Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Nem rajta múlott. Ő hozzátette az egyéni szintet.
Arról nem tehet, hogy két kókler szar edzővel kellett együtt dolgoznia és a csapat is elfogyott alóla, mire odament.
Arról nem tehet, hogy két kókler szar edzővel kellett együtt dolgoznia és a csapat is elfogyott alóla, mire odament.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ő sem. A Juve nem ment vele semmire sportszakmai szempontból.Pad'em írta:Igen az 50-60 millás árkategóriában van pár értékelhető'shutterisland írta:
puskaztam,de azert 50 felett vannak jo fogasok.
hakimi, sane, dias, chilwell (mondjuk o most megszivta sajnos), rodri, cancelo, bruno, mahrez, alisson es szerintem cr is ideveheto.
nem mindegyik valtotta meg a vilagot, de ar/ertek aranyaban jobbak, mint a 100 milleresek.
inkabb ott jon ki igazan ez az "atok"ezért írtam, hogy az igazán nagy pénzek, 80-100 milliók, viszont kikiáltott sztárocskákért mentek a kukába kb.
Ronaldo volt az egyetlen nagyjából, aki megérte a 100 milliót az elmúlt 3-4 évben. 33 évesen![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Igen az 50-60 millás árkategóriában van pár értékelhető'shutterisland írta:puskaztam,de azert 50 felett vannak jo fogasok.Aki bevált 50 + milliós igazolás az utóbbi 3-4 évben:
VVD a Poolnak.
Jorginho Chelsea.
Militao nekünk.
hakimi, sane, dias, chilwell (mondjuk o most megszivta sajnos), rodri, cancelo, bruno, mahrez, alisson es szerintem cr is ideveheto.
nem mindegyik valtotta meg a vilagot, de ar/ertek aranyaban jobbak, mint a 100 milleresek.
inkabb ott jon ki igazan ez az "atok"

Ronaldo volt az egyetlen nagyjából, aki megérte a 100 milliót az elmúlt 3-4 évben. 33 évesen

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Tényleg elszaladtak az árak, és most már nem is kapsz ilyen pénzekért egy fixen jó befektetést. Voltak nekünk is baklövéseink, de nagyon hálásak lehetünk, mert óriási casting volt az elmúlt években. Zseniálisan választották ki az embereket, és erezték meg azt a pluszt, amivel győztes lehet majd valaki. Ramos, Pepe, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, CR, Benzema... Nem mind jött horror pénzért, de bennük van az a plusz, az zsigeri győztes mentalitás, amit egy Arsenalos Pepétől soha nem fogsz látni. Tényleg elképesztően jó munkát végeztek Perezék (Calderón keze is benne van). Pont múltkor néztem meg egy CL highlightos az elmúlt évekből, CR 1 milliárdot is megért volna.Pad'em írta: Effektíve a legtöbb big money transzfer besül mostanában. 120 m Joao Félixért aztán totál nímand a gyerek, Hazard látjuk mit alkotott, 120 milliós Griezmann jó ha 20-at érne reálisan, 100+os Grealish semmi kimagasló totál középszer, Sancho egyeneset nem rúg a labdába, Ndombele is nagy remények nagy arc pályán nulla, Maguire
Az Ajax 80+ milliós túlfújt sztárjai is gyönyörűen beleszürkültek a Barcába, Juvéba, Nicolas Pépé 80 millióért 2 év után azt se tudják hogy szabaduljanak tőle, 100+ milliós Lukaku picsog Olaszországért félév alatt 5 gól mellett, Jovic 2 gólt lőtt 3 év alatt. Gigatehetség Havertz egy tohonya puha semmi a PL-ben, gólzsák Werner duplanulla világvicce, Osimhen - Napoli szintén valag pénzért lőtt vagy 5 gólt csóró csapatoknak, most ez a Vlahovic is meglepne ha 2 év múlva már nem egy Sampdoriában lenne.
Szóval bzmeg van baj, nem is tudom van e olyan 70-100 millios igazolás ami bevált az utóbbi években. Gyász az egész. Örülök, hogy Perez tartalékolt a két kimagasló tehetségre, ha ők is floppok lesznek, akkor nem tudom, stáblista, bezárhatjuk a boltotMázli, hogy Vini vmilyen isteni csoda folytán váratlanul focista lett amíg kicsit nem figyeltünk.

