, ezért megy a bratyizás.
- h3x0r
Az orosz kulugyminiszter mondta nehany hete, hogy nem tetszik nekik a nato folyamatos terjeszkedese, ezert Romania meg Bulgaria lepjen ki a natobol, meg ugy mindenki, aki 97 ota csatlakozott.csababarca írta: Majd Putin eldönti, hogy neki a Tiszántúlra is történelmi joga van vagy Erdélyre, akkor az is jogos igény lesz majd. Most oroszbarátok vagyunk ezt kell nyomatni, de magyarként abszolút rémisztő nézni, hogy mi megy.
De az Ukrajnában élő magyarok se számítanak ilyenkor, majd április 3-án, meg utána 4 év múlva.

- Sorrentino
Mintha ezt a "filmet" láttuk volna már korábban, csak más főszereplőkkel és tudjuk milyen véggel...sámat írta:Szerintem Putyin beígérte Kárpátalját Vityának, ezért megy a bratyizás.csababarca írta:
Majd Putin eldönti, hogy neki a Tiszántúlra is történelmi joga van vagy Erdélyre, akkor az is jogos igény lesz majd. Most oroszbarátok vagyunk ezt kell nyomatni, de magyarként abszolút rémisztő nézni, hogy mi megy.
De az Ukrajnában élő magyarok se számítanak ilyenkor, majd április 3-án, meg utána 4 év múlva.
Szerintem Putyin beígérte Kárpátalját Vityának, ezért megy a bratyizás.csababarca írta:
Majd Putin eldönti, hogy neki a Tiszántúlra is történelmi joga van vagy Erdélyre, akkor az is jogos igény lesz majd. Most oroszbarátok vagyunk ezt kell nyomatni, de magyarként abszolút rémisztő nézni, hogy mi megy.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az lehet, hogy foldrajzilag Europa, viszont amig volt egy kulturalis forradalom Europa nyugati felen a 60-as evek ota, addig az oroszok megragadtak az 50-es evekben. Meg lehet nezni, hogy milyen mentalis szinten vannak a kadarizmust visszasiro magyarok…. pedig az egy sokkal humanusabb berendezkedes volt, mint a mai Oroszorszag.füst írta:Gecc Az Urálig tart Európa, az orosz kultúra nem hogy közel áll az európai kultúrához, hanem konkrétan annak a része.Amúgy sem az volt a kérdés, hogy melyik kultúra magasabb rendű, hanem hogy melyik áll közelebb az európaihoz. Ennek megítélése mondjuk szubjektív szerintem.
A magaskulturat nem is ertem minek idekeverni, nem az irodalmarok buzditanak most haborura.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én ezt a helyzetet továbbra is leegyszerűsítve látom. Mindkét oldal szar magyar szempontból, de ha választani kell (már pedig ebbe vagyunk kényszerítve), akkor nincs olyan lehetőség, hogy bármikor is az oroszokat, Oroszországot válasszam.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- csababarca
De miért velem vitatkozol?füst írta:Gecc Az Urálig tart Európa, az orosz kultúra nem hogy közel áll az európai kultúrához, hanem konkrétan annak a része.Amúgy sem az volt a kérdés, hogy melyik kultúra magasabb rendű, hanem hogy melyik áll közelebb az európaihoz. Ennek megítélése mondjuk szubjektív szerintem.
Én ebben nem foglaltam állást, ha jól emlékszem, én a magasabb rendűséget kérdőjeleztem meg egyedül.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Gecc Az Urálig tart Európa, az orosz kultúra nem hogy közel áll az európai kultúrához, hanem konkrétan annak a része.Amúgy sem az volt a kérdés, hogy melyik kultúra magasabb rendű, hanem hogy melyik áll közelebb az európaihoz. Ennek megítélése mondjuk szubjektív szerintem.
- csababarca
De ha objektív, akkor mutass egy kimutatást erről.Swineherd írta:Az orosz kultúra európaibb, a magyar gondolkodásmódhoz sokkal közelebb áll, és igen, magasabb rendű, van ilyen, nem kell ráhúzni erre a kijelentésre a nácik beteg dolgait, mert az nagyon szokott menni a felvilágosult oldalon.csababarca írta: Legyen igazad, de nem ez volt az alapvető kérdés, hogy melyik kultúra a magasabb rendű.
