gunner írta:
Sajnos Vlahovicnak a Juventus lesz a következő állomás, jelenleg úgy tűnik
Csatár viszont kell, kétlem, hogy Aubameyang ügye megoldódna.
Vlahovic a Juventusba akar menni, nem lehet vele mit csinálni. Nekem egy cseppet sem voltak szimpatikusak az ügynökével, nem is reagáltak elvileg a megkeresésünkre. Legyen boldog a Serie A-ban meg abban a semmilyen, középszer Juventusban.
Szerintem nálunk kezdenek alakulni a dolgok, és lehetett volna az új Arsenal egyik arca, de ő tudja.
Kell még egy csatár, és egy minőségi belső középpályás. Én Isakra mennék rá, 90 milliós kivásárlási ár ide vagy oda, mondjatok jobbat!
Aubameyanghoz meg annyit, hogy saját magának kereste a bajt a folyamatos kihágásaival, elvileg a válogatottnál is ugyanezt csinálja. Arról nem beszélve, hogy teljesítmény meg nincs mögötte másfél év óta. Mondjuk mezőnyben akkor is nulla volt, mikor lövöldözte a gólokat. Lacazette csórikám meg akkora impotens lett a kapu előtt, pedig anno emlékszem, olyan szitukból lőtt gólt, hogy leesett az állam. Most meg kajak fenn van az ember a pályán, oké elkombinálgat a többiekkel, de szinte nem is érzed azt, hogy a pali lőhet gólt... Pedig nagy kedvencem a francia, de úgy tűnik rá csak cserecsatárként lehet számítani.