Ezek az emberek húzzák magukkal a többieket is, akikre ráragad ez a mentalitás. Modric és Benzema is brutál vezér lett, szerintem nagyban köszönhető ez Ramosnak és Ronaldonak is. Remélhetőleg tovább tudják majd ezt adni a következő generációnak is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
puskaztam,de azert 50 felett vannak jo fogasok.Aki bevált 50 + milliós igazolás az utóbbi 3-4 évben:
VVD a Poolnak.
Jorginho Chelsea.
Militao nekünk.
inkabb ott jon ki igazan ez az "atok"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Aki bevált 50 + milliós igazolás az utóbbi 3-4 évben:Pad'em írta: Effektíve a legtöbb big money transzfer besül mostanában. 120 m Joao Félixért aztán totál nímand a gyerek, Hazard látjuk mit alkotott, 120 milliós Griezmann jó ha 20-at érne reálisan, 100+os Grealish semmi kimagasló totál középszer, Sancho egyeneset nem rúg a labdába, Ndombele is nagy remények nagy arc pályán nulla, Maguire
Az Ajax 80+ milliós túlfújt sztárjai is gyönyörűen beleszürkültek a Barcába, Juvéba, Nicolas Pépé 80 millióért 2 év után azt se tudják hogy szabaduljanak tőle, 100+ milliós Lukaku picsog Olaszországért félév alatt 5 gól mellett, Jovic 2 gólt lőtt 3 év alatt. Gigatehetség Havertz egy tohonya puha semmi a PL-ben, gólzsák Werner duplanulla világvicce, Osimhen - Napoli szintén valag pénzért lőtt vagy 5 gólt csóró csapatoknak, most ez a Vlahovic is meglepne ha 2 év múlva már nem egy Sampdoriában lenne.
Szóval bzmeg van baj, nem is tudom van e olyan 70-100 millios igazolás ami bevált az utóbbi években. Gyász az egész. Örülök, hogy Perez tartalékolt a két kimagasló tehetségre, ha ők is floppok lesznek, akkor nem tudom, stáblista, bezárhatjuk a boltotMázli, hogy Vini vmilyen isteni csoda folytán váratlanul focista lett amíg kicsit nem figyeltünk.
VVD a Poolnak.
Jorginho Chelsea.
Militao nekünk.
- Pad'em
Effektíve a legtöbb big money transzfer besül mostanában. 120 m Joao Félixért aztán totál nímand a gyerek, Hazard látjuk mit alkotott, 120 milliós Griezmann jó ha 20-at érne reálisan, 100+os Grealish semmi kimagasló totál középszer, Sancho egyeneset nem rúg a labdába, Ndombele is nagy remények nagy arc pályán nulla, Maguire 
Szóval bzmeg van baj, nem is tudom van e olyan 70-100 millios igazolás ami bevált az utóbbi években. Gyász az egész. Örülök, hogy Perez tartalékolt a két kimagasló tehetségre, ha ők is floppok lesznek, akkor nem tudom, stáblista, bezárhatjuk a boltot
Mázli, hogy Vini vmilyen isteni csoda folytán váratlanul focista lett amíg kicsit nem figyeltünk.

Szóval bzmeg van baj, nem is tudom van e olyan 70-100 millios igazolás ami bevált az utóbbi években. Gyász az egész. Örülök, hogy Perez tartalékolt a két kimagasló tehetségre, ha ők is floppok lesznek, akkor nem tudom, stáblista, bezárhatjuk a boltot

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
azaz igazság h jó 10 éve ez van, be vannak harangozva kis taknyos kölykök a jövő nagy tehetségeinek, és kb egyikből se lesz semmi. Megnézzük, hogy az elmúlt 10 évben kik alkottak maradandót... hát nem sokan.Pad'em írta: Úgy néz ki van de Beek megy kölcsönbe a Palaceba. Ebben a gyerekben is több van/volt. De azért jó, hogy Zidane megvétózta annó.

- Pad'em
Úgy néz ki van de Beek megy kölcsönbe a Palaceba. Ebben a gyerekben is több van/volt. De azért jó, hogy Zidane megvétózta annó.
Kezdett valaha egyáltalán a MU-ba mióta odament?
Kezdett valaha egyáltalán a MU-ba mióta odament?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Newcastle have had a £33.5m bid accepted for Lyon's Brazilian midfielder Bruno Guimaraes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk azert eleg durva vádak ezek az ode vs lacazette dolgok, porgott par napig, aztan ahhoz kepest gyorsan feledesbe merult, milyen szenzaciohajhasz vilagot elunk.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Utóbbi időben egész jól játszik. Van is mit törlesztenie. Legalábbis nálam, szűk egy évig semmit nem mutatott szinte. Ha tudná ezt hozni, akkor jó üzlet volt annyiért, bár azt tartom, hogy a korlátai megvannak.Pad'em írta: Hogy muzsikál a norvég amúgy? Belelendült, vagy azóta is semmi extra?
Azért egy kis szapannos víz csak leviszi.Sorrentino írta: Jajj, ezt már sosem mossa le magáról Öde.![]()

- Pad'em
Hogy muzsikál a norvég amúgy? Belelendült, vagy azóta is semmi extra?
- Sorrentino
Jajj, ezt már sosem mossa le magáról Öde.ziro4vr írta:Hmm Ödegaard se tudott ezen segíteni?alexoxladjackoxi írta: Lacazette csórikám meg akkora impotens lett a kapu előtt,![]()

- alexoxladjackoxi
Kellett egy kis idő.ziro4vr írta:Hmm Ödegaard se tudott ezen segíteni?alexoxladjackoxi írta: Lacazette csórikám meg akkora impotens lett a kapu előtt,![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hmm Ödegaard se tudott ezen segíteni?alexoxladjackoxi írta: Lacazette csórikám meg akkora impotens lett a kapu előtt,

Btw csatárnak oda pl Schick jó lehetne vagy Adeyemi, Isak se rossz bár az a 90 millió nevetséges.
Nem illik.
Fa kupaert iden mar nem.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az Arsenalnál valóban kezdenek alakulni a dolgok, és így már nem az EL-es helyezésekért meg egy esetleges Liga kupa győzelemért mennek, hanem BL helyezésért meg FA kupa győzelemért. Azért ez nem olyan nagy perspektíva, ennél reálisan nézve nem lehet többre számítani. Ellentétben a Juvenál bármikor harcban lehet a bajnokságért, még ha most nem is így fest a helyzet, de az egyértelmű, hogy magasabb célokért küzdhet ott, mint az Arsenalban (szerintem). De persze lehet az lesz, hogy az Arsenal hamarabb nyer bajnokságot mint a Juve és csúnyán benéztem a dolgotalexoxladjackoxi írta:Vlahovic a Juventusba akar menni, nem lehet vele mit csinálni. Nekem egy cseppet sem voltak szimpatikusak az ügynökével, nem is reagáltak elvileg a megkeresésünkre. Legyen boldog a Serie A-ban meg abban a semmilyen, középszer Juventusban.gunner írta: Sajnos Vlahovicnak a Juventus lesz a következő állomás, jelenleg úgy tűnik
Csatár viszont kell, kétlem, hogy Aubameyang ügye megoldódna.![]()
Szerintem nálunk kezdenek alakulni a dolgok, és lehetett volna az új Arsenal egyik arca, de ő tudja.
Kell még egy csatár, és egy minőségi belső középpályás. Én Isakra mennék rá, 90 milliós kivásárlási ár ide vagy oda, mondjatok jobbat!![]()
Aubameyanghoz meg annyit, hogy saját magának kereste a bajt a folyamatos kihágásaival, elvileg a válogatottnál is ugyanezt csinálja. Arról nem beszélve, hogy teljesítmény meg nincs mögötte másfél év óta. Mondjuk mezőnyben akkor is nulla volt, mikor lövöldözte a gólokat. Lacazette csórikám meg akkora impotens lett a kapu előtt, pedig anno emlékszem, olyan szitukból lőtt gólt, hogy leesett az állam. Most meg kajak fenn van az ember a pályán, oké elkombinálgat a többiekkel, de szinte nem is érzed azt, hogy a pali lőhet gólt... Pedig nagy kedvencem a francia, de úgy tűnik rá csak cserecsatárként lehet számítani.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- alexoxladjackoxi
Vlahovic a Juventusba akar menni, nem lehet vele mit csinálni. Nekem egy cseppet sem voltak szimpatikusak az ügynökével, nem is reagáltak elvileg a megkeresésünkre. Legyen boldog a Serie A-ban meg abban a semmilyen, középszer Juventusban.gunner írta: Sajnos Vlahovicnak a Juventus lesz a következő állomás, jelenleg úgy tűnik
Csatár viszont kell, kétlem, hogy Aubameyang ügye megoldódna.

Szerintem nálunk kezdenek alakulni a dolgok, és lehetett volna az új Arsenal egyik arca, de ő tudja.
Kell még egy csatár, és egy minőségi belső középpályás. Én Isakra mennék rá, 90 milliós kivásárlási ár ide vagy oda, mondjatok jobbat!

Aubameyanghoz meg annyit, hogy saját magának kereste a bajt a folyamatos kihágásaival, elvileg a válogatottnál is ugyanezt csinálja. Arról nem beszélve, hogy teljesítmény meg nincs mögötte másfél év óta. Mondjuk mezőnyben akkor is nulla volt, mikor lövöldözte a gólokat. Lacazette csórikám meg akkora impotens lett a kapu előtt, pedig anno emlékszem, olyan szitukból lőtt gólt, hogy leesett az állam. Most meg kajak fenn van az ember a pályán, oké elkombinálgat a többiekkel, de szinte nem is érzed azt, hogy a pali lőhet gólt... Pedig nagy kedvencem a francia, de úgy tűnik rá csak cserecsatárként lehet számítani.