Erre az odavetett okosságra gondolok:volt már ilyen amikor kultúrákat, nemzeteket magasabb rendűnek tituláltunk, annak is jó vége lett
Ki dönti ezt el, vagy döntötte el melyik kultúra a magasabb rendű? van erre egy rangsor?
Mert ez nekem inkább véleménynek hangzik, semmint objektív igazságnak.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Az orosz kultúra európaibb, a magyar gondolkodásmódhoz sokkal közelebb áll, és igen, magasabb rendű, van ilyen, nem kell ráhúzni erre a kijelentésre a nácik beteg dolgait, mert az nagyon szokott menni a felvilágosult oldalon.csababarca írta: Legyen igazad, de nem ez volt az alapvető kérdés, hogy melyik kultúra a magasabb rendű.
Erre az odavetett okosságra gondolok:
.volt már ilyen amikor kultúrákat, nemzeteket magasabb rendűnek tituláltunk, annak is jó vége lett
.
.
Stephen King is?géza írta:Hemingway, Fitzgerald, Mark Twain, Steinbeck, Faulkner, Salinger, Edgar Allan Poe, Stephen King, Vonnegut, Bernstein, John Williams, musicalek, szindarabok, stb.

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Hemingway, Fitzgerald, Mark Twain, Steinbeck, Faulkner, Salinger, Edgar Allan Poe, Stephen King, Vonnegut, Bernstein, John Williams, musicalek, szindarabok, stb.
- csababarca
Jah értem.Swineherd írta:
Nem, ez objektíven megítélhető.
Tolsztoj, Dosztojevszkij, Szolzsenyicin, Bulgakov, Rubljov, Siskin, Csehov, Puskin, Tarkovszkij, Csajkovszkij, Korszakov, Rahmanyinov, a balett, az orosz néplélek stb.
Gondolom velük szembe amerikai oldalról a Kanye, Britney, Ariana Grande vonalat lehet a kultúrához csatolni.
Legyen igazad, de nem ez volt az alapvető kérdés, hogy melyik kultúra a magasabb rendű.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem mellékes h NATO tagok vagyunk, így a három szuperhatalom, legyenek ők bárkik is, nem nézhetik ölbe tett kézzel ha orosz csapatok hatolnának be magyar területre, szemben ha ugyanez Ukrajnával esik megcsababarca írta:Majd Putin eldönti, hogy neki a Tiszántúlra is történelmi joga van vagy Erdélyre, akkor az is jogos igény lesz majd. Most oroszbarátok vagyunk ezt kell nyomatni, de magyarként abszolút rémisztő nézni, hogy mi megy.Pipita írta:
Semmivel sem jobbak az oroszok ukránok ellen intézett támadásai, mint amit az amcsik művelnek a közel-keleten. Csak az egyik itt van párszáz kilométerre.
Jah és amikor elítéljük az oroszokat, akkor nem mentjük fel az USA-t. Ez nem olyan kérdés, hogy csak egyik lehet rossz. Szememben az összes nagyhatalom nem kívánatos, még ha előbb telepednék le az USA-ban mint az oroszoknál.
Legnagyobb probléma, hogy a 3 szuperhatalom pont leszarja, hogy mi van egy Ukrajna szintű állammal, de leszarnának minket is. És ebbe mondjuk én bele sem akarok gondolni, hogy mondjuk ott az oroszok megjelenjenek mint szomszédok egyszer. Mindent el kell kerülni, hogy közös határunk legyen az oroszokkal.
Ez jól hangzik, volt már ilyen amikor kultúrákat, nemzeteket magasabb rendűnek tituláltunk, annak is jó vége lett:DSwineherd írta:
Ami meg az orosz kultúrát illeti, az annyival magasabb rendű, mint az amerikai, hogy arra szavak nincsenek.
De arra sem vennék mérget, hogy kommunistából több van az oroszoknál, mint az egybesült világcsendőröknél.
A múltat pont náluk akarják éppen végképp eltörölni.
Amúgy sem az volt a kérdés, hogy melyik kultúra magasabb rendű, hanem hogy melyik áll közelebb az európaihoz. Ennek megítélése mondjuk szubjektív szerintem.